1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
5.8.13 20:28

:x ahoj dnes videt embryjko a krasne busilo srdicko mam velkou radost a moc chci aby :pankac: to tak slo az do porodu :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.13 22:42
@vercaamartin píše: :x ahoj dnes videt embryjko a krasne busilo srdicko mam velkou radost a moc chci aby :pankac: to tak slo az do porodu :hug: :lol:

veliká gratulaceeeee… :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
9025
6.8.13 09:24

@vercaamartin :kytka: :kytka: :kytka: moc gratuluju.

Já budu dneska volat do Repromedy, kolik embyjek je zdravých..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
6.8.13 09:33

Ahoj dekuji. My jsme meli 4 nej. Na zmrazeni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindrusenka
6.8.13 18:56

Ahojky všichni,
chtěla bych se zeptat na IVF, pořád mám plno otázek. Začala jsem chodit do Repromedy teprve nedávno, nejdříve jsem byla na Obilňáku a tam IVF vypovidám, že mě nedělali žádné testy a hned šup na 1.IVF a to mě přišlo divný tak mě známá doporučila Repromedu. Tam je uplně jiný přístup hned samé testy atd. Mám po operaci myomu 6 cm a u toho mě zjistili Endometriozu 3.stupně takze menší pakárna pak mě dali termoš 1.rok abych otěhotněla, a ono nic. Tak jsem poprosila svoji ošetřujicí lékařku aby odeslala manžela na sprmiogram.No vysledky dopadli super jen 4% dobých zbytek jsou líný. :zed: Čekáme teprve jak dopadne genetika, hormonalní profil. No tak se dostávám k jádru věci jak učtují odběr vajíček, kdyz odeberou treba 15 tak za kazdy nad 10 se platí a co se tyče spermii tak to stejný nebo se platí jen co se budě oplodnovat metodou PICSI? Taky máme ten voucher na 10.000, ale pořád mám hruzu kam se cena vyšplhá, Kolik tak stojí průměrně IVF?

• Citovat
  • Upravit
20
7.8.13 03:19

@Tonyax koukam, ze jsme na tom dost podobne. Ja jsem utrogestan dobrala vcera a pro zmenu jsem ted dostala naplasti a v patek mi snad uz budou volat jak dopadlo PDG. A kdyz to dobre dopadne, tak koncem mesice jdu na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
7.8.13 07:59

@ivebou já ho mám dobrat v sobotu a už se na to hrozně těším. je to s ním pěkná otrava. Jednou jsem ho zkusila polknout a dvě hodiny jsem byla jak opilá.
Držím palce ať PGD dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.8.13 10:01
@ivebou píše:
Nevíte některá, jak dlouho se čeká na výsledek PGD???

NÁM PGD DĚLALI 6.DEN VE STADIU BLASTOCYSTY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.8.13 10:01
@ivebou píše:
@Tonyax koukam, ze jsme na tom dost podobne. Ja jsem utrogestan dobrala vcera a pro zmenu jsem ted dostala naplasti a v patek mi snad uz budou volat jak dopadlo PDG. A kdyz to dobre dopadne, tak koncem mesice jdu na KET.

DRŽÍM PALEČKY, AT VÁM Z PGD VYJDOU NĚJAKÁ ZDRAVÁ MIMINKA :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
7.8.13 10:54

Holky já mám po těch lécích co teď do sebe furt tlačím pořád takovou hnusnou pachuť v krku. Je to hnus :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.8.13 13:18

@kaspluc Ano Ano, nám taky dělali PGD 6. den, ale výsledky pořád nemám :,( To čekání mě znervózňuