1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3106
14.12.12 09:08

@mikš Jé, já byla taky v úterý na transferu. Příznaky zatím teda žádný nemám, jen nervy na pochodu, že ani spat nemuzu. Nechali te tam po transferu lezet? Me teda hned lifrovali. A kdo ti zavadel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.12 09:16

Ono je vhodné po transferu aspon 20 minut ležet, aby se to uchatili. repromeda po transferu ihned ses kočtě a jdete nemáme pro vás místo. Jenže za ty peníze by se měli trošku snažit.

• Citovat
  • Upravit
1994
14.12.12 09:16

@smiley1 no nenechali nikdy mě tam nenechávaj vždy hned po transféru šup do čekárny :kytka: Mě to zaváděl Koukal zařídila jsem si to nechtěla jsem paní dr. Tokarevu :roll: Já taky zrovna žádný příznaky nemám, ale nesmíš se nervovat to neprospívá ani tobe a ani máčkovi, zrníčku :hug: :hug: Musíme věřit že se zadaří. V kolik si byla na tranferu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
14.12.12 09:19

@kaspluc den po štědrým dnu tak že mám času :).Já vím že se to musí brát tak jak to je ale přeci jenom věřím že :andel: :andel: :andel: při mě stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
14.12.12 09:21
@Anonymní píše:
Ono je vhodné po transferu aspon 20 minut ležet, aby se to uchatili. repromeda po transferu ihned ses kočtě a jdete nemáme pro vás místo. Jenže za ty peníze by se měli trošku snažit.

co tak negativně každá klinika to má jinak a já věřím že vědí co dělají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.12.12 09:23

@smiley1 Bud v klidu, me poprve lezet nechali na moji zadost a prd a podruhe jsem se na to vykaslala, Koukal mo rikal, ze je to blbost, ze po sexu taky nelezime a jdeme na wc a spermijka se chytne a huraaa :dance:, vyslo to a jsem ve 20. tydnu :D :hug:. Takze o tom to vazne neni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.12.12 09:29
@Anonymní píše:

A misto zrovinka v Repromede je vzdy:-) a pokud si clovek rekne, muzes tam lezet i den:-). To je blbost, co pises :P. Nam kolikrat udelali kaficko, protoze jsme dojizdeli, dokonce kdyby byl pokoj pri odberu vajicek volny, mohl tam se mnou byt manzel, volali ho i k ultrazvuku… Proste naprosta spokojenost, i kdyz jsme asi platili vic, nez vsichni ostatni a nevyslo to hned. Rozhodne pojdeme pri druhem miminku zase do Repromedy, verime jim, i kdyby to melo stat pul milionu :lol:. Co slysim o jinych klinikach, kde ti zavadi nekvalitni embryjka jenom aby meli carku… :nevim:… Tady sice vim, ze mi jich zbude mene, ale za to jsou to ta, ktera maji nejvetsi sanci se uchytit! A taky ze jo. Kukni na jejich nezavisle vysledky, maji nejvetsi uspesnost v procentech zavedenych a uchycenych embryjek. Na jinych klinikach - ne na vsech - ti zbyde 10 mrazacku a chodis tam zavadet jak trouba a proste jedno vyjde, ale tady by ti dali to jedno hned, protoze ty ostatni neprojdou jejich prisnym sitkem :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.12 09:41

Já jsem byla taky na IVF v repromedě a hned jsem utekla péče hrozná. manžel nesměl být vůbec u ničeho. Málem se neudělal v komůrce protože je hned za dveřmi čekárny a pořád někdo chodil a otevíral dveře sem a tam. Sminulace případ sám pro sebe měla jsem nejméně zralých vajíček, ze všech pokusů. Vždy čekání caa. 1 hodinu ikdyž byla domluvená kontrola sona na čas. takže to bylo na prd. cena vysoká a úspěch nulový. Den předem změnili hodinu transferu a podobné chutovky.
Takže chodím někam jinam kde jsem měla prvě // za 15 pokusů.

