1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
11.7.13 15:57

@vercaamartin Ahojky, tak já sice byla po transferu téměř před rokem, ale přijde mi to jako včera :-)…podbříšek mě bolel jako při slabé MS pár dní, pak už ne, prsa nic moc, sem tam pnutí, poprvé jsem moc odpočívala, podruhé ne a povedlo se podruhé. Ale ty první 3 dny odpočívej. Hodně pij a jez mléčné výrobky, at nemáš hyperstimulák pokud to nebyl KET.
Jinak poprvé jsem testovala od 4.dne téměř denně a prd…podruhé jsem testovala až 12.den a byly tam dálnice :-). Jinak já nešpinila, ale některé holky ano. Držím moooc palečky, nám štěstí také přivedl taťka Koukal :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.7.13 17:52

@vercaamartin ja odpocivala taky tak 3 dny. bricho me obcas zabolelo, ale jinak nic. ja u prvniho nespinila, mela ,ale mimca to vzdala. a ted jsem spinila od 6.dne,7 den jsem testila a zitra zacinam 30. tyden. hlavne klid a pri spineni neztracej hlavu, mimco se jen poradne zakusuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.7.13 10:53

No mám mražáčka :) nevím jestli si mám dělat test jen tak ze zvědavosti :roll: čekat do 24.7.na test co si mám dělat je to věčnost zatím se cítím dobře ale asi je brzo cítit něco je to od středy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
12.7.13 10:55

@vercaamartin Já bych s testem počkala aspoň ten týden. :) Do 24.7 je to fakt dlouho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.7.13 17:24

Ahoj mám v sobě jedno embryo a je to 3 den.Chci se zeptat jak moc jsi odpočívala a jestli sis dělala test v den co ti řekli nebo dříve? Já tak polehávám max. nádobí ale jinak nic těžkého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.7.13 17:33

@vercaamartin Hlavne nevysavej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
14.7.13 10:01

Ahoj je tu některá co si dělala test dříve než měla :oops: a kolikátý den po transféru? Napiš. Je lepší po týdnu už by to mělo být uhnízděné? Který těh. test je nejlepší já teda kupovala jen mamatest a dostala jsem tu tyčinku testovací rapi…něco dík :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
14.7.13 10:51

@vercaamartin ahojjá jsem testovala 6 den po ET a slabý názak už byl, 7 den po ET už větší, byla jsem ale po
Pgd a embryjko melo 5 dní při ET ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
14.7.13 10:52

Tady jsou testíky ;) testovala jsem testíky od dr. maxe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
14.7.13 16:50

Já mám ket tak nevím jestli má význam to dělat ten test třeba pondělí nebo úterý to bude 7den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
14.7.13 17:12

@vercaamartin ja mela svetlou carku uz 6 den po KETu 5denniho embryjka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
14.7.13 17:59

A já mám blastocysta něco to embryo tak ted nevím jak je staré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
14.7.13 19:39

@vercaamartin blastocysta je embryo nejvyssi kvality.to sem mela taky. drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
14.7.13 19:51

A kdy sis dělala test? ted nevím jestli jsem četla nějaké tvé příspěvky :roll: tak se zeptám kolik sis nechala zavést mrazáčků a vyšlo ti to? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
14.7.13 19:52

Promin ted jsem koukala že jsi to psala je toho tolik že jsem zmatená co kdo mi píše za odpovědědi na mé dotazi :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.