Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nurse.007 Je to na palici to čekání
Tak snad se nám zadaří
![]()
Holky tak ale budte rady, ze jinak jste ok! Ja mam vse - vajecniky a vejcovody, jen mi jaksi chybi zdrava vajicka a to je pruser… Vy aspon produkujete zdrava vajicka, jen se tomu u vas musi trosku pomoci!
@kaspluc To máš pravdu každá tady máme jiný problém a to že nemáš vajíčka znamená že musíš mít dárce???
Zdravím, budu velmi ráda, když mi některá poradíte. Jsem desátý den po IVF na Repromedě. Od samého začátku mě bolí břicho a řekla bych, že se bolest zvyšuje. Poctivě ležím, nic těžkého netahám, pracovní telefony mám vypnutý-takže jsem fakt v klidu. Když jsem se telefonicky zajímala, jestli je to normální, bylo mi zděleno, že mám odpočívat. Ale to celou dobu dělám. Je tento stav běžný průběh?
@Petra Brno píše:
Zdravím, budu velmi ráda, když mi některá poradíte. Jsem desátý den po IVF na Repromedě. Od samého začátku mě bolí břicho a řekla bych, že se bolest zvyšuje. Poctivě ležím, nic těžkého netahám, pracovní telefony mám vypnutý-takže jsem fakt v klidu. Když jsem se telefonicky zajímala, jestli je to normální, bylo mi zděleno, že mám odpočívat. Ale to celou dobu dělám. Je tento stav běžný průběh?
myslím že máš šanci na dobrý konec bolest v podbřišku je velmi dobré znamení ![]()
@mikš píše:
@kaspluc To máš pravdu každá tady máme jiný problém a to že nemáš vajíčka znamená že musíš mít dárce???
Neee mám je na 87% nemocná. Takže musím mít PGD aby našly ta zdravá a z deseti je jich prostě jen minimum. Měli jsme dobrá dvě a jedno se nechytlo. ![]()
@Petra Brno píše:
10. den po zavedení? Pokud se ti nenalévá břicho tekutinou - to by byl hyperstimulační syndrom, ten ale většinou odezní sám, tak je to OK. Bolest je normální, nesmí být ale veliká…Hodně pij, jez sýr, jogurt, uvař si hovězí. musíš moc bílkovin proti tomu hyperstimuláku!!! ![]()
@kaspluc no vidíš to já jsem zdravá ale prostě si neškrtnu. Koukal se mě ptal na testy trombocitozi nebo co k vůli otci že měl brzo mrtvičku. Štve mě příjdu si v nevýhodě vůbec nic o mě v repromce nevědí a já od doktorky taky zjistim kuloví ![]()
@kaspluc píše:
10. den po zavedení? Pokud se ti nenalévá břicho tekutinou - to by byl hyperstimulační syndrom, ten ale většinou odezní sám, tak je to OK. Bolest je normální, nesmí být ale veliká…Hodně pij, jez sýr, jogurt, uvař si hovězí. musíš moc bílkovin proti tomu hyperstimuláku!!!
Souhlasím. Hodně pij.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.