Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Na druhou stranu musím říct, že přístup doktorky Hromadové byl profesionální - až ta mi vše vysvětlila, bohužel až dva týdny po odběru. Také jsem byla spokojená, že se nečekalo na žádné vyšetření dlouho. Prostředí bylo také příjemné. A v neposlední řadě mí přátelé tam otěhotněli a byli spokojení.
To mě mrzí, že máš takovou otřesnou zkušenost. Po tomhle bych repromedu taky nemohla doporučit. Mě tam poslal gynekolog a zatím jsem s přístupem spokojená. můžu jen doufat, že to je ojedinělý zážitek. Zatím jsem byla jen u paní doktorky Hromadové.
My jsme teď přešli do jiného CARu a to se naprosto nedá srovnat. O těch penězích je to až v druhé řadě, hlavně je to o přístupu. A v tom novém CARu mi doktor řekl, že všichni, co přijdou z Repromedy, jsou příjemně překvapeni. Sama dělám v soukromém sektoru, pracuji s lidma, takže chápu, že nikdy není možné udělat šťastné všechny. Jen jsem popsala svou zkušenost, která ale byla zčásti dána i mojí naprostou neznalostí. Měla jsem si prostě nastudovat dopředu víc, abych byla schopna kompetentně zvolit metodu oplodnění a počet oplodněných vajíček. Ale prostě jsem věřila, že toto za mě udělá lékař. Přeji v Repromedě hodně štěstí - a musím říct, že s doktorkou Hromadovou bych do toho šla asi znovu.
@Anonymní píše:
My jsme teď přešli do jiného CARu a to se naprosto nedá srovnat. O těch penězích je to až v druhé řadě, hlavně je to o přístupu. A v tom novém CARu mi doktor řekl, že všichni, co přijdou z Repromedy, jsou příjemně překvapeni. Sama dělám v soukromém sektoru, pracuji s lidma, takže chápu, že nikdy není možné udělat šťastné všechny. Jen jsem popsala svou zkušenost, která ale byla zčásti dána i mojí naprostou neznalostí. Měla jsem si prostě nastudovat dopředu víc, abych byla schopna kompetentně zvolit metodu oplodnění a počet oplodněných vajíček. Ale prostě jsem věřila, že toto za mě udělá lékař. Přeji v Repromedě hodně štěstí - a musím říct, že s doktorkou Hromadovou bych do toho šla asi znovu.
Děkuji. Taky jsem tam došla naprosto nepolíbená a studovat jsem to začala až po výsledcích vyšetření. Ale doktoři by přece jen měli vědět, co je pro nás nejlepší, spoléháme na to.
Taky přeju hodně štěstí v novém CARU. Přešli jste do Heliosu?
Ano, Helios. Zvažovali jsme Reprofit - na ten jsme také měli dobré doporučení od přátel, ale nakonec si nás zcela získal dr. Texl.
@Anonymní píše:
My jsme byli zase nadmíru spokojeni s Koukalem…když se nám narodila maličká, psal nám i gratulace, myslím, že to není obvyklé takový hezký přístup! ![]()
Jinak nevím, jak ´á byla péče u vás…my opravdu byli nadmíru spokojeni a máme pocit, že našich 100tisíc nepřišlo nazmar a opravdu se o nás starali jako v bavlnce, což se tedy u nás ve Zlíně říct nedá…a s tím pokaždé jiným doktorem, my si od začátku vždy vyžádali Koukala, jen jednou kvůli jeho dovolené a mé nutné návštěvě na nás padla Hromadová.
@Anonymní píše:
Ano, Helios. Zvažovali jsme Reprofit - na ten jsme také měli dobré doporučení od přátel, ale nakonec si nás zcela získal dr. Texl.
Vidíš a na Helios lidé všeobecně velmi nadávají…dokonce naši známí je žalovali, protože jim po PGD zavedli embryjko se downovým syndromem a soudili se s nima
…Také jsme ho zvažovali kvůli penězům…naštěstí - neštěstí se stalo tohle a my si řekli, že dáme raději milion než zažít takovou neprofesionalitu!
Příspěvek upraven 11.07.13 v 11:18
Na Zlín jsem nic moc dobrého neslyšela. Vím, že mají hodně OHSS. Proč znovu nejdete ke Koukalovi?
@Anonymní píše:
Na Zlín jsem nic moc dobrého neslyšela. Vím, že mají hodně OHSS. Proč znovu nejdete ke Koukalovi?
Půjdeme, ale máme doma 8mi týdenní miminko, tak až za pár let
, ale určitě do Repromedy. U nás ve Zlíně na to prdí…dají tam klidně 3 embryjka, je jim to fuk. Hormony ordinují paušálně, ne dle profilu atd. V Repromedě od dvojčátek, trojčátek odrazují a jsem za to ráda. Je to mazec i s jedním mimi a kojit dvě, tož to by mě odvezli!!! ![]()
Takže abych to shrnula, je to všude stejné. Všude jsou lidé spokojení a lidé nespokojení. A každý si nakonec to své určitě najde ![]()
Ahoj anonymní jsem docela v šoku jaký k vám, k tobě měla repromeda přístup ![]()
my jsme tam byli v lednu na první konzultaci a 4.2. už jsem byla na OPU a 9.2. na ET, pokaždé jsem měla paní doktorku Hromadovou a opravdu si nemůžeme stěžovat byli k nám velmi vstřícní a obětaví
i sestřičky
I pan doktor koukal byl moc milý když manželovi sděloval výsledky SPG, jenom paní genetička byla trochu odměřená nevím ted její jméno
no a vysledky taky dobrý 1.IVF s ICSI + PGD nám udělali zadarmo a v bříšku mám už 25 týdnu holčičku Nellinku
co s e týče metody oplodnění atd vse za nas rozhodloa paní doktorka Hromadova, my jsme byli neznalci a vubec jsme netušili že to pujde takto rychle všechno
@Anonymní píše:
Takže abych to shrnula, je to všude stejné. Všude jsou lidé spokojení a lidé nespokojení. A každý si nakonec to své určitě najde
Přesně tak! ![]()
Ahoj je tu některá co má ted nedávno po transféru já ho měla včera. Jak jste se cítili jak podbříšek? napište test si mám dělat za 14dní pokud to nedostanu dříve menst.
Ahoj já jsem do Repromedy začala jezdit v květnu a včera mi dělali transfér mám jedno embryo zavedené vše co se týkalo zákroku dělal dr. Koukal i odběr vajíček nevím kdo je doktorka Hromadová asi jsem sní nepřišla do kontaktu
já jsem spokojená nikdo se ke mě nechoval špatně vždy byli milý jak doktor tak sestry atd ![]()
Ahoj to máš pravdu já jsem taky spokojená my jsme to taky nechali na jejich doporučení mám od včerejška zavedené jedno embryo. Gratuluji ti k uspěchu a přeji ti mnoho štěstí a radosti
prosím naoiš mi jak jsi se cítila po transféru a jak jsi moc odpočívala? Špinila jsi během těch 14dní?
popiš mi prosím pruběh já ležím nic moc nedělám
měla jsi ten test pozitivní v den co ti řekli? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Na druhou stranu musím říct, že přístup doktorky Hromadové byl profesionální - až ta mi vše vysvětlila, bohužel až dva týdny po odběru. Také jsem byla spokojená, že se nečekalo na žádné vyšetření dlouho. Prostředí bylo také příjemné. A v neposlední řadě mí přátelé tam otěhotněli a byli spokojení.