Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, uplne si vzpominam, jak jsem byla presne lred rokem nervni, jak to vse dopadne. Drzim vam vsem palecky!!! ![]()
@kaspluc děkujeme
![]()
teď jsem někde četla, že po rozmražování embrií jich je jen 50% dobrých. To mě celkem šokovalo ![]()
Ahoj. Kdy vam bylo spatne? Kdy vam rostlo brisko? Me je spatne po ranu kdyz se najim tak mi je fajn jinak nic. Jsem 7+0 a srdicko tukalo tak snad je vse vpoho. Leky mam brat do koncd 12tt a do repromedy uz nemusim pry. Jdu ke sve doktorce ale ta ma celej srpen dovcu. Kdy jste byli na dalsi kontrole vy? ![]()
@vercaamartin píše:
Ahoj. Kdy vam bylo spatne? Kdy vam rostlo brisko? Me je spatne po ranu kdyz se najim tak mi je fajn jinak nic. Jsem 7+0 a srdicko tukalo tak snad je vse vpoho. Leky mam brat do koncd 12tt a do repromedy uz nemusim pry. Jdu ke sve doktorce ale ta ma celej srpen dovcu. Kdy jste byli na dalsi kontrole vy?
@kaspluc píše:
Holky, uplne si vzpominam, jak jsem byla presne lred rokem nervni, jak to vse dopadne. Drzim vam vsem palecky!!!
JJ, ten kdo si tím vším projde, tak přesně ví
Jinak velké díky ![]()
@Tonyax Ono všude uvádí o tom rozmražování něco jiného, v repro mi dr. řekla, že rozmražování nemá žádný vliv na embryjka, jinde zase píšou, že jo… Ale myslím, že určité riziko je vždycky.
Jo a dnes mi volali z repromedy, tak já natěšená jak malá Jaruna, jsem to zvedla a dozvěděla jsem se, že při další návštěvě vypláznu 10 tis. ale výsledky ještě nemají… Ach jo… Ještě že zítra je už ten pátek… Doufám, že zavolají ![]()
To ti to vyšlo taky dobře s tou dovolenou…
@ivebou tak přesně tohle mi volali včera, já byla taky natěšená, že už budu vědět výsledky a oni, že mi pošlou účet a výsledky ještě nejsou
![]()
@Tonyax Hurááááááá, máme jedno dobré
Sice, jsem doufala v obě, ale to nevadí… Jsem nadšená i za to jedno
A jak jsi dopadla ty???
@ivebou gratuluju k jednomu zdravému bojovníčkovi
Takže budeš mít za chvíli transfer?
Mě ještě nevolali ![]()
@Tonyax Veliká gratulace
Jůůů, ty budeš mít ale dětí ![]()
A to už je výsledek po PGD? No to je bomba
To mám radost i za tebe ![]()
Transfer mi naplánovali v rozmezí od 22.-26.8. a budu se asi modlit, ať se prcek chytí a ať se drží
A ty už máš transfer nějak přesněji naplánovaný??
Ahoj Holky, jsem tu nova, tak me zajima par otazek. Snad se mohu pridat do konverzace. Navstivila jsem poprve repromedu, dali nam predbeznou cenu, odebrali nam par zkumavek krve, genetika a tak s tim, ze vysledky budou za sest tydnu. (horm. profil dobry, spg trochu horsi) Pokud by dobre dopadli odbery na genetiku a tak, budu mit pred menstruaci a tak bych mohla zacit stimulovat, ale premyslim, stihnou vyridit moji zadost na pojistovne? nemate s tim nekdo zkusenost? Nebo po jak dlouhe dobe, od prvni navstevy v Caru jste stimulovaly? Diky moc za odpoved. Vsem preju at se dari a at nosi pod srdickem sve vytouzene miminko ![]()
@kacgaba
tak já byla v Repromedě na jaře a taky mi hned brali krev na různá vyšetření. Ale o žádosti nic nevím, asi to dělali automaticky. Na výsledky jsem čekala snad dva měsíce, tak měli času dost ![]()
Hned jak došly, začli jsme se stimulací ![]()
@ivebou děkuju
Jj, po PGD. Přesně to naplánované nemám, uvidím, jak přijde v září MS.
Tobě hodně štěstí, ať se prcek chytí a nepustí
![]()
Ahoj vsem jak se mate? Preji at se vam dari a vse probiha tak jak ma.Ja jsem 8tt a doufam ze je vse vporadku citim se docela dobre. Slaby navali ale blinkani neee. Hodne odpocivejte a chrante si ta mala stesticka co v sobe mate nebo mit budete.
![]()
@vercaamartin
ty už si 8tt? To strašně letí.. A co nevého? Už bylo vidět srdíčko?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.