Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anonymni: taky nikde nemuzu najit nonstopi linku, ale ve svych papirech z repromedy jsem nasla pohotovostní cislo: 602592842, zkus tam zavolat hned. Jan pise nurse.007,abys pak nemusela cekat dalsi mesic. Tak mela by se pichat rano i dalsi dny, ale myslim si, ze kdyz se jednou stane, ze si ji pichnes odpoledne, ze by se nic dit nemuselo, zvlazt kdyz je to druha injekce, oni ti pak navysi davky pravdepodobne od patyho dne, zkus tam zavolat.
Ja uz nic nepicham, odber jsem mela v pondeli a dnes jsem byla na transferu, tak mi tam dali krasnou blastocystu, tak ted budu cekat 14 dni nez si udelam test. Jsem na neschopnce, ale uz asi mesic, mam psych. narocnou praci, tak jsem rekla doktorovi, ze budu podstupovat IVF a potrebuju se hodit do pohody.
@kacgaba tak jsem tam volala, taková příjemná paní. Říkala, ať si to píchnu teď a pak ráno, prednison že ani zítra brát nemusím, když mi není dobře, že stačí až v pondělí a kdyby mi nebylo dobře, že stačí přijet v úterý..ale, že by snad neměl být puregon závislý na jídle, tak ať to zkusím tak… Tak jsme si to teč píchla, akorát jsem se nezeptala na tne anopyrin, tu půlku si asi vezmu, ikdyž stejně nejím, tak nevím..
@kacgaba já jsme to zblbla, věděla jsem, že máš jít na transfer a jak se cítíš? to je asi rychlější než odběry, viď? a jak ti bylo po odběrech? takže teď bereš jen nějáké prášky?
Anonymni :
tak to mam radost, ze ses dovolala a ze vis, co ted
to je fajn. Nejdulezitejsi jsou ty injekce, kamaradka byla v jinem centru a prednison a anopyrin zacla brat az po odberu.
Odber jsem zvladla statecne, coz je co rict, jsem hrozna hysterka,
mam prah bolesti hodne nizkej, zubar mi dela problem, i odber krve a ted byla poprve narkoza, tak jsem vyvadela doma strachem, ale uplne super, pri odberu me uspali, nic jsem necitila, ani nevedela, po te me asi dva dny trosko pobolivalo brisko, nekoho neboli vubec, takze fakt super a dnes transfer, to je jak gynekologicka prohlidka, za pet minut jsem byla hotova, trosicku citim tlak v podbrisku, ale nekdo neciti nic. Vsechno to pobolivani briska je jako, kdyz mas treba dostat menstruaci, nic hroznyho.
Neboj se niceho, ale plne ti rozumim, taky jsem se bala, ted mam vse za sebou a nebylo nic hroznyho, vse bylo v pohode.At je ti brzy lip. ![]()
@kacgaba Ahojky, já jsem se sem dostala až teď. Ráno jsem si normálně píchla puregon, prednison jsem si nebrala, ale už jsem začala alespoň trošku jíst, tak anopyrin už si večer asi vezmu a snad už bude lepší..doufám..co ty, jak se cítíš? kdy budeš testovat? a můžu se zeptat, kolikrát jsi byla na utz a krvi před odběrem vajíček? ![]()
Anonymni: to je super, ze je ti lip, mam radost. Na ultrazvuku jsem byla 5 den, co jsem pichala injekce, pak 8 den a 12 den jsem byla na odberu.
Jinak se citim dobre, jen me obcas poboliva a picha v podbrisku, tak snad to neni nic vaznyho a bude to ok.
Anonymni: snad už to teď bude v pohodě, držím palce ![]()
@kacgaba takže už si po ET? Píchání v podbřišku může být dobré znamení, tak hodně štěstí
![]()
jinak já jsem testovala a mám tam slabou druhou čárku
Zítra jdu na krev.
Právě, že tam jméno není. Určitě bych ho mohla věnovat. Všem kamarádkám a známým v okolí to jde normálně. Já jsem na umělým už byla. V té době by se mi voucher hodil, ale to jsem ho neměla. A teď ho nestihnu využít. Je jen do konce roku
A mě čeká konečně laparoskopie a hysteroskopie..
Bojím se toho, ale třeba mi konečně řeknou proč to 3 roky nejde.
Ale díky za reakci ![]()
@Reprovera to je blbý, že ho nestihneš využít.. Neboj, se
Aspoň budeš vědět, jak to řešit ![]()
@Tonyax No tak to je super
to ti moc gratuluji, krev to urcite potvrdi, to je super, mam radost za tebe ![]()
Kdyz me boli bricho, desim se, co se deje, kdyz neboli, taky se tesim, ale rozhodla jsem se, ze se nebudu hlidat, sedet do noci na netu a cist a studovat, proste si pak udelam test a uvidim ![]()
Tonyax Pokud tam mas slabou druhou carku, tak ti urco zitra reknou dobrou zpravu:-) Mam radost i za tebe
KachorkaJ @kacgaba holky děkuju
Držte moc palce, strašně se bojím..
@kacgaba přesně, to studování mě taky jen nervuje
@Tonyax ahoooj,tak co krev, potvrdila tehotenstvi?? ![]()
Anonymni: ahoj, jsi v poradku, dve dny si tu nebyla, tak si jen rikam, jestli je vse ok, potom, co jsi psala naposledy.
@kacgaba
včera večer byl krásně pozitivní testík. Dneska ale špinění a HCG jen 94. Moc nadějí mi dr. Koukal nedal
. Mám v pátek přijít na kontrolní odběr..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.