1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
19.3.13 17:49

@nurse.007 Ahojky, tak jakpak ty válčíš? Vše dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.3.13 18:43

@kaspluc ahoj zatím ano jen na odpolední a večerní nevolnosti to jde. Manžel se o mě pořád perfektně stará. V pátek jedu na poslední kontrolu do repromedy. Jinak manžel má papoušky a teď mu je pomalu likviduje asi lasička tak je z toho celý smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 21:17

Luci ahoj, tak už se vám to krátí :dance: moc na vás myslím, hlavně se opatruj a dávej na vás pozor :hug:.U nás zatím zkoušíme přírodní cestou :roll:užívám Nosifol a do května se máme snažit. Když se nezadaří pojedeme do Olomouce na kliniku na inseminaci, tak uvidíme třeba nebude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
20.3.13 21:41

@leontýnka123 Drzim palecky. MAS vyhodu ze mate ok genetiku. My se prirozene ani sna9it nemohli…je jaro, ted to pujde jako po masle. neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.3.13 13:48

@leontýnka123 moc držím palce, aby snažení vyšlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.13 17:26

1.ivf v dubnu

Ahoj, prosim je tu nekdo koho ceka ivf v nejblizsi dobe v Repromede? ja ted cekam na menstruaci stimulovat me budou od druheho dne cyklu, mam docela strach, dostala jsem kratky protokol s anopyrinem a prednisonem 5mg, bojim se, co to se mnou udela..hlavne teda ty hormonalni injekce a prednison, protoze co sem si cetla o vedlejsich ucincich…navic sem cetla ze napriklad v sanatoriu Helios, prednison pausalne nedavaji, tak nevim, vsechna vysetreni i imuno mam vporadku..mate s tim prosim nekdo zkusenosti..dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.3.13 17:38

@lenna 77 ahoj, vůbec se toho neboj. Toto je standartní postup v repromede. Přibalove létaly bys nesměla číst u žádných léků, protože každý má nějaké vedlejší účinky. Já teda po pravdě vždycky při stimulaci přibrala na váze přece jen to jsou hormony. Držím moc palce ať se zadari já jsem teď v devátém týdnu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.13 17:45

Diky a gratuluju :) loni jsem mela v srpnu zamlkle teh. a v prosinci mimodelozni, tak uz sem trochu pesimista, ale diky za povzbuzeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.3.13 18:29

@lenna 77 Bud úplně v klidu, Prednison že někde nedávají paušálně je spíše blbost. Ono ti z krve ani nemusí vyjít protilátky žádné a pak ti dá gynda Prednison a zadaří se. On pomáhá i tomu, že tělo pak embryjko nebere jako cizí těleso a přijme ho. A na spousty jiných věci…dávat by se měl. Ty malé dávky ničemu nevadí když to nebereš rok. Já ho brala 7 měsíců :pocitac:…ale stálo to za to. Jsem ve 34.týdnu a spolubojovnice z pokoje porodila. Přibrat přibereš, to je jasné, ale když pak otěhotníš, je to fuk, protože to pak přibýváš stejně a nevíš, jestli je to těhu nebo hormony… :mavam:
At vše vyjde ukázkově :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.13 21:19

@kaspluc díky za zpravu, me ani tak neslo o to tloustnuti, spis o jiny zdravotni problemy, ktery to muze prinest, prece jen ta stimulace je zasah do tela jak blazen, a ktomu jeste ten prednison…doufam, ze to nebudu muset brat dlouho no..ale diky za povzbuzeni a tobe preju taky at vse vychazi jak ma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.3.13 22:25

@lenna 77 Jasne, zasah to je, ja byla do 12.tydne desne spava, musela jsem hned na neschopenku. Jinak celkove jsem stimulaci zvladala dobre a to jsem mela mega davky vseho, prot. jinak jsem nereagovala…mne nejvic vadil Utrogestan. Brala jsem jich 9denne, k tomu 4 naplasti estrahexalu, estrofem, prednison, anopyrin :roll:,no mazec. A Gonalu jsem mela 300jednotek 11dni.Vic toho asi brat ani nejde…Neboj, telo si poradi.Musi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.4.13 17:08

Ahoj holky, tak vás jen tak v rychlosti zdravím :mavam:, sem tam vás čtu a sleduji…Všem, které se snaží o miminko přeji moooc štestíčka a věřte, že ted s tím lepším počasím přijdou i úspěchy v podobě kulatých bříšek. Jedno vám posílám :kytka:. My jsme 35.týden a vše je v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
9.4.13 20:16

@kaspluc mooooc krásný bříško :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.4.13 20:23

@abeceda.27 Děkuji…to je díky Repromedě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
9.4.13 20:25

@kaspluc já vím, taky doufám, že mi takové naroste :),zatím mám jen větší špek na břiše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.