Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamillka2 mame uzavrenou skupinu Nase Repromedatka, tak se zkus pridat, Nurse tam sice dlouho nebyla, ale Pacik o ni vi.
Ahoj holky
. Jsem tu pořád někde v povzdálí a sleduji co se děje a snažím se zapamatovat veškeré rady co kdo píše, abych byla připravená na všechno
a měla všechno co budu pro prdelku potřebovat.
Naštěstí jsme naprosto v pořádku. Celé těhotenství si užívám, i když jsem tak do 21tt zvracela, ale i tak je to krásné. Tím, že je malá trochu větší, což nám řekla paní doktorka minulý týden 30tt, že má malá 2100g tak už začínám být čím dál míň aktivní a dost se unavuji, ale nic hrozného. Snad brzy bude dokončena rekonstrukce obýváku a bude se moct líčit a stěhovat nábytek pro miminko. Ještě stále jsme se nerozhodli jaké vybrat jméno, ale asi to bude Anežka, Amálka, Adélka, Ema, Markéta nebo nevím. Je to těžké. Terezku jsme vybrali jednohlasně, ale znovu ji dávat nebudeme. Bereme to tak že jednu už máme. Přikládám foto z minulého týdne
.
Teď tu čtu jak ten čas letí a jak jsou vaše slečny už vlastně veliké. Já už se tak těším.
@ivebou
tak coo, jsi po transferu? A kdy budeš dělat test? Moc držím palce
![]()
@Tonyax
áno áno, jsem po transferu a testovala jsem včera - 9. den a nic
, tak si říkám, že naděje umírá poslední a zkusím ještě ve středu. Moc tomu už ale nedávám, jen doufám… V pátek jdu na krev, tak se uvidí. A co ty? Jak jsi na tom, už se něco děje??
@ivebou to nee, moc doufám, že ještě bylo brzo ![]()
Já budu koncem týdne volat do repromedy. Po MS budu asi lepit nějaký náplastě a tak cca za tři týdny by mohl být transfer.
@Tonyax No, zítra ráno to ještě jednou testnu a uvidíme jestli uvidíme…
Ty náplastě mám taky, mám znich úplně vydepilované břicho i záda
Tak ti budu držet moc palečky, uvidíš, že ti to vyjde ![]()
@ivebou Ahojky,tak jak dopadl tvuj test? A muzu se zeptat, co to mate za naplasti? Jinak me dnes volali z Repromedy, uplne jsem se vydesila, protoze rikali, ze zavolaji, kdyz budou spatne vysledky.Tak pani rikala, ze uz vysledky jsou, ale ze potrebuji, aby partner prijel znova, ze udelal v laboratori nejakou chybu a nemohli udelat pritelovi testy na karyotyp.Tak jsem si rikala - jeeezisi, zase dalsi cekani a posunuti - ale kdyz prijdou vysledky za 14 dni, coz by mely ty vysledky byt, tak bysme snad stihli i stimulaci.Jen si ted rikam, aby to vyslo dobre, protoze u me nejde nic podle planu, vse je s nejakym problemem ![]()
@ivebou
Děkuju
A jak si dopadla s testem? Moc jsem ti držela palce..
@kacgaba to jsou náplastě na růst sliznice myslím. A na kdy plánujete stimulaci?
@Tonyax No vysledky meli byt kolem 15tyho zari a ja na konci mesice mam dalsi cyklus, takze jsme planovali stimulaci na konec zari, ale ted musi partner na novy testy a ty by meli byt par dni pred mou menstruaci, takze doufam, ze to stihneme a hlavne doufam, ze to bude v poradku vsechno.Jsem z toho vseho uz nejaka unavena
ale to asi zname vsechny. A tebe ceka transfer ted v zari?
Holky zdravím, tak dnes jsem byla na krvi a bohužel se opravdu nezadařilo
Holt nám zatím není přáno. Ještě to ale určitě zkusíme, jen zase musíme pořádně zašetřit… Jinak vám oběma přeju mooooc štěstíčka ať vám to vyjde
![]()
@ivebou to mě moc mrzí
S těma penězma je to na pytel ![]()
@kacgaba Na konci září. V pondělí jdu na konzultaci tak snad mi řeknou nějaké podrobnosti:)
Ahoj holky tak jak se vede?
Ja akutně toto pondělí porodila opět kvůli těžké preeklampsii, mala Nikol vážila 1600g a 42cm přesně 32+0
@petullle
A ste obě o pořádku?
Taková prďolka malá, doufám, že bude pěkně přibývat
A moc gratuluju
![]()
@petullle Taky moc gratuluji k berušce, držíme palečky, ať pěkně baští a brzy doroste, zatím je to prcek..:)
Ahoj holky, muzu se zeptat na neco? Budeme mit vysledky genetiky za 14 dni a pak dalsi tyden mam dalsi cyklus. Jde o to, kdyz budou vysledky z genetiky, mohu jet na tu konzultaci sama? jde o to, ze partner zrovna ten tyden bude v zahranici a pokud bude vse ok, tak bysme jen kvuli tomu museli cekat dalsi mesic na dalsi menstruaci.Tak nebude vadit, kdyz tam pojedu sama? ![]()
a @petullle moc gratuluji a preji, at jste zdrave!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.