Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jj, Repromeda je jedna z nejdražších, asi bychom uvažovali taky o levnější, ale naštěstí jsme měli štěstí a vyšlo to na poprvé..
Ahoj ten katetr je do moč. měchýře nebo do žíly? Nikdo mi nic neříkal tak nevím. Do moč. měchýře jsem měla už i kameru tak to znám ![]()
@Kleofasek Tak ja jsem mela 300 jednotek denne po 11 dni, takze jsem se tezce nevlezla. Za gonal jsem doplacela ale jen mysloim 7 tisic. Nas ale stalo 35 tisic PGD, pak 7 PICSY, prodlouzena kuktivace, lak jsme hradili dva kety…atd atd atd…:-(. Asi bych byla nastvana, kdyby to nevyslo.
@vercaamartin Nnnneeeee katetr mzyslela jako do delohy, tu jehlu dlouhou s embryjkem. Neboj, nejde to citit temer. pokud nemas srusty atd.
@kamillka2 píše:
@kaspluc jeee ahoj jak se. vede?
Ahoooooj, ale bojujeme. Nejdrive jsme v 6.tydnu vyfasovali tmrminky, protoze mame nedorose kycme:-(, tak jsem to obecala, ted jsme zase meli zitra nastoupit do nemocnice, mala nepribyva, odmitla jsem, ze je tam.plno nemocnych a my nemame ockovani. Tak jdeme zitra na sono jater, ze mela zvysene jaterky a bkbe jsem kojila a mala nenabrala, tak dokrmuju, odstrikavam, kojim…abych to zase rozjela.Co vy s Anickou??:-)
@kaspluc : Lucinka určitě vse zvládne a to same i maminka… Me mala zas málo pije:( máme vypit kolem litru a mala vypije stěží 700 ml ale neplace, přibývá tak jsem z toho take cela hyn…
Tak už píchám 4. den ty gonadotropiny ![]()
Nás poslal do Repromedy můj doktror a až tady jsem zjistila, že jsou jedni z nejdražších
. Spočítali nám to na 35000 (léky, ISCI, PISCI, zmražení, prodloužená kultivace. A to nám celé PGP bude platit pojišťovna, teď na to mají nějakou akci.
Ahoj jo jo nás to vyšlo na 37500 to bylo vtom vše a pgd to jsme taky stihli tu akci. Léky vyšli tak na 4-5tisíc asi a benzín taky. Mě tam taky poslala moje doktorka. Zítra jdu na transfer.
to nejhorší ale už máme zasebou ted se těšíme na mimi a moc chceme aby to vyšlo
napiš jak pokračuješ. Ty leky to je podle toho co potřebuješ pokud ty nemáš žádné potíže tak nemusíš mít moc léku ne? my jsme měli horší spermio. ![]()
Nevím odkud a jací gyn.tam posílají ale já jsem od Svitav
asi sněma mají smlouvy.Byla semnou na odběru holka a ta byla až ze Zlína ![]()
@vercaamartin píše:
Nevím odkud a jací gyn.tam posílají ale já jsem od Svitavasi sněma mají smlouvy.Byla semnou na odběru holka a ta byla až ze Zlína
Já jsem také ze Zlína
![]()
@vercaamartin taky máme blbé spermio, proto IVF, a proto nám doporučili i PISCI a PGD.
Určitě vám to vyjde a za 14 dní budeš hlásit //
Jaká vlastně byla u odběru narkóza? Z té mám taky trochu obavy.
@Tonyax píše:
@vercaamartin taky máme blbé spermio, proto IVF, a proto nám doporučili i PISCI a PGD.
Určitě vám to vyjde a za 14 dní budeš hlásit //Jaká vlastně byla u odběru narkóza? Z té mám taky trochu obavy.
Také jsem měla obavy z narkozy…je to super
Takový fajn pocit jak usínáš… ![]()
@Tonyax píše:
@kaspluc to zní dobře
Ne fakt neboj, já do toho dne nikdy narkozu neměla…Pak ještě ted u císaře!!! Ale je to pohoda.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.