1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
19.11.13 19:26

No muj gynekolog spolupracuje s Repromedou, tak mi rekli, ze muzu chodit k nemu a do Brna uz nemusim. Normalne jdes treba po krvi dalisch 14 dni na ultrazvuk, ale me muj gynekolog objednal az vic jak za mesic, aby tam bylo neco videt, srdicko a tak, takze jdu az na zacatku prosince a to uz budu v 10 tydnu, tak se uvidi. Jsem z toho nervozni, tak bych byla rada, kdybych to mela za sebou a dr mi rekl, ze je vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
19.11.13 19:40

Tak to jo, já jsem nevěděla přesně jak to chodí. Uz abych věděla výsledek pořád mám strach z menstruace, když má člověk ty bolesti sice jen 3-4krat za den. Dnes jsem 9 den od transferu. Musím hlavně vydržet jak chodím do práce tak tam na to vubec nemyslím. Uvidíš že to vyšetření dopadnee dobře. Budu držet pěstičky :hug:

• Citovat
  • Upravit
197
19.11.13 20:09

Neboj, urcite tam ty dve carky najdes :) je to individualni kamaradka nemela ani jeden priznak, ani bolest bricha, nic a ted je v sestym mesici a teprve ji zacina rust malinkaty brisko. Ja mela zase snad vetsinu priznaku a mam a bricho mam snad vetsi. Takze vzdy je sance :) je fajn, ze mas hlavu zamestnanou praci, jen na sebe davej v praci pozor. Ja testovala 12 den po trensferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
19.11.13 20:19

To máš pravdu, že u každého to má jiný průběh. No uvídíme. Zatím se měj hezky.Pak určitě písnu jak to dopadlo. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9025
19.11.13 20:38

Pindrusenka: Budeš testovat až o víkendu? Moc držím palce :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
19.11.13 20:50

Ahoj, určitě bych to chtěla vydržet. Transfer jsem měla 11.listopadu. A ty jsi začala kdy testovat?

• Citovat
  • Upravit
9025
19.11.13 20:52
@Pindrusenka píše:
Ahoj, určitě bych to chtěla vydržet. Transfer jsem měla 11.listopadu. A ty jsi začala kdy testovat?

já to nevydržela :oops: a testovala jsem 9.den po transferu a byla tam čárečka. :palec: Ale do druhého pokusu chci vydržet aspoň do 12. dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
19.11.13 21:07

No já jsem si říkala, že bych třeba mohla v sobotu, ale pořád mám strach z té menstruace to břicho mě přes den bolívá trošku a večer se to zhorší.

• Citovat
  • Upravit
9025
19.11.13 21:13

To fakt nemusí vůbec nic znamenat, břicho bolívá i na začátku těhotenství. Ale to už určitě víš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
19.11.13 21:34

No prostě se budu muset nechat překvapit. Pak určo písnu. No nic musím do hajan. Měj se hezky a ať si brzo v pořádku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9025
19.11.13 21:36

Dobrou :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
23.11.13 15:12

Ahojte, tak už jsem testovala, rano tam byli // čárky ta druha byla tenčí a taková sv. růžová. Kdyz jsem testovala v poledne tak byla slabší než ráno, pořád běhám na WC. Kéž by to vyšlo. Na krev jdu až v úterý. ;)

• Citovat
  • Upravit
197
23.11.13 18:31

Pindrusenka: tak to velika gratulace :) uvidis, ze i krev to potvrdi.Tak vitej v klubu maminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
23.11.13 18:32

@Tonyax Ahojky, vcera si byla na kontrole, vid? co ti rekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
23.11.13 19:03

Kacgaba: Děkuju tak hlavně aby se to potvrdilo. Můžu se prosím tě zeptat když jsi měla pozitivní test taky jsi měla tu druhou čárku sv. růžovou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.