Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mikš Tak pokud je 25. 12. dva tydny od zavedeni, tak dnes uz by to melo byt jasne:-) ![]()
@mikš píše:
@nurse.007 no tak to máš šanci že se aspoň jedno uchytilo![]()
Tak zkus zitra nebo na Jeziska!
@kaspluc zkusím. Chci si udělat test, ale až trošku povolí to krvácení. Vidím to na pondělí. Stejně bych byla dost nervózní kdybych to ještě nezkusila.
@kaspluc no řekla bych že nejsem připravená našla jsem 1 test a druhý mám z repromedy
To jsem si myslela že jsem víc vybavená ![]()
Všem Vám přeji krásné a klidné Vánoce a brzy pozitivní testy a těhotenství se šťastným konce
,přeji už teď, protože jsem zítra v práci.
@mikš tak jsem zvědavá, doufám že bude test pozitivní, moc ti to přeju!
@mikš Ty jsi jeste netestila? Mas opravdu muj obdiv. Ja dnes stale negativni.
@abeceda.27 děkuji za podporu i za přání i já ti přeji šťastné a veselé
![]()
@smiley1 Já mám pocit že ty testíš za mě
![]()
Moc se mi do toho nechce vidět tu realitu před vánocemi možná zítra to zkusím to budu 12 den tak uvidím jak se vyspím
![]()
@mikš píše:
@kaspluc no řekla bych že nejsem připravená našla jsem 1 test a druhý mám z repromedy![]()
To jsem si myslela že jsem víc vybavená
Ja jsem mela jen jediny test doma, ten z Repromedy a testila ten 13.den. Asp.jsem nemela nutkani, jako poprve. To jsem jich mela tak deset… A jak se citis?
@kaspluc Ja uz jich vyplacala 6 a zbytecne. Nepamatujes si za jak dlouho jsi po vysazeni utrose a estrahexalu dostala MS?
@smiley1 Po tydnu. Rekli za 4dny, MS dorazila za 6 dni. Jdes hned na dalsi pokus?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.