1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
28.2.13 05:48

Holky děkuju Vám moc! Hrozně jste mi pomohly! Jen mám trochu strach se na to všechno těšit, protože se bojím že se nezadaří oplodnit ty vajíčka nebo že ve mě nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83

Holky děkuju Vám moc! Hrozně jste mi pomohly! Jen mám trochu strach se na to všechno těšit, protože se bojím že se nezadaří oplodnit ty vajíčka nebo že ve mě nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
28.2.13 05:56

Já ten příspěvek vložila 6× a nejde mi to smazat. Omlouvám se! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.13 10:13

Ahoj, moc prosím o radu a zároveň se omlouvám za anonym.. Byla jsem odeslána gynekologem do Repromedy. Z vyšetření nám chybí už jenom genetika. Prosím, nevíte jak dlouho genetické vyšetření v Repromedě trvá? Potom nás čeká IVF a rádi bychom to absolvovali co nejdřív. Děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
28.2.13 10:14
@Anonymní píše:
Ahoj, moc prosím o radu a zároveň se omlouvám za anonym.. Byla jsem odeslána gynekologem do Repromedy. Z vyšetření nám chybí už jenom genetika. Prosím, nevíte jak dlouho genetické vyšetření v Repromedě trvá? Potom nás čeká IVF a rádi bychom to absolvovali co nejdřív. Děkuji. :kytka:

Ahojky :mavam:, genetika trvá všude stejně - 6-8 týdnů… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.2.13 10:14
@Lucka90 píše:

Neboj, ono je spousta „pomocníků“ jak embryjko u tebe udržet a oplodnit se vždy něco oplodní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.13 10:39
@kaspluc píše:
Ahojky :mavam:, genetika trvá všude stejně - 6-8 týdnů… :mavam:

Ježiši, tak dlouho.. :,( Poslední 3 roky na něco pořád jenom čekám.. Moc děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
28.2.13 10:55
@Anonymní píše:
Ježiši, tak dlouho.. :,( Poslední 3 roky na něco pořád jenom čekám.. Moc děkuji za odpověď.

Bohužel tohle je na dýl :-(…ale jen ta genetika - zbytek trvá už potom krátce :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
28.2.13 11:34

Ahoj anonymní my čekali na genetiku v repromedě 4 týdny ;) měli jsme paní doktorku prášilovou, jak jsme potom šli pro výsledky skoro hodku nas zpovídala na vsechny ruzne nemoci od babiček, maminek az po bratrance atd. tak si připrav rodokmen at pak na tebe nevybafne, my s toho byli celkem paf a když jsme se do toho zamotali tak na nás koukala jak na blbce s prominutím :roll: nebyla moc příjemná aspon pro nás ne :roll: držím palce at vše dopadne dobře ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
28.2.13 12:24

@kaspluc Fakt?? :-) To jsem ráda, vždycky když si od Vás něco přečtu jsem zase o něco klidnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.2.13 12:31
@Lucka90 píše:
@kaspluc Fakt?? :-) To jsem ráda, vždycky když si od Vás něco přečtu jsem zase o něco klidnější :hug:

Neboj se, to, že by se nic neoplodnilo, to snad ani nejde :P…To byste museli mít oba nějaké mooooc velké problémy, aby ti nezustalo ani jedno embryjko. Nám z 11 zbyla 2 a to tak málo jen proto, že mám genetickou vadu a ta se u těch ostatních projevila. Jinak říkali, že bych jich tak 5 měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.