1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
24.11.13 10:39

Ano byla o dost svetlejsi, az nejakej 18ty den po OPU byla tmavsi :) Neboj, je to jasny, z krve ti to urcite potvrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
24.11.13 11:16

Ahoj, dnes jsem si dělala znovu test a byla o dost tmavší a jak tam rychle ta čárka skočila, no krásný pohled. Těď ještě krev a ultrazvuk aby dobře dopadl. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Pindrusenka
24.11.13 19:27

Kacgaba: A jak se cítíš? Bolí tě ještě břicho, nebo se to uz začíná srovnávat? :hug: Já jsem včera zjistila že jsem od pondělka přibrala 3Kg a to jím pořad stejně.
Do práce jsem hledala kalhoty, které bych zapla. Snad to břicho brzo splaskne. :lol:

• Citovat
  • Upravit
197
25.11.13 10:17

Pindrusenka. Bricho me bolelo dlouho, treba do sestyho tydne kazdy den, ted uz me poboliva treba dvakrat tydne, jen chvili(jak se asi roztahuje deloha).Bricho jsem mela hodne nafoukela a mam pocit, ze mi zustalo :) posledni da tydny mam po ranu hezky brisko, kdyz vstanu, ale do hodinky ho mam zase jako balon, ony i ty hormony, jako je utrogestan a tak tomu taky pridaji.DNes jdes na krev vid? tak dej vedet, co ti rekli. Neboj, vsechno bude ok. Cetla jsem, ze nekdo ma bricho, hned od zacatku a nekomu roste az v 7 mesici treba. Je to pry o veliosti panvi, ejstli ma miminko prostor rust vevnitr a nebo potrebuje prostor ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
25.11.13 12:33

:mavam:
Pindrusenka: Moc gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: :hug: To že byla později slabší nevadí. Mělo by se ideálně těstovat po dvou dnech a nejlíp vždycky ráno.

a teď čtu, že už tmavne, to je super :potlesk: :potlesk: Držím palce na kontrolu..

@kacgaba jj byla jsem v pátek a paní doktorka mi řekla, že mám počkat na druhou MS a můžu začít zase lepit náplasti :dance: :dance:. Takže někdy v lednu by mohl být další KET :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.11.13 14:34

@Tonyax Tak to je super, mam radost :hug: prave od patku na tebe myslim, co ti asi rekli. TO je super, ted to urcite vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
25.11.13 19:15

Ahojky, na krev a ultrazvuk jdu az zítra. Pak určo písnu. Jo a na tom ultrzvuku uz bude něco vidět? Už jsem nervozní. :|

• Citovat
  • Upravit
197
25.11.13 21:52

Ja nevim, ale kdyz je to takhle 14 dni po OPU nebo tak nejak, tak tam pujde videt, nejaky ten vacek, nebo co to je…Ja jdu na svuj prvni ultrazvuk az pristi tyden, skoro na zacatku 10tt, jsem si teda musela pockat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachorkaJ
25.11.13 23:03

Holky ja jdu k doktorovi zitra, tak jsem zvedava, co me ceka. Cely zivot, to dostavam 28-31 den a ted to bylo az 41 nechapu. Zacala jsem pit kontryhelovy caj, tak nevim jestli, to mohl zpusobit on. Pindrusenka gratuluji k mimi. Ja si za svuj zivot udelala aspon 15 testu a porad nic uz mam averzi:-) Kdyz jsem si sla kupovat naposled test, tsk mi pritel rika, at ti prodaji konecne ten, co ukazuje 2 carky me rozesmal:-)

• Citovat
  • Upravit
9025
26.11.13 07:40

Pindrusenka: záleží na výšce hcg, od cca1000 by prý už něco být vidět mělo. Ten váček jak psala kacgaba. :palec:

kachorkaJ 41 dní? 8o 8o A test je bílý? Kontryhel by to trošku rozhodit mohl, ale o tolik? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
26.11.13 16:49

Ahojky, tak jsem těhu jak vyšitá, Hcg mám 2800 a byl tam váček. Doktor mě nakázal neschopenku tak už jsem taky doma, ale pěkně jsem to obrečela. Mám moc volne tekutiny kolem vaječníku a vaječníky zvětšené na 7cm na každé straně, normální velikost je 2-3cm. Tak budu píct cukroví. :dance:

• Citovat
  • Upravit
197
26.11.13 17:20

Takto je super, velika gratulace. to je super, tak se opatruj a nedelej nic, co nemusis :) tak vajecniky jsou zvetsene dusledkem hormonu, to se zase da do poradku ne? tak drzim pesti. Uzivej volna a peceni cukrovi. Krasnej darecek jste si dali k vanocum :) Ja uz jen tyden a jdu na svoji prvni kontrolu, kdyz mi rekli, ze pujdu az za pet tydnu, tak to bylo nekonecne, ted uz mam pred sebou tyden, snad bude vse ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
26.11.13 17:37

To určitě uteče jak voda ten týden. No kdybych měla jen zvětšené vaječníky tak by to asi tak nevadilo, ale že mě plavou ve volné tekutině tak je to pro mě moc nebezpečný, protože by se mohli obrátit a bylo by to na operaci. Proto jsem přibrala za tyden ty 3 kg. V práci se pořád ohýbám a nosím vazby, tak řekl tahle ne ne ne, a bylo vymalováno. Nejvíc mě mrzí že nebudu moc nakupovat dárečky na vánoce, jen nějaké drobnosti. Ta neschopenka mě hatí plány, ale za tu fazolku to stojí za to štěstí. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Pindrusenka
26.11.13 17:40

A děkuji za podporu, hodně to pomůže. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9025
26.11.13 18:46

Pindrusenka: super :dance: :dance: :dance: moc gratuluju :hug:. Ty vaječníky to je určitě kvůli hormonům. Já je ještě minulý týden měla zvětšené taky.
Ale s tou tekutinou a tvou prací to asi není sranda. Vycházky ti nedali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.