1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.5.13 21:00

@nurse.007 V jakem jsi tydnu… My jsme v poradku… Tuk tuk:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
20.5.13 09:57

@kamillka2 tento týden začínám 17tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
20.5.13 13:34

@kaspluc moc gratuluji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
20.5.13 14:03
@nurse.007 píše:
@kamillka2 tento týden začínám 17tt :-)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
20.5.13 14:03
@petullle píše:
@kaspluc moc gratuluji :kytka: :kytka:

DÍKY MOC :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.13 22:14

Luci gratulace :kytka: veliká buďte zdraví :andel: a šťastní. Malá je kouzelná :potlesk: papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
27.5.13 07:36

:mavam: Holky, můžu se přidat. Plánujeme IVF v Repromedě. Zatím jsme na začátku, ve fázi sbírání výsledků vyšetření. Můj gynekolog spolupracuje s Repromedou, takže všechno si oběhám tady doma a do centra se pojede jenom na odběr vajíček, a ET nebo KET :pankac:

Jak jste spokojené? Pracuje se v centru i o víkendech? Nějaká negativa? Čím jste nejčastěji stimulovaly při prvním IVF?

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
27.5.13 08:44

@Maty80 ja si vzdy pichala Gonal a brala anopirin, prednison a vitaminy Femibion 800.pred zavedenim mi pridali utrogestan a naplasti estrahexalu. jinak ja byla spokojena moooc a ted uz zacinam 6. mesic. Vikendy delaji taky. drzim pesti at si co nejdriv odvazis miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
27.5.13 08:54
@montty píše:
@Maty80 ja si vzdy pichala Gonal a brala anopirin, prednison a vitaminy Femibion 800.pred zavedenim mi pridali utrogestan a naplasti estrahexalu. jinak ja byla spokojena moooc a ted uz zacinam 6. mesic. Vikendy delaji taky. drzim pesti at si co nejdriv odvazis miminko.
:mavam: jééé gratuluju k miminku a tiše závidím :hug: :hug:
My se snažíme už 14 měsíců a pořád nic :nevim: Sešlo se nám více faktorů co ovlivňují plodnost, já endometrióza, nejspíš PCO, chlap horší spermio, doktor říkal, že nic tragického, ale ptž se přehoupl rok a nejmladší taky nejsem, tak snad na podzim začneme stimulovat :pankac:
Teď se léčím na zánět spodku, takže 1 měsíc na atb, potom spermio, pak genetika, tak se čeká dlouho na výsledky :think:

Anopyrin je na řezení krve, prednison na imunitu,,ale neznám ten estrahexal?? Co je to?
Zadařilo se při prvním IVF? A ještě otázečka na cenu Gonalu? To je ten lepší stimulant? Ten můj mudr, nemá rád clostík a ty stimulanty vyrobené z moči žen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
27.5.13 10:53

@Maty80 ahoj pracují i o vikendu ale to delaji jen akutáky, a ET či punkce Oocytů :palec: stimulovala jsem 14 dní gonalem k tomu 7 dní cetrottide, anopyrin, prednison, femibion, pak jsem si před OPU píchala 2 injekce ovitrelle, měli jsme ICSI + PDG, odebrali 13 vajíček ale zdravé emryjko po PDG bylo pouze jedno a to mi zavedli, a do dneška se ve mě drží :potlesk: :potlesk: tak moc držím palce a ničeho se neboj :hug:

jo a zavaděla jsem po ET utrogestan 3× denně do 12 týdne spolu s tím prednisonem, anopyrinem a femibionem

Příspěvek upraven 27.05.13 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
27.5.13 10:57

@Maty80 ja pri 1.IVF cekala dvojcatka, ale bylo to zamlkle tehotenstvi.pri 2.IVF jsem potratila hned v zacatku a ted do tretice uz jsem zacala 6 mesic. Cena Gonalu je podle velikosti pera.me gonal vysel asi na 5000 kc/cyklus. mam pocit, ze v repromede pouzivaj vetsinou Gonal.ten estrahexal jsem mela na udrzeni, mela jsem hranicni hodnotu hormonu.nam pred zacatkem stimulace dali rozpocet na kolik nas to priblizne vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
28.5.13 13:28

@petullle @montty
a jak to na vás v Repormedě působí? Netlačili na vás?
Mám takový dojem, že ten můj doktor, mě tak postrkuje právě k PGD, což hned při prvním IVF nechci, přece jenom je to spousta peněz navíc, já chtěla pouze ISCI, a možná PK,,,podle toho kolik bude vajíček.
Stejnak jdeme právě i na genetiku, ještě před IVF, takže PGD fakt nechci, u nás ani v rodině přítele nemáme žádné genetické zatížení,,,spíš bych tipla nějakou imunitní poruchu,,,ptž štítku, a všechny ostatní hormony mám OK.
No uvidíme, máme poslední 3 měsíce, na to aby se to povedlo přírodně :lol:

Gonal je to takové to balení bílo - bordo krabička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
28.5.13 13:31

@Maty80 ano červeno bílá krabička, je to pero

no pusobídocela dobře, ani tak netlačili my jsme měli PDG zadarmo a díky bohu za to, měla jsem 13 vajíček ICSI oplodnili 9 a po PDG zbylo pouze jedno jedinné zdravé embryjko, kdybychom to nepostoupili tak bych ted už těhule určitě nebyla a nebo bych se rozhodovala zda si nechat postižené miminko, tot můj názor na PDG a mou zkušenost ;) ale jestli má manžel dobré spermie tak se asi obejdete bez toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
28.5.13 13:40
@petullle píše:
@Maty80 ano červeno bílá krabička, je to perono pusobídocela dobře, ani tak netlačili my jsme měli PDG zadarmo a díky bohu za to, měla jsem 13 vajíček ICSI oplodnili 9 a po PDG zbylo pouze jedno jedinné zdravé embryjko, kdybychom to nepostoupili tak bych ted už těhule určitě nebyla a nebo bych se rozhodovala zda si nechat postižené miminko, tot můj názor na PDG a mou zkušenost ;) ale jestli má manžel dobré spermie tak se asi obejdete bez toho :palec:
:pankac: jj takže při Gonalu nemusím ni míchat a to pero se i lépe píchá že?
Ptž na to jsem pěkná citlivka, přítel měl na týden fraxiparin, a já mu to ani za boha nemohla píchnout :mrgreen: :mrgreen:
Právě dumám nad těmi výsledky po PGD, je to náročné pro embryjka, musí dlouho vyržet + to testování. Řekli vám, kolik embryjek nevydrželo ten nápor, a kolik ano ale bylo geneticky špatné?
Ptž mě přijde nepravděpodobné že z 9 embryjek bylo jedno jediné dobré :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
28.5.13 14:20

@Maty80 my meli PGD taky zdarma.pgd mi doporucila dr az pri 3.ivf,ze nezname priciny predchozich potratu a ze by se tim plno veci vyresilo.me odebrali 10 vajicek, oplodnilo se jich 9, vhodnych k PGD 4 blastocysty, dobrych po PGD 3. U PGD je to slozitejsi, vysetruji podle vyvoje embrya bud 3den vyvoje a zavadi se v tom cyklu nebo 6 den vyvoje a zavadi se vetsinou v dalsim cyklu. u kazdeho to je jine.me to pekne vysvetlila dr. Hromadova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.