• Citovat
  • Upravit
1994
14.12.12 09:45
@Anonymní píše:
Já jsem byla taky na IVF v repromedě a hned jsem utekla péče hrozná. manžel nesměl být vůbec u ničeho. Málem se neudělal v komůrce protože je hned za dveřmi čekárny a pořád někdo chodil a otevíral dveře sem a tam. Sminulace případ sám pro sebe měla jsem nejméně zralých vajíček, ze všech pokusů. Vždy čekání caa. 1 hodinu ikdyž byla domluvená kontrola sona na čas. takže to bylo na prd. cena vysoká a úspěch nulový. Den předem změnili hodinu transferu a podobné chutovky.

Jak to tu píšeš mám z tebe pocit, že si musela být v jiné repromedě toto se tam určitě neděje a to ti tu potvrdí spousta ženských. Můj chlap byl u všeho a ani jsme nemuseli nic říkat 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.12.12 09:55
@Anonymní píše:

Tak to ti gratuluji, ze se nakonec uspech dostavil. Je logicke, ze kdyz se nepovede, clovek hleda priciny a vinu dava vsem kolem. Nicmene my i po prvnim neuspechu tam jsme nemeli na ne kriveho slova. A vidis to, to co pises my meli presny opak:-). Manzel vsude se mnou, paradni pristup, cekani max 20 minut a to se nam omlouvali, holt odber spermatu neni nic prijemneho, muj to bral tak, ze musi a hotovo a kdo tam chodil mu bylo fuk. Nedelal to pro sebe, ale pro sve dite! A platili jsme 90.tisic, takze myslim, ze vcelku mazec:-). A jak vidis v popisku, nic jineho delat neslo a vyslo nam to tak tak… Vajickama jsem teda take neoplyvala, mela jsem jich 10. Jen 3 embryjka sla na PGD a k zavedeni jen 2. A jedno nevyslo… Takze jsem uz pocitali s tim, ze 90.tisic budeme davat znova :zed:.

Příspěvek upraven 14.12.12 v 09:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.12.12 09:56
@Anonymní píše:

No take mam pocit, ze jsi byla uplne jinde :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
14.12.12 10:30

Anonymni, to asi nebylo v Repromede, nebo tedy pred nejakou rekonstrukci. Kabinka vubec neni u cekarny :nevim: @kaspluc A ty jsi podruhe jela hned domu, vid? Ja byla z te D1 uplne na mrtvici. A kolikaty den jsi testila?
@mikš Ja zkusim testnout uz v utery. Dyl to urcite nevydrzim. Ale uz mam zasobu testu. Jinak me zavadela Tokareva, tak jsem zvedava. A ty nejak polehavas? Ja prave moc ne. Jak lezim, tak jsem hned na nervy z premysleni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.12.12 10:47

@smiley1 Ja jsem poprve lezela v transferove mistnosti na svoji zadost 20 minut, v aute jsem mela periny, lezela jsem vzadu s nohama navrch a doma 3 dny, pak pomaloucku polehoucku, mela jsem dovcu a prd z toho!!! Pak jsem se nastvala a podruhe jsem vysupla z kresla, sedela jsem vepredu, prdela jsem na to. Doma jsem odpocivala jen ten den, pak tri dny dovca, ale to uz jsem fungovala klasicky a pak do prace! A vyslo to!!! A testila jsem poprve od 5.dne nono stop a podruhe dva testy 13.den:-). Jo a poprve me bolelo vse, podruhe jen brisko na ms 3 dny a pak uz nic… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
14.12.12 10:50

@kaspluc Takze // se ti ukazaly az ten 13. den? A měla jsi to nidační špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
14.12.12 10:58
@smiley1 píše:
@kaspluc Takze // se ti ukazaly az ten 13. den? A měla jsi to nidační špinění?

Nene ja driv poprve netestila:-) Az poprve 13.den… A krvaceni jsem nemela. Ale upozornovali me, ze je to caste:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.