Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vercaamartin Ahojky, tak já sice byla po transferu téměř před rokem, ale přijde mi to jako včera
…podbříšek mě bolel jako při slabé MS pár dní, pak už ne, prsa nic moc, sem tam pnutí, poprvé jsem moc odpočívala, podruhé ne a povedlo se podruhé. Ale ty první 3 dny odpočívej. Hodně pij a jez mléčné výrobky, at nemáš hyperstimulák pokud to nebyl KET.
Jinak poprvé jsem testovala od 4.dne téměř denně a prd…podruhé jsem testovala až 12.den a byly tam dálnice
. Jinak já nešpinila, ale některé holky ano. Držím moooc palečky, nám štěstí také přivedl taťka Koukal
.
@vercaamartin ja odpocivala taky tak 3 dny. bricho me obcas zabolelo, ale jinak nic. ja u prvniho nespinila, mela ,ale mimca to vzdala. a ted jsem spinila od 6.dne,7 den jsem testila a zitra zacinam 30. tyden. hlavne klid a pri spineni neztracej hlavu, mimco se jen poradne zakusuje.
No mám mražáčka
nevím jestli si mám dělat test jen tak ze zvědavosti
čekat do 24.7.na test co si mám dělat je to věčnost zatím se cítím dobře ale asi je brzo cítit něco je to od středy ![]()
@vercaamartin Já bych s testem počkala aspoň ten týden.
Do 24.7 je to fakt dlouho ![]()
Ahoj mám v sobě jedno embryo a je to 3 den.Chci se zeptat jak moc jsi odpočívala a jestli sis dělala test v den co ti řekli nebo dříve? Já tak polehávám max. nádobí ale jinak nic těžkého ![]()
Ahoj je tu některá co si dělala test dříve než měla
a kolikátý den po transféru? Napiš. Je lepší po týdnu už by to mělo být uhnízděné? Který těh. test je nejlepší já teda kupovala jen mamatest a dostala jsem tu tyčinku testovací rapi…něco dík
![]()
@vercaamartin ahojjá jsem testovala 6 den po ET a slabý názak už byl, 7 den po ET už větší, byla jsem ale po
Pgd a embryjko melo 5 dní při ET ![]()
Já mám ket tak nevím jestli má význam to dělat ten test třeba pondělí nebo úterý to bude 7den ![]()
@vercaamartin ja mela svetlou carku uz 6 den po KETu 5denniho embryjka
A já mám blastocysta něco to embryo tak ted nevím jak je staré
@vercaamartin blastocysta je embryo nejvyssi kvality.to sem mela taky. drzim pesti.
A kdy sis dělala test? ted nevím jestli jsem četla nějaké tvé příspěvky
tak se zeptám kolik sis nechala zavést mrazáčků a vyšlo ti to? ![]()
Promin ted jsem koukala že jsi to psala je toho tolik že jsem zmatená co kdo mi píše za odpovědědi na mé dotazi
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.