Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tonyax ahoj, nezoufej. Moje kamaradka sla na krev 15. den po embryotransferu a mela hcg jen 80, za dalsich par dni ho mela neco malo pres 100. Taky ji nedavali nadeji, protoze ji rikali, ze uz by mela byt hcg kolem 800 a ted je v patym mesici
Neboj, dobre to dopadne, chce to pozitivni mysleni, i kdyz je to asi tezke, ale hg neni 0, to je dulezite ![]()
@kacgaba chodím do práce, ale sedím v kanclu, tak to myslím nevadí..
Tonyax Jak rika kocgaba kazdy zacina na jinych hodnotach Hcg dulezite je, aby hodnota stoupala. Uvidis na dalsim odberu urcite, to vyjde. Kdyz jsi zacala trochu spinit beres Ascorutin?
@kachorkaJ píše:
Tonyax Jak rika kocgaba kazdy zacina na jinych hodnotach Hcg dulezite je, aby hodnota stoupala. Uvidis na dalsim odberu urcite, to vyjde. Kdyz jsi zacala trochu spinit beres Ascorutin?
o ascorutinu mi nic neříkali, ale četla jsem, že je proti zastavení krvácení. Možná si ho koupím v lékárně ![]()
Každopádně to budou zase nervy…
Tonyax Ja ho brala 2-2-2 mi doporucil lekar. Hlavne je tam v pribalovem letaku napsane, ze ho nesmi uzivat tehotne na to me hned upozornil, tak si toho nevsimej:-) At' to dobre dopadne
@Tonyax tak drzim pesti, aby vse dobre dopadlo a prubezne nas informuj ![]()
Tak špatné zprávy, embryjko se nevyvíjí, HCG stouplo jen o 10. Tak jsem vysadila všechny léky a čekám co bude ![]()
Ahoj byla jsem na IVF v pondělí, dnes jsem 4 den po…byli jsme v OSTRAVĚ po doporučení. Vše proběhlo dobře, teď jen to čekání..zda to vyjde.Po 14 dnech se dozvíš až výsledek..Jinak nás to stálo 36 tisíc plus má stimulace 12100,–Kč. Hormony již poj. nehradí od září..takže menopur jsme hraili plně což je 650,–Kč za jednu inj. bereš je asi 10 dní dva ks..aspoň já to tak měla.
To mi je líto…a mrzí mne to…ale vyjde to na další pokus neboj!!Hlavně věřit ![]()
Tonyax to me mrzi vyjde to priste kolik jich mas zamrazenych jeste?
@Tonyax to me mrzi
ale hlavu vzhuru, priste se to urcite povede
takze ted budes cekat na menzes a pak dalsi KET? neboj, ted to vyjde, urcite ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.