Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky chci se zeptat 1.screening dělá i repromeda? nebo jste byly někde jinde? Nevíte na kolik to tam vyjde? Jdu tam v patek tedka na UTZ tak se určitě poptám ale jestli víte tak budu ráda za info ![]()
@petullle to nevim jestli ho dela repromeda, ale me poslali na veveri k dr. vlasinovi a stoji to 1450,–
@nurse.007 Jasne,ja tam take jela 2× jeste. TAky jsem jim rikala, ze se mi bude styskat a taky styska… JA nevolnosti nemela, jen jsf brala tolik leku, ze me bolela hlava a porad jsem spala… Od 12.tydne je mi skvele!
@petullle Mne rekli, ze screeningum se nevenuji. TAke me porlali na veveri. Ale nesla jsem tam.Sa jsem nakonec na uplne stejny k nam a vzhledem ke geneticke zatezi u me to bylo zadarmo.
@petullle nedělají, většinou posílají na veveří v brně a můžu jen říct, že dr vlašín je nejlepší.
@kaspluc myslíš,že po vysazení léků mi bude líp? Moc bych si to přála.
@nurse.007 Urcite bude! Ja tu zmenu teda rapidne zaznamenala.
Ahoj holky, ve čtvrtek dam hned vědět co a jak:-D zítra si to supajdime…děkujeme za Vaší podporu děvčata jste skvělá…:-D
Holky díky za odpovědi, k panu dr. vlašínovi jsem chodila jako ke gynekologovi
byli jsme tam i s malou a ted tam určo pujdeme taky
![]()
@kaspluc tak na to se těším a těch pár týdnu uteče jako voda. Už nemůžu bez snídaně ani vylézt z postele.
@kamillka2 ať to máš brzy za sebou a moc pak bříško nebolí a ať jste obě v pořádku. Zítra tu budu nakukovat. Užij si to patří to k tomu. Věřím, že se už nemůžeš dočkat
. Hodně sil.
@nurse.007 No to já neznám…mně zle nebylo. Jen jsem teda fakt 16hodin denně spala a spala a spala…
Mohu se prosím zeptat vás zkušenějších, co jste po ketu, kdy jste vysazovaly léky (Prednison, Anopyrin, Estrahexal a Utrogestan)?A jestli jste vysazovaly naráz nebo postupně? V Repromedě mi myslím říkali, že to mohu vysadit naráz, ale mám z toho po opakovaných potratech trochu obavy, hlavně z Utrogestanu(beru 3-3-3).Moc děkuji za odpovědi ![]()
@abeceda.27 Ahojky, já brala také 3×3×3, řekli vysadit zaráz…já to ale snižovala
2×2×2 a pak 1×1×1 a pak jsem dobrala krabičku, takže 1 denně
asi 3 dny. Prednison vysad celý, ten jsem byla ráda, že jde pryč a náplasti jsem také snižovala…raději
. A začala jsem snižovat po NT screeningu ve 12.týdnu ![]()
Ahoj tety, tak se hlásím. Jmenuji se Anna Stela narodila jsem se dnes ve 12:47 s vahou 2 900 g a 49 cm…už jsme i kojily a moc nám to jde… maminka i já jsme v pořádku…
@kamillka2 Gratulace obrovská!!!Krásná zprávička Kamilko a Aničko hodně zdravíčka a štěštíčka přeji
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.