Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@len22 no taky jsem slyšela jen dobrý věci
To se týká i přítelovi pojišťovny tak to jsem nekoukala já koukala na svou tak teď už to opravdu nechápu
![]()
To PGD jsem koukala a je nejdražší v repromedě tak že už jen z finančních důvodů jdu pryč ušetřím spoustu peněz
![]()
@petullle My bohuzel ne, akci udelali az mesic po nasem pgd. NAs to cele vyslo 100 tisic…
@mikš No kdyz je asp. jeden z partneru u poj.,kt.ma s nima smlouvu, tak to proplati. A ted je tam akce, ze je to zadarmo!
@mikš No kdyz je asp. jeden z partneru u poj.,kt.ma s nima smlouvu, tak to proplati. A ted je tam akce, ze je to zadarmo!
@kaspluc to vím, ale teď se do toho nepoženu
V Heliosu to mají na 3 pojišťovny celoročně zadarmo tak že má volba bude asi jasná
A kdyby náhodou ne tak to tam pořád ají o 3000,– levnější než v repromedě. Nejsem žádnej bohatýr a bohužel musím koukat na ceny jinak to ani nejde
![]()
@kaspluc pane jo teda. tak to mi do toho teda jeste dali málo ![]()
@kaspluc já se ptala Hromadové a psala mi, že přítel má špatnou pojištovnu tak, že by jsme si to museli zaplatit…já mám VZP, no asi to nechtějí napsat na jednoho…já bych dala i 100tisíc, kdyby to mělo za výsledek krásné miminko do kočárku, já zatím dala téměř půlku a skončila jsem akorát s potratem…
@mikš jestlu půjdu do druhého IVF tak to PGD vážně chci! A platit za něj nehodlám! O Heliosu vážně uvažuji, toho Texla chváli tak třebas se zadaří tam..
@len22 s Texlem si píšu a je to moc příjemný doktor a pozitivně mě naložil. Já určitě do dalšího půjdu protože jinou šanci na těhotenství nemám a pan doktorn mi nabídl i převoz posledního embrya a zavedení v přirozeném cyklu
![]()
@len22 píše:
@kaspluc já se ptala Hromadové a psala mi, že přítel má špatnou pojištovnu tak, že by jsme si to museli zaplatit…já mám VZP, no asi to nechtějí napsat na jednoho…já bych dala i 100tisíc, kdyby to mělo za výsledek krásné miminko do kočárku, já zatím dala téměř půlku a skončila jsem akorát s potratem…
Leny v repromce s tebe chtějí vytřískat prachy aspoň takový pocit z toho mám jáKdyž jsem potrácela volala jsem do repromedy co mám dělat že špiním a Hromadová mě odbyla takovím způsobem že mě to odradilo úplně a jsem na 100% rozhodnutá jít pryč. A jestli to pro mě bude znamenat i změnu gyndařky tak změním i tu
![]()
@mikš Tak to potom chápu, já popravdě paní Hromadové také na chut nepřišla…Já chtěla vždy a jen Koukala a tomu jsem i v případě nejasností volala a psala a reagoval hezky a okamžitě. Ale já mám zkreslený pohled dobrým výsledkem, tudíž další miminko půjdu zkoušet také tam
.
@kaspluc já vím koukal je fajn snažil se mi to pak nějak zachránit, ale bylo na vše pozdě
A kvůli němu tam nezůstanu. Tebe chápu vše se podařilo máš dobré zkušenosti
![]()
@mikš Je pravdou, že jsou nejdražší…ale když se povede, člověk na tu prázdnou peněženku a nezaplacené účty brzy zapomene. Za to, když se to táhne déle, nejde to utáhnout. A já asi kdyby tam nebyl pak Koukal, tak nevím nevím…ten mi opravdu moc pomohl, máš ale pravdu, že jaksi nám to on nezaplatí
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.