1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3106
28.1.13 12:02

@mikš @kaspluc Porad se v tom vrtam a vubec nechapu, jak je to mozne… Vzdyt jsem 2× otehotnela naprosto prirozene a ted takovy zklamani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
28.1.13 13:30

@smiley1 já se v tom taky pořád vrtala a nic jsem nevyvrtala :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
28.1.13 13:49

@mikš A kdy se chystas testovat? Moc drzim palce, aby to vyslo!!! Ty jsi mela taky pgd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
28.1.13 13:56

Já neměla PGD jsem mladá a krev genetiky dopadla na výbornou tak neměli důvod mi ho dělat :nevim: :nevim: Až příští týden v pondělí mám ještě krásný týden v nevědomí dnes jsem 7 den po :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.1.13 16:42
@smiley1 píše:
@mikš @kaspluc Porad se v tom vrtam a vubec nechapu, jak je to mozne… Vzdyt jsem 2× otehotnela naprosto prirozene a ted takovy zklamani…

Ono je to asi ve hvězdach…ale jistě se na tebe usměje štěstí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
29.1.13 21:11

Ahoj holky prosím vás jak je to s placením v repromede? Kdy se co plati? díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.1.13 22:18

@petullle Vse zalohove, pred vykony.Leky pri prevzeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
1.2.13 14:27

Ahoj holky v pondělí jdu na odběr vajíček, můžete mi napsat jak to v repromedě probíhá? A co potom následuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
1.2.13 15:06

@petullle Ahoj no odvedou tě na pokoj kde si necháš věci a převlékneš se.Pak si pro tebe příjdou odvedou tě na sál a tam tě aneste. uspí ale bude to chvilina :lol: :lol: Pak tě odvezou spátky na ten pokoj uložej tě a budeš cca 1hod. odpočívat pak ti dají sváču a jedeš domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.2.13 15:57

@mikš taky mne to zajima jak to taje s opu, jedna znama tam byla na ivf a rikala mi ze se tam nelezi vubec po opu, coz mne bylo desne divni.ja byla na obilnaku na 1 ivf ktere nevyslo a musela jsem tam lezet 3 hodiny, jenze mne uspaly a ja jsem se jim pry probouzela hejbala rukama tak mi museli pridat trosku narkozy, tak proto jsem tam lezela 3 hod, jinak se lezi 2. ajak je to po et? lezi se nebo ne? jinak ve stredu v 15 hod mane prvni konzultaci v repromede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
1.2.13 16:06

@hanka1120 po vložení embrya se neleží nemá to stebe jak vypadnout :) ale když si v narkoze tak se leži musí tě hlídat kdyby se něco stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
1.2.13 16:52

Holky díky moc, už ted mám nervy :) a po jak dlouhé době se zavádí když budou dělat manželovi v pondělí i PDG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
1.2.13 16:54

Co čtu tak většinou první IVF nedopadá moc dobře, nebo se pletu? my budeme mít s ICSI kvůli SPG je větší šance že to mé tělo přijme? asi stejna co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
1.2.13 17:03

@petullle když budete mít PGD tak je větší jinak šance jsou u každé individuální mě se třeba po IVF uchytily, ale dopadlo to blbě. Já jela 4 dny poodebrání a to jsem měla i tu prodlouženou kultivaci.Co tady tak holky psali 5-6 den se jezdí :)
:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
1.2.13 17:05
@mikš píše:
@petullle když budete mít PGD tak je větší jinak šance jsou u každé individuální mě se třeba po IVF uchytily, ale dopadlo to blbě. Já jela 4 dny poodebrání a to jsem měla i tu prodlouženou kultivaci.Co tady tak holky psali 5-6 den se jezdí :) :) :)

a ta prodloužená kultivace je v cene? nebo se to ještě doplácí? a kolik vám zavedli embryí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.