1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
15.12.12 22:45

@kaspluc nemám vejcovod a druhý je nepoužitelný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
15.12.12 22:46

@nurse.007 Je to na palici to čekání :zed: :zed: :zed: Tak snad se nám zadaří :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
15.12.12 23:15

@mikš Přesné, je to na palici…
@kaspluc Jám mám za sebou 2 zt a mame spatnou morfologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
16.12.12 17:18

Holky tak ale budte rady, ze jinak jste ok! Ja mam vse - vajecniky a vejcovody, jen mi jaksi chybi zdrava vajicka a to je pruser… Vy aspon produkujete zdrava vajicka, jen se tomu u vas musi trosku pomoci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.12.12 08:31

@kaspluc To máš pravdu každá tady máme jiný problém a to že nemáš vajíčka znamená že musíš mít dárce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.12.12 10:00

@smiley1 ahoj tak co jak ti je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra Brno
17.12.12 10:34

Zdravím, budu velmi ráda, když mi některá poradíte. Jsem desátý den po IVF na Repromedě. Od samého začátku mě bolí břicho a řekla bych, že se bolest zvyšuje. Poctivě ležím, nic těžkého netahám, pracovní telefony mám vypnutý-takže jsem fakt v klidu. Když jsem se telefonicky zajímala, jestli je to normální, bylo mi zděleno, že mám odpočívat. Ale to celou dobu dělám. Je tento stav běžný průběh?

• Citovat
  • Upravit
1994
17.12.12 10:41
@Petra Brno píše:
Zdravím, budu velmi ráda, když mi některá poradíte. Jsem desátý den po IVF na Repromedě. Od samého začátku mě bolí břicho a řekla bych, že se bolest zvyšuje. Poctivě ležím, nic těžkého netahám, pracovní telefony mám vypnutý-takže jsem fakt v klidu. Když jsem se telefonicky zajímala, jestli je to normální, bylo mi zděleno, že mám odpočívat. Ale to celou dobu dělám. Je tento stav běžný průběh?

myslím že máš šanci na dobrý konec bolest v podbřišku je velmi dobré znamení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.12.12 10:57
@mikš píše:
@kaspluc To máš pravdu každá tady máme jiný problém a to že nemáš vajíčka znamená že musíš mít dárce???

Neee mám je na 87% nemocná. Takže musím mít PGD aby našly ta zdravá a z deseti je jich prostě jen minimum. Měli jsme dobrá dvě a jedno se nechytlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.12.12 10:59
@Petra Brno píše:

10. den po zavedení? Pokud se ti nenalévá břicho tekutinou - to by byl hyperstimulační syndrom, ten ale většinou odezní sám, tak je to OK. Bolest je normální, nesmí být ale veliká…Hodně pij, jez sýr, jogurt, uvař si hovězí. musíš moc bílkovin proti tomu hyperstimuláku!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.12.12 11:04

@kaspluc no vidíš to já jsem zdravá ale prostě si neškrtnu. Koukal se mě ptal na testy trombocitozi nebo co k vůli otci že měl brzo mrtvičku. Štve mě příjdu si v nevýhodě vůbec nic o mě v repromce nevědí a já od doktorky taky zjistim kuloví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.12.12 11:49

@mikš Všude je asi něco… není to spravedlivé :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.12.12 12:00

@kaspluc to máš pravdu není, ale musíme s tím bojovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
17.12.12 12:09
@kaspluc píše:
10. den po zavedení? Pokud se ti nenalévá břicho tekutinou - to by byl hyperstimulační syndrom, ten ale většinou odezní sám, tak je to OK. Bolest je normální, nesmí být ale veliká…Hodně pij, jez sýr, jogurt, uvař si hovězí. musíš moc bílkovin proti tomu hyperstimuláku!!! :mavam:

Souhlasím. Hodně pij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.12.12 12:16

@nurse.007 Ahojky tak jak ti je???
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.