Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky nemate nektera zkusennost s tim, ze vam bylo v tehotenstvi spatne a treba v 9tt to prestalo? me bylo tri tydny hrozne zle, 24 hodin a ted posledni dva tri dny je mi nejak dobre a zacla jsem 9tt a hrozne se bojim, jetli je vse ok. Na svuj prvni ultrazvuk jdu v utery a tak se strachuji ![]()
Ahojky, tak třeba se ti tělo rychleji srovnalo s těhotenstvím a už žádné nevolnosti mít nebudeš. Mě zase žádné nevolnosti nezačali a jsem z toho taky špatná jen mě bolí ty vaječníky. A to začínám 6týden. Ale pokud chceš nít jistotu tak zavolej doktorovi. ![]()
@kacgaba zkušenost nemám. Neboj se, určitě to bude tak jak říká Pindrušenka
![]()
Pindrusenka a jak to bude s neschopenkou dál? do kdy ji budeš mít a půjdeš na rizikový?
Ahojky to vše ukáže ultrazvuk jak se mě vsřebává ta volná tekutina ale zatím budu na neschopence a pak se uvidí. Doktor mě říkal že když vše bude dobrý, že nevidí důvod proč bych měla zůstat na neschopence. Já jsem děsnej vorkoholik. Akorát ty vedleší příznaky se nedostavují, možná je brzo. No jo u každýho to je jiný.
Kocgaba: Urcite je vsechno v poradku musis uvazovat pozitivne ![]()
Mate pravdu holky, pozitivni uvazovani
taky mi vcera vecer zase bylo blbe a prave ted jsem se vratila z toalety, kde jsem se teda fakt davila a hrozne :/ takze je asi vse pri starem, jen jsem mela dva dny lepsi, nez ty ostatni. Diky za podporu, hned to cloveku pomuze - hned zacne panikarit a tak, zvlast, kdyz je to poprve, dekuji vam ![]()
Kacgaba: Ahojky tak vidíš, já jsem bez příznaků a tak jsem to řešila dnes už na to kašlu. Prostě každy má jiný průběh. A jak jsi doma na neschopence, děláš doma něco myslím úklid atd. A máš taky nějaké vycházky?
@kacgaba no vidíš
To je snad jedinný případ, kdy má člověk radost, že je mu blbě ![]()
Jj tak me to zase uklidnilo, i kdyz bez nevolnosti by to bylo lepsi a vsem, ktere jimi netrpi, tak tise zaviidm ![]()
Pindrusenka: Ze zacatku jsem byla dost opatrne a nedelala nic, ted uz tak nejak funguju, ale samozrejme nedelam vse, nic netaham, nelezu nikde po zidlich, abych uklizela na skrinich nebo tak, proste klasika, uvarit, vyzehlit, vysat, prach…nic extra ![]()
Tak kontrola uz v utery, tak moc se tesim, snad pujde neco na mem prvnim obrazku videt ![]()
Kacgaba: Ahojky tak to jsi vzorná, já jsem si dala jen klidový režim 7 dní po transferu a pak šup do práce. Teď jak jsem na neschopence tak jsem aji dělala tři okna, ale pak jsem zavolala segře aby mě je raději udělala abych tolik neriskovala. A tahám věci tak cca do 5kg (nákup). ![]()
Jj, ja byla dost opatrna, mela jsem strach aby se neco nestalo. Tyden po transferu jsem lezela, mela jsem hrozny bolesti v podbrisku, on to kazdy snasi jinak. Na neschopence uz jsem byla mesic predtim, abych se hodila do psych. pohody, vzhledem k memu zamestnani.Jj nakup taky beru, ale zajedu kosikem az k autu, lezla jsem i po vrskach, ale pak jsem si namohla brisni sval a dost me pichlo v brichu, tak jsem od ty doby opatrna, ale cim dyl to trva to tehotenstvi, tim toho zkousim vic
Ono kdyz to vyjit ma, tak to proste vyjde
uzivej si doma a moc to neprehanej ![]()
Prajem pekný deň
Zdravím vás všetký
.
Mám otázku : Ako máte skúsenosti z REPROMEDA? Snažíme sa už 3 roky
a stále níč.
Jaja 73 : Ahojky, no ja do Repromedy chodím od července, všichni doktoři mají profesionální přístup vše vysvětlí. Já mám za sebou první pokus a jsem v šestém týdnu, ale jsem teprve na začátku. Byla jsem tam u třech doktoru a na nikoho nemůžu říct půl slova. Já jsem tam spokojená, ale co člověk to jiný názor. Strašně si moc přeji aby to vyšlo až do konce. Já jsem se s manželem snažila 5 let.
Kacgaba : Ahojky, tak co jak jsi dnes dopadla na kontrole? Hodně jsem na tebe dnes myslela, aby vse bylo v poho. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, já mám teď 1 IVF za sebou a doufám že skončí úspěšně. Pořád tomu nemůu uvěřit jak mě včera řekli že krev a ultrazvuk vyšel pozitivně. Proto jsem se ani nezdrahala vzít si tu neschopenku, když mě doktor řekl co v mém stavu hrozí.