1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
8.8.13 09:37

Holky, uplne si vzpominam, jak jsem byla presne lred rokem nervni, jak to vse dopadne. Drzim vam vsem palecky!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.8.13 14:12

@kaspluc děkujeme :hug: :hug:

teď jsem někde četla, že po rozmražování embrií jich je jen 50% dobrých. To mě celkem šokovalo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
8.8.13 17:21

Ahoj. Kdy vam bylo spatne? Kdy vam rostlo brisko? Me je spatne po ranu kdyz se najim tak mi je fajn jinak nic. Jsem 7+0 a srdicko tukalo tak snad je vse vpoho. Leky mam brat do koncd 12tt a do repromedy uz nemusim pry. Jdu ke sve doktorce ale ta ma celej srpen dovcu. Kdy jste byli na dalsi kontrole vy? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
8.8.13 19:37
@vercaamartin píše:
Ahoj. Kdy vam bylo spatne? Kdy vam rostlo brisko? Me je spatne po ranu kdyz se najim tak mi je fajn jinak nic. Jsem 7+0 a srdicko tukalo tak snad je vse vpoho. Leky mam brat do koncd 12tt a do repromedy uz nemusim pry. Jdu ke sve doktorce ale ta ma celej srpen dovcu. Kdy jste byli na dalsi kontrole vy? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.8.13 20:23
@kaspluc píše:
Holky, uplne si vzpominam, jak jsem byla presne lred rokem nervni, jak to vse dopadne. Drzim vam vsem palecky!!! :mavam:

JJ, ten kdo si tím vším projde, tak přesně ví :D Jinak velké díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.8.13 20:29

@Tonyax Ono všude uvádí o tom rozmražování něco jiného, v repro mi dr. řekla, že rozmražování nemá žádný vliv na embryjka, jinde zase píšou, že jo… Ale myslím, že určité riziko je vždycky.
Jo a dnes mi volali z repromedy, tak já natěšená jak malá Jaruna, jsem to zvedla a dozvěděla jsem se, že při další návštěvě vypláznu 10 tis. ale výsledky ještě nemají… Ach jo… Ještě že zítra je už ten pátek… Doufám, že zavolají :roll:
To ti to vyšlo taky dobře s tou dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
9.8.13 08:53

@ivebou tak přesně tohle mi volali včera, já byla taky natěšená, že už budu vědět výsledky a oni, že mi pošlou účet a výsledky ještě nejsou :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.8.13 11:16

@Tonyax Hurááááááá, máme jedno dobré :potlesk: ;) Sice, jsem doufala v obě, ale to nevadí… Jsem nadšená i za to jedno :palec: A jak jsi dopadla ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
9.8.13 11:21

@ivebou gratuluju k jednomu zdravému bojovníčkovi :kytka: :kytka: :kytka: Takže budeš mít za chvíli transfer?
Mě ještě nevolali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
9.8.13 14:34

@ivebou tak už volali, zdravých je jich 5 ze 6-ti :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.8.13 15:52

@Tonyax Veliká gratulace :kytka: :kytka: Jůůů, ty budeš mít ale dětí :palec:
A to už je výsledek po PGD? No to je bomba :) To mám radost i za tebe :)
Transfer mi naplánovali v rozmezí od 22.-26.8. a budu se asi modlit, ať se prcek chytí a ať se drží :) A ty už máš transfer nějak přesněji naplánovaný??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.8.13 22:41

Ahoj Holky, jsem tu nova, tak me zajima par otazek. Snad se mohu pridat do konverzace. Navstivila jsem poprve repromedu, dali nam predbeznou cenu, odebrali nam par zkumavek krve, genetika a tak s tim, ze vysledky budou za sest tydnu. (horm. profil dobry, spg trochu horsi) Pokud by dobre dopadli odbery na genetiku a tak, budu mit pred menstruaci a tak bych mohla zacit stimulovat, ale premyslim, stihnou vyridit moji zadost na pojistovne? nemate s tim nekdo zkusenost? Nebo po jak dlouhe dobe, od prvni navstevy v Caru jste stimulovaly? Diky moc za odpoved. Vsem preju at se dari a at nosi pod srdickem sve vytouzene miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
11.8.13 20:33

@kacgaba :mavam: tak já byla v Repromedě na jaře a taky mi hned brali krev na různá vyšetření. Ale o žádosti nic nevím, asi to dělali automaticky. Na výsledky jsem čekala snad dva měsíce, tak měli času dost :mrgreen:
Hned jak došly, začli jsme se stimulací :palec:

@ivebou děkuju :hug: Jj, po PGD. Přesně to naplánované nemám, uvidím, jak přijde v září MS.
Tobě hodně štěstí, ať se prcek chytí a nepustí :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.8.13 10:27

Ahoj vsem jak se mate? Preji at se vam dari a vse probiha tak jak ma.Ja jsem 8tt a doufam ze je vse vporadku citim se docela dobre. Slaby navali ale blinkani neee. Hodne odpocivejte a chrante si ta mala stesticka co v sobe mate nebo mit budete. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
12.8.13 10:34

@vercaamartin :mavam: ty už si 8tt? To strašně letí.. A co nevého? Už bylo vidět srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.