1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
11.10.13 14:16

@kacgaba děkuju :) 16 folíků zní dobře, tak ať pěkně rostou. S těma lékama si teď nejsem jistá, myslím že jsem je brala furt. Nemáš to v protokolu?

@kachorka J to mě mrzí moc :hug: :hug: To byl váš druhý pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.10.13 20:07

Kocgaba: Taky mam pocit, ze se ten prednison bere porad a po odsati se k tomu zacina zavadet utrogestan. V po na tebe budu myslet, at se jich odebere, co nejvic a jsou dobre kvality :)
Tonyax: Jo druhy :,( Dneska jsem byla ukoncit neschopenku :,( Nastesti mame 1 zamrazeno, tak v dalsim cyklu mne ho zavedou. Akorat mam strach, aby prezilo rozmrazeni. Nekde jsem cetla, ze se obcas stane, ze embryo rozmrazeni neprezije.Uz jsem to obrecela a musim doufat, ze treti pokus uz konecne vyjde. V prvnim pokuse jsem mela 6 vajicek na zavedeni bylo pouze 1. v druhem jsem mela 13. Vsechny oplodnili jsem se radovalo, ze minimalne 3 budou na zamrazeni a do faze blastocysty zustaly jen 2 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.10.13 19:31

Holky, jak dlouho po odberu vajicek me pusti domu? mate zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
12.10.13 21:17

@kacgaba Ja sla asi za 2 hodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.10.13 08:30

@kachorka J já jsem se na to rozmražování ptala paní doktorky a tam mě celkem uklidnila. Určitě to přežije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.10.13 14:03

Ahoj Holky, tak mam dnes po odberu a uz lezim doma v posteli. Odebrali mi 10 vajicek, z toho 7 krasne dozralých. Zitra dopo si ma zavolat, kolik se jich oplodnilo a kdyz bude vse ok, tak v sobotu transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.10.13 14:05

@kacgaba Supéééér, držím palečky aby se jich oplodnilo co nejvíc :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.13 17:35

@kacgaba Taky držím palečky, ať je jich co nejvíc…já stále čekám na ms, už je to divný…

• Citovat
  • Upravit
197
14.10.13 19:51

Anonymni: a jak je to dlouho, co si to nedostala? a nejsi tehotna? to by byla uplne nejlepsi vid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.13 21:17

@kacgaba :no, ani moc ne, čekalo nás PGD kvůli genetice a takhle budu ještě víc na nervy, teď ani nevím co dělat…já jsem uplně na nervy.. :(

• Citovat
  • Upravit
197
15.10.13 10:07

Anonymni: aha, to jsem nevedela a zkousela sis delat test? Treba to jsou fakt jen nervy. Rikam, ja to mela cela leta na den a hodinu a presne a ted to prislo se 6ti dennim zpozdenim. Udelej si test, kdyz bude negativni, budes vedet, ze menzes urcite prijde.ony to jsou nervy a tak telo podle toho pracuje. Neboj, urcite to dostanes a bude vse ok :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.13 10:26

@kacgaba :Dělala jsem si test včera, to bylo šestý den vynechání a byl negativní, ale dneska taky nic a vůbec žádný náznak, vždycky mi vyraší pupínek na obličeji a cítím tlaky v podbřišku a teď nic…už je to týden :(..mně to spíš chodí o da dny dřív, takže kdybych to brala podle toho, tak už je to devátý den…

• Citovat
  • Upravit
197
15.10.13 11:25

Anonymni: tak to se neboj, to urcite prijde a bez priznaku, najednou zjistis, ze to mas.Zkus na to prestat myslet :)

Tak jsem volala do Repromedy, mame oplodnenych 8 vajicek, volat si mam az v patek, abych se domluvila na sobotu na transfer.Jen me trosku znepokojuje, ze nebudu vedet, jak se vyviji a kolik jich prezilo. V jinych centrech vim, ze je informuji kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.13 12:24

@kacgaba Přestat myslet? o to se snažím, ale vůbec to nefunguje, už jsem dneska ani nespala, jak jsem z toho mimo.. :nevim:
JInak 8 vajíček, to je super :potlesk:, tééda, to už je za chvilku…Budu na tebe myslet, až je jich co nejvíc a v sobotu držet palečky… :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
197
15.10.13 13:11

Anonymni: Ja vim, ze se snadlo rika, aby na to clovek nemyslel a ono to nejde. Ja na to myslela hodne a tak jsem si udelala taky test, ten byl negativni, tak me to tak uklidnilo, ze jsem si rikala, jsou to nervy, proste to prijde a ono to prislo :)

Taky jsem rada, ze osm vajicek oplodnenych, ale taky vim, jak jich nekdo ma hodne a do transeru prezije treba jen jedno, dve…pevne verim a doufam, ze jich prezije vic a dobre do dopadne. Prala bych to vsem, i tobe. Tak hlavu vzhuru, je to jen otazka dnu, kdy se menzes dostavi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.