1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
7.7.13 17:16

Jj, Repromeda je jedna z nejdražších, asi bychom uvažovali taky o levnější, ale naštěstí jsme měli štěstí a vyšlo to na poprvé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
7.7.13 19:42

Ahoj ten katetr je do moč. měchýře nebo do žíly? Nikdo mi nic neříkal tak nevím. Do moč. měchýře jsem měla už i kameru tak to znám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
7.7.13 19:54

Ahoj a zavádí se něco do žílY? NEBO NĚCO MĚ NIC NEŘEKLI :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.7.13 21:30

@Kleofasek Tak ja jsem mela 300 jednotek denne po 11 dni, takze jsem se tezce nevlezla. Za gonal jsem doplacela ale jen mysloim 7 tisic. Nas ale stalo 35 tisic PGD, pak 7 PICSY, prodlouzena kuktivace, lak jsme hradili dva kety…atd atd atd…:-(. Asi bych byla nastvana, kdyby to nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.7.13 21:30

@vercaamartin Nnnneeeee katetr mzyslela jako do delohy, tu jehlu dlouhou s embryjkem. Neboj, nejde to citit temer. pokud nemas srusty atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.7.13 21:33
@kamillka2 píše:
@kaspluc jeee ahoj jak se. vede?

Ahoooooj, ale bojujeme. Nejdrive jsme v 6.tydnu vyfasovali tmrminky, protoze mame nedorose kycme:-(, tak jsem to obecala, ted jsme zase meli zitra nastoupit do nemocnice, mala nepribyva, odmitla jsem, ze je tam.plno nemocnych a my nemame ockovani. Tak jdeme zitra na sono jater, ze mela zvysene jaterky a bkbe jsem kojila a mala nenabrala, tak dokrmuju, odstrikavam, kojim…abych to zase rozjela.Co vy s Anickou??:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.13 23:13

@kaspluc : Lucinka určitě vse zvládne a to same i maminka… Me mala zas málo pije:( máme vypit kolem litru a mala vypije stěží 700 ml ale neplace, přibývá tak jsem z toho take cela hyn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.7.13 09:21

Tak už píchám 4. den ty gonadotropiny :palec:
Nás poslal do Repromedy můj doktror a až tady jsem zjistila, že jsou jedni z nejdražších :nevim:. Spočítali nám to na 35000 (léky, ISCI, PISCI, zmražení, prodloužená kultivace. A to nám celé PGP bude platit pojišťovna, teď na to mají nějakou akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
9.7.13 10:34

Ahoj jo jo nás to vyšlo na 37500 to bylo vtom vše a pgd to jsme taky stihli tu akci. Léky vyšli tak na 4-5tisíc asi a benzín taky. Mě tam taky poslala moje doktorka. Zítra jdu na transfer. :hug: :potlesk: to nejhorší ale už máme zasebou ted se těšíme na mimi a moc chceme aby to vyšlo :hug: napiš jak pokračuješ. Ty leky to je podle toho co potřebuješ pokud ty nemáš žádné potíže tak nemusíš mít moc léku ne? my jsme měli horší spermio. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
9.7.13 10:36

Nevím odkud a jací gyn.tam posílají ale já jsem od Svitav :mavam: asi sněma mají smlouvy.Byla semnou na odběru holka a ta byla až ze Zlína :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.7.13 10:39
@vercaamartin píše:
Nevím odkud a jací gyn.tam posílají ale já jsem od Svitav :mavam: asi sněma mají smlouvy.Byla semnou na odběru holka a ta byla až ze Zlína :roll:

Já jsem také ze Zlína :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
9.7.13 10:48

@vercaamartin taky máme blbé spermio, proto IVF, a proto nám doporučili i PISCI a PGD.
Určitě vám to vyjde a za 14 dní budeš hlásit // :palec: Jaká vlastně byla u odběru narkóza? Z té mám taky trochu obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.7.13 10:52
@Tonyax píše:
@vercaamartin taky máme blbé spermio, proto IVF, a proto nám doporučili i PISCI a PGD.
Určitě vám to vyjde a za 14 dní budeš hlásit // :palec: Jaká vlastně byla u odběru narkóza? Z té mám taky trochu obavy.

Také jsem měla obavy z narkozy…je to super :-) Takový fajn pocit jak usínáš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
9.7.13 11:19

@kaspluc to zní dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
9.7.13 11:26
@Tonyax píše:
@kaspluc to zní dobře :D

Ne fakt neboj, já do toho dne nikdy narkozu neměla…Pak ještě ted u císaře!!! Ale je to pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.