1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
5.3.13 17:33

@nurse.007 Tak hlavně ale, že se KET podařil a že jsi těhu. To je hlavní bod…Držím moc palečky a dej po kontrole echo.
No…jinak já…Hlásím 30.týden, bříško veliké, maličká v pořádku, rýma jako trám :mrgreen:, těhu cukrovka, málo železa, bolesti kloubů, 11 kg nahoře, vyřezané znaménko a 7 stehů na prdeli…ale je to krásnéééééé :srdce: :srdce: :srdce: a neměnila bych.
Maličká měla na poslední KO 1151g a hlavičkou už dolů, tak uvidíme, snad tam zůstane tak. Hlavně, at jsme zdravé :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.3.13 17:33

@kamillka2 Kamilko a pročpak tedy ten císař? Malá je špatně natočená? :mavam: Držím palečky :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.13 18:20

Děvčata já si císař vybrala sama… Nečetla jsem mnoho odborné literatury a mluvila s několika odborníky. Jsem tu dříve protože docentovy se nelíbí pohyby. Mám je malinko a ne moc intenzivní chodím zde kazde dvě hodiny na monitory kde to hlídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.3.13 18:26

@kamillka2 Ahááá a to jde tak si vybrat? :-) Tak hlavně, že jsi hlídaná, to je přeci hlavní. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
5.3.13 18:27

@kaspluc :D tak to si celkem užívás se vším co jde. No hlavní je zdraví miminka já jsem ráda, že se to drží. Dneska mám žaludek fakt na vodě.
@kamillka2 tak hlavně, že si tě hlídají. Já bych se císaře asi bála a myslím, že říkají, že je po něm delší rekonvalescence. Obdivuji tě. Přeji hodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.13 18:28

Byl mi doporučen, a i tak trochu jsem si ho vybrala. Ne kvůli strachu z bolesti ale ze strachu o malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.3.13 18:33

@kamillka2 Tak pokud jde o zdraví miminka tak to je jasné…Jinak bych si ho rozhodně sama nevybrala :mrgreen:. Ale jsem smířená s tím, že pokud bude maličká nějak blbě natočená atd.,tak to řešit nebudu a bude císař. Nicméně na klasický porod se těším a snad mi aspon trošinku vyjde dle mých představ :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
5.3.13 19:20

No holky mimochodem jsem slyšela, že když jdou miminka uměle tam tak chtějí většinou i uměle ven jak jsem na to zvědavá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.13 19:21

Taky jsem chtěla spontalni porod, ale pak mi řekli ze je větší procento priduseni miminka, postiženi, kleste, a komplikaci nez u CR… A zacala jsem se ho bát… A to nemluvím o inkontinenci, nastrizeni a zničeni pánevní ho dna… Ale i CR ma svá úskalí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
5.3.13 19:25

Svatá pravda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.3.13 09:43

No já myslím, že oboje má svoje minusy a plusy…Někdo měl císaře v pohodě, jiný měl porod v pohodě. Já se mega chystám na přirozený porod a dělám pro to, aby to vyšlo. Cvičím s epinem, od začátku těhu - tedy až mi to dovolili - od 12.týdne - chodím na balony a jogu dýchat, pak sháním info, homeopatikuju…uvidíme :-).
Právě proti té inkontinenci atd. se dá bojovat hodně dlouho dopředu. Ale v klidu - hodně IVF holek mělo klasický porod. Jen když se mimi otočí, tak to holt je blbé. Já doufám, že se neotočí už zpět :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
6.3.13 10:33

Ahoj holky, já bych si také moc přála porodit normálně a hlavně miminko donosit do termínu porodu aspon, dcerku my museli akutně vytahnout císařem v 28 t. t. protože jsme na tom byly obě dvě kriticky, tak snad se to tedka podaří a konečně si těhotenství pořádně užiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.3.13 10:57

@petullle Není nad to si to užívat konečně, že jo? Já jsem tak moc štastná, že mám až z toho strach :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
6.3.13 10:58

@kaspluc už se ti to taky blíží že jo :) to bude první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.3.13 11:07

@petullle Ano první :-)…Ty už z IVF máš miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.