Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@smiley1 Ahojky,no my jsme snad vážně propojený, tak se třeba na transfer zase sejdeme
Kdy jdeš na kontrolu?
@kaspluc dík za rady, tu mateří kašičku bych mohla zkusit, ale do lékárny se dotanu až po Novém roce, snad to nebude pozdě. Budu se držet vína
Kontryhel mi nějak nesedí, pila jsem ho po potratu a špinila jsem po něm.
Mě pomohl pangamin 12 tablet za den!!! i moji sámošce pomohl k tehu (přirozeně)jsou to pivovarske kvasnice… my je drtily a pily… úspěch zaručen…
@kamillka2 A to pomohlo na rust sliznice ten pangamin? Jeee, ja bych klidne mela i 100 kg, jen kdybych konecne byla tehotna a aspon prvni trimestr mit za sebou.
@kaspluc Dekuji za tipy na tu sliznici. A ten kontryhel se pije od kolikateho dne cyklu?
@abeceda.27 Jeste jsem se neobjednala, kdy jdes na ko? Ja tam zavolam zitra a objednam se
. Treba budeme mit transfer vazne nastejno ![]()
Nevím jestli zda na růst sliznice, ale všem co jsem to doporučila otěhotněly do třech měsíců, tedy přirozeně.
@kaspluc Dekuji za tip. Akorat dnes ho v lekarne nemeli
. Ale zitra je objedu vsechny, nez ho neukoristim ![]()
Holky tak to vam budu drzet palecky! Meho milovaneho Koukala pozdravujte. Ja jdu 7.1. na screening ve 22.tydnu, tak take drzte palecky.
Držíme všem pěstí!!! jak na zavádění tak na kontroly. také jdu 7.1. na kontrolu ve 29 týdnu
Holky, tak tomu říkám souznění
. Doufám, že přineseme všechny jen a jen dobré zprávy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.