Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mikš Jé, já byla taky v úterý na transferu. Příznaky zatím teda žádný nemám, jen nervy na pochodu, že ani spat nemuzu. Nechali te tam po transferu lezet? Me teda hned lifrovali. A kdo ti zavadel?
Ono je vhodné po transferu aspon 20 minut ležet, aby se to uchatili. repromeda po transferu ihned ses kočtě a jdete nemáme pro vás místo. Jenže za ty peníze by se měli trošku snažit.
@smiley1 no nenechali nikdy mě tam nenechávaj vždy hned po transféru šup do čekárny
Mě to zaváděl Koukal zařídila jsem si to nechtěla jsem paní dr. Tokarevu
Já taky zrovna žádný příznaky nemám, ale nesmíš se nervovat to neprospívá ani tobe a ani máčkovi, zrníčku
Musíme věřit že se zadaří. V kolik si byla na tranferu??
@kaspluc den po štědrým dnu tak že mám času
.Já vím že se to musí brát tak jak to je ale přeci jenom věřím že
při mě stojí ![]()
@Anonymní píše:
Ono je vhodné po transferu aspon 20 minut ležet, aby se to uchatili. repromeda po transferu ihned ses kočtě a jdete nemáme pro vás místo. Jenže za ty peníze by se měli trošku snažit.
co tak negativně každá klinika to má jinak a já věřím že vědí co dělají ![]()
@smiley1 Bud v klidu, me poprve lezet nechali na moji zadost a prd a podruhe jsem se na to vykaslala, Koukal mo rikal, ze je to blbost, ze po sexu taky nelezime a jdeme na wc a spermijka se chytne a huraaa
, vyslo to a jsem ve 20. tydnu
. Takze o tom to vazne neni!
@Anonymní píše:
A misto zrovinka v Repromede je vzdy:-) a pokud si clovek rekne, muzes tam lezet i den:-). To je blbost, co pises
. Nam kolikrat udelali kaficko, protoze jsme dojizdeli, dokonce kdyby byl pokoj pri odberu vajicek volny, mohl tam se mnou byt manzel, volali ho i k ultrazvuku… Proste naprosta spokojenost, i kdyz jsme asi platili vic, nez vsichni ostatni a nevyslo to hned. Rozhodne pojdeme pri druhem miminku zase do Repromedy, verime jim, i kdyby to melo stat pul milionu
. Co slysim o jinych klinikach, kde ti zavadi nekvalitni embryjka jenom aby meli carku…
… Tady sice vim, ze mi jich zbude mene, ale za to jsou to ta, ktera maji nejvetsi sanci se uchytit! A taky ze jo. Kukni na jejich nezavisle vysledky, maji nejvetsi uspesnost v procentech zavedenych a uchycenych embryjek. Na jinych klinikach - ne na vsech - ti zbyde 10 mrazacku a chodis tam zavadet jak trouba a proste jedno vyjde, ale tady by ti dali to jedno hned, protoze ty ostatni neprojdou jejich prisnym sitkem
.
Já jsem byla taky na IVF v repromedě a hned jsem utekla péče hrozná. manžel nesměl být vůbec u ničeho. Málem se neudělal v komůrce protože je hned za dveřmi čekárny a pořád někdo chodil a otevíral dveře sem a tam. Sminulace případ sám pro sebe měla jsem nejméně zralých vajíček, ze všech pokusů. Vždy čekání caa. 1 hodinu ikdyž byla domluvená kontrola sona na čas. takže to bylo na prd. cena vysoká a úspěch nulový. Den předem změnili hodinu transferu a podobné chutovky.
Takže chodím někam jinam kde jsem měla prvě // za 15 pokusů.
@Anonymní píše:
Já jsem byla taky na IVF v repromedě a hned jsem utekla péče hrozná. manžel nesměl být vůbec u ničeho. Málem se neudělal v komůrce protože je hned za dveřmi čekárny a pořád někdo chodil a otevíral dveře sem a tam. Sminulace případ sám pro sebe měla jsem nejméně zralých vajíček, ze všech pokusů. Vždy čekání caa. 1 hodinu ikdyž byla domluvená kontrola sona na čas. takže to bylo na prd. cena vysoká a úspěch nulový. Den předem změnili hodinu transferu a podobné chutovky.
Jak to tu píšeš mám z tebe pocit, že si musela být v jiné repromedě toto se tam určitě neděje a to ti tu potvrdí spousta ženských. Můj chlap byl u všeho a ani jsme nemuseli nic říkat
![]()
@Anonymní píše:
Tak to ti gratuluji, ze se nakonec uspech dostavil. Je logicke, ze kdyz se nepovede, clovek hleda priciny a vinu dava vsem kolem. Nicmene my i po prvnim neuspechu tam jsme nemeli na ne kriveho slova. A vidis to, to co pises my meli presny opak:-). Manzel vsude se mnou, paradni pristup, cekani max 20 minut a to se nam omlouvali, holt odber spermatu neni nic prijemneho, muj to bral tak, ze musi a hotovo a kdo tam chodil mu bylo fuk. Nedelal to pro sebe, ale pro sve dite! A platili jsme 90.tisic, takze myslim, ze vcelku mazec:-). A jak vidis v popisku, nic jineho delat neslo a vyslo nam to tak tak… Vajickama jsem teda take neoplyvala, mela jsem jich 10. Jen 3 embryjka sla na PGD a k zavedeni jen 2. A jedno nevyslo… Takze jsem uz pocitali s tim, ze 90.tisic budeme davat znova
.
Příspěvek upraven 14.12.12 v 09:57
@Anonymní píše:
No take mam pocit, ze jsi byla uplne jinde
.
Anonymni, to asi nebylo v Repromede, nebo tedy pred nejakou rekonstrukci. Kabinka vubec neni u cekarny
@kaspluc A ty jsi podruhe jela hned domu, vid? Ja byla z te D1 uplne na mrtvici. A kolikaty den jsi testila?
@mikš Ja zkusim testnout uz v utery. Dyl to urcite nevydrzim. Ale uz mam zasobu testu. Jinak me zavadela Tokareva, tak jsem zvedava. A ty nejak polehavas? Ja prave moc ne. Jak lezim, tak jsem hned na nervy z premysleni…
@smiley1 Ja jsem poprve lezela v transferove mistnosti na svoji zadost 20 minut, v aute jsem mela periny, lezela jsem vzadu s nohama navrch a doma 3 dny, pak pomaloucku polehoucku, mela jsem dovcu a prd z toho!!! Pak jsem se nastvala a podruhe jsem vysupla z kresla, sedela jsem vepredu, prdela jsem na to. Doma jsem odpocivala jen ten den, pak tri dny dovca, ale to uz jsem fungovala klasicky a pak do prace! A vyslo to!!! A testila jsem poprve od 5.dne nono stop a podruhe dva testy 13.den:-). Jo a poprve me bolelo vse, podruhe jen brisko na ms 3 dny a pak uz nic… ![]()
@kaspluc Takze // se ti ukazaly az ten 13. den? A měla jsi to nidační špinění?
@smiley1 píše:
@kaspluc Takze // se ti ukazaly az ten 13. den? A měla jsi to nidační špinění?
Nene ja driv poprve netestila:-) Az poprve 13.den… A krvaceni jsem nemela. Ale upozornovali me, ze je to caste:-).
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.