1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
22.2.13 10:28

@len22 no taky jsem slyšela jen dobrý věci :) To se týká i přítelovi pojišťovny tak to jsem nekoukala já koukala na svou tak teď už to opravdu nechápu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.2.13 10:31

To PGD jsem koukala a je nejdražší v repromedě tak že už jen z finančních důvodů jdu pryč ušetřím spoustu peněz :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.2.13 10:32

@petullle My bohuzel ne, akci udelali az mesic po nasem pgd. NAs to cele vyslo 100 tisic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.2.13 10:34

@mikš No kdyz je asp. jeden z partneru u poj.,kt.ma s nima smlouvu, tak to proplati. A ted je tam akce, ze je to zadarmo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.2.13 10:41

@mikš No kdyz je asp. jeden z partneru u poj.,kt.ma s nima smlouvu, tak to proplati. A ted je tam akce, ze je to zadarmo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.2.13 10:41

@kaspluc to vím, ale teď se do toho nepoženu :) V Heliosu to mají na 3 pojišťovny celoročně zadarmo tak že má volba bude asi jasná :lol: :lol: A kdyby náhodou ne tak to tam pořád ají o 3000,– levnější než v repromedě. Nejsem žádnej bohatýr a bohužel musím koukat na ceny jinak to ani nejde :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.2.13 10:42

@len22 Tak se v Heliosu potkáme :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
22.2.13 10:44

@kaspluc pane jo teda. tak to mi do toho teda jeste dali málo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
22.2.13 11:01

@kaspluc já se ptala Hromadové a psala mi, že přítel má špatnou pojištovnu tak, že by jsme si to museli zaplatit…já mám VZP, no asi to nechtějí napsat na jednoho…já bych dala i 100tisíc, kdyby to mělo za výsledek krásné miminko do kočárku, já zatím dala téměř půlku a skončila jsem akorát s potratem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
22.2.13 11:03

@mikš jestlu půjdu do druhého IVF tak to PGD vážně chci! A platit za něj nehodlám! O Heliosu vážně uvažuji, toho Texla chváli tak třebas se zadaří tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.2.13 11:07

@len22 s Texlem si píšu a je to moc příjemný doktor a pozitivně mě naložil. Já určitě do dalšího půjdu protože jinou šanci na těhotenství nemám a pan doktorn mi nabídl i převoz posledního embrya a zavedení v přirozeném cyklu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.2.13 11:11
@len22 píše:
@kaspluc já se ptala Hromadové a psala mi, že přítel má špatnou pojištovnu tak, že by jsme si to museli zaplatit…já mám VZP, no asi to nechtějí napsat na jednoho…já bych dala i 100tisíc, kdyby to mělo za výsledek krásné miminko do kočárku, já zatím dala téměř půlku a skončila jsem akorát s potratem…

Leny v repromce s tebe chtějí vytřískat prachy aspoň takový pocit z toho mám jáKdyž jsem potrácela volala jsem do repromedy co mám dělat že špiním a Hromadová mě odbyla takovím způsobem že mě to odradilo úplně a jsem na 100% rozhodnutá jít pryč. A jestli to pro mě bude znamenat i změnu gyndařky tak změním i tu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.2.13 14:32

@mikš Tak to potom chápu, já popravdě paní Hromadové také na chut nepřišla…Já chtěla vždy a jen Koukala a tomu jsem i v případě nejasností volala a psala a reagoval hezky a okamžitě. Ale já mám zkreslený pohled dobrým výsledkem, tudíž další miminko půjdu zkoušet také tam :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.2.13 14:41

@kaspluc já vím koukal je fajn snažil se mi to pak nějak zachránit, ale bylo na vše pozdě :(A kvůli němu tam nezůstanu. Tebe chápu vše se podařilo máš dobré zkušenosti ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.2.13 14:44

@mikš Je pravdou, že jsou nejdražší…ale když se povede, člověk na tu prázdnou peněženku a nezaplacené účty brzy zapomene. Za to, když se to táhne déle, nejde to utáhnout. A já asi kdyby tam nebyl pak Koukal, tak nevím nevím…ten mi opravdu moc pomohl, máš ale pravdu, že jaksi nám to on nezaplatí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.