Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj. Me boli dost v krizi s to prej k tomu patri rikala doktorka. Jinak nic mi neni. Nebo jsou nejake zmeny co bych mohla citit? ![]()
@vercaamartin To uteče neboj ![]()
Já jdu ve středu na OPU. Dneska si píchnu 2 poslední dvě injekce. Jde mi to čím dál hůř, hlavně ten Decapeptyl ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jestli nevíte někdo zhruba ceny v
Repromedě za PGD, my ho chceme podstoupit proto, že dvě děti mají špatnou imunitu a chtěli bychom si být jistí, že u třetího to tak nebude. teprve nás čeká první konzultace..koukala jsem na jejich ceníky, ale netuším, co všechno nám budou dělat, jestli máte některá zkušenosti…díky
Vim, ze probihala akce a PGD bylo zadarmo, ale nevim jestli to jeste trva.nam pri konzultaci dali predbezny vyuctovani na kolik nas to vyjde. taky zalezi jakou mas pojistovnu, protoze vim od pani co se mnou byla na odberech, ze menila pojistovnu kvuli PGD, aby usetrili okolp 60 tisic.
Jo je nato ta akce ale jestli do konce roku to nevím dostali jsme slevový poukaz na 10000kc na icsi a picsi je to do konce roku ale nemám ho komu dát ![]()
Tak jsem 5+0 tak snad příští týden už bude vidět embryo a uslyší i srdíčko ![]()
@vercaamartin píše:
Já mám vzp a pgd jsme neplatili
My máme taky VZP, ale to jsi měla nějáký papír od dr. viď? my tam jdeme z vlastní iniciativy, tak proto se právě ptám..na ten voucher jsem koukala, ale to s PGD nesouvisí, ne?
@vercaamartin píše:
Já mám vzp a pgd jsme neplatili
Jinak velikááánská gratulace k fazolce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Repromedě za PGD, my ho chceme podstoupit proto, že dvě děti mají špatnou imunitu a chtěli bychom si být jistí, že u třetího to tak nebude. teprve nás čeká první konzultace..koukala jsem na jejich ceníky, ale netuším, co všechno nám budou dělat, jestli máte některá zkušenosti…díky
Ahoj PDG stojí v repromedě 18500Kč, my ho měli v lednu zadarmo naštěstí, měli na to vánoční akci, měli jsme ICSI v PDG je zahrnuta prodloužená kultivace, a s timulovala jsem zhruba 14 dní, za vsechno bez cesty tedy zhruba 27 tisic, nebylo v tom mražení embryí žádné jsme neměli
@petullle píše:
Ahoj PDG stojí v repromedě 18500Kč, my ho měli v lednu zadarmo naštěstí, měli na to vánoční akci, měli jsme ICSI v PDG je zahrnuta prodloužená kultivace, a s timulovala jsem zhruba 14 dní, za vsechno bez cesty tedy zhruba 27 tisic, nebylo v tom mražení embryí žádné jsme neměli
Aha, tonení zase tak moc, podle těch jejich ceníků je ta částka někde kolem 60-80 tisíc..A to jsi si hradila vše sama nebo ti něco přispěla pojišťovna?
@Anonymní píše:
Aha, tonení zase tak moc, podle těch jejich ceníků je ta částka někde kolem 60-80 tisíc..A to jsi si hradila vše sama nebo ti něco přispěla pojišťovna?
bylo to moje 1.IVF takže ze spolupráci pojištovny jsem VZP, nejvíce staly léky na stimulaci, píchala jsem gonal, cetrotide, pokud si ale samoplatce tak se ta cena pohybuje opravdu hodně výše
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Ted je jeste pgd v akci zadara. My jsme platili 100 tisic. Pgd v akci nebylo, meli jsme picsy, mrazeni, dva kety, stimulaci s plno hormonama a pak v ketu priorabu delozni sliznice a to 2× protoze prvni ket se nepodaril. Jinak je to take za ucasti pojistovny, byli jsme u hutnicke a poradili nam pred rokem prestup k vojenske, tak nam prispivala a i tak to byltakovy nasup. Ale co, mame Lucinku:-)
@kaspluc píše:
Ted je jeste pgd v akci zadara. My jsme platili 100 tisic. Pgd v akci nebylo, meli jsme picsy, mrazeni, dva kety, stimulaci s plno hormonama a pak v ketu priorabu delozni sliznice a to 2× protoze prvni ket se nepodaril. Jinak je to take za ucasti pojistovny, byli jsme u hutnicke a poradili nam pred rokem prestup k vojenske, tak nam prispivala a i tak to byltakovy nasup. Ale co, mame Lucinku:-)
Zdravím všechny snažilky a čekatelky, jsem tady dnes poprvé, tak jsem tady projížděla spoustu příspěvků, tak se i já podělím… Minulou sobotu jsem byla na odběru vajíček, odebrali 28, z toho kvalitních bylo 19, nechali jsme oplodnit 15, v pondělí mi řekli, že se podařilo oplodnit všechny (metodou PICSY), samozřejmě, že díky tomu, že jsme nechali udělat PDG, takže jsem čekala do dneška a paní mi řekla, že byly vhodné 2 vajíčka.. Tak jsem si říkala fajn
Ale tak nějak jsem se zapomněla zeptat, co ty ostatní… Tak jsem studovala kdo čím prošel a zjistila, že asi nejsem sama, a že z těch 15 to čekání na 6. den přežily jen dva embryjka… Takže mi úsměv z tváře nepatrně zmiznul. Pořád si říkám, že šance tady pořád je a tím se utěšuju a jen doufám, že to vyjde. Stejně mě transfer čeká až tak za měsíc a strašně doufám a věřím v to, že se to chytne… Úplně chápu všechny holky, co teď čekají na // Tak všem přeju hodně štěstí, ať se prcci chytnou a ať se hlavně drží ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.