Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pondrusenka: Co se tyce bazalni a telesne teploty, tak nevim, protze tu jsem si nikdy nemerila. Nafoukla jsem byla taky a docela dlouho.
12 embryek je krasny, at vydrzi a pokus je uspesny. ![]()
Mockrát děkuji,
dnes jsem si tam volala a dobrých embryjek je 10, jedno zaniklo a to druhý je horší ET mám plánovaný v pondělí. Se mnou ty hormony děsně mlatí hodně znamých říka, že je to těma hormonama. ![]()
Pindrusenka Neptala ses jich na tu teplotu? Embryjek máte pěknou úrodu
![]()
Pindrusenka: me zase mama rika, ze jsem martan
od te doby, co jsem doma, ja ji rikam, ze za to muzou ty hormony
samozrejme to tim asi nebude.
A tak mate prodlouzenou kultivaci? je to tvuj prvni pokus?
Ahoj holky. Chtěla bych se s vámi podělit o mé štěstí díky repromede. 1.11. se nám narodila holčička Emička s vahou 4700g a 54cm. Je to krásný zázrak a teď si říkám, že to opravdu stalo za všechen ten strach, peníze a bolest.
Ahoj holky. Chtěla bych se s vámi podělit o mé štěstí díky repromede. 1.11. se nám narodila holčička Emička s vahou 4700g a 54cm. Je to krásný zázrak a teď si říkám, že to opravdu stalo za všechen ten strach, peníze a bolest.
Ahojky,
ano muj první pokus IVF, měla jsem ve středu odebráno 24 folikul. Prodlouženou kultivaci máme. Na tu zvýšenou teplotu jsem se ptala kamarádky az dnes ona tam pracuje, ale momentálně je na mateřske a říkala ze je to reakce na ty hormony a že to není nic špatnýho.
Gratuluji, nádherná holčička.
@nurse.007 Tak to moc gratuluji, preji hlavne zdravicko a at vam dela mala jen radost. Doufam, ze nas takle stastnyc maminek bude vic. Gratulace nejvetsii ![]()
@nurse.007
Strašně moc gratuluju
Úžasné miminko, je to fakt zázrak ![]()
Nurse: Gratuluji k miminku je krásná, ale teda pěkný cvalík pokud jsi rodila přirozeně
Ať vám dělá samou radost
Ahojte, chtěla bych se zeptat v pondělí jsem byla na Embryotransferu.
Paní doktorka nám hned řekla že máme krásny 4 hatchujíci blastocysty. Tak jsme si nechali zavést jen jednu. Od transferu nemám skoro žádné problémi jen trochu nafouklé břicho, a trochu mě bolí, tak 4krát za den jak pri menstruaci ale v noci mě už dvakrát brobrali takový ostřejší bolesti a musela jsem na záchod pak bolesti odezněli, snažím se večer tolik nepít. Stalo se mi to v noci na středu a na dnešek. Teď svoje tělo vůbec nepoznávám. Mužou ty bolesti způsobovat vaječníky, jak se zmenšují? Mockrát děkuji za info.
Pindrusenka: Ahoj, bud v klidu, ja to mela uplne stejne. Kazdy den, krom jednoho jsem mela bolesti v podbrisku, jak kdyby mela prijit menzes, nafoukla jsem byla taky a dost, vypadala jsem jak ve 4.mesici tehotenstvi
Jednou se mi taky stalo, ze me probudila ostra bolest. Nekdo to ma, nekdo ne, ale co jsem tak cetla, tak nekoho ta bolest bud kazdy den. Takze nepanikar, odpocivej, nic netanej zadny tezky veci a ver tomu, ze to dobre dopadne
a pak nam dej urcite vedet ![]()
Dekuju moc za info. Já už příští týden frčím do práce s menším omezením že budu jen dělat aranžmá a nějaké vazby, dělám s kytkama. A co se týče tahání věci jsem sproštěna. Doma se děsně nudím. A podle toho jak dopadne výsledek tak se zařídím v práci.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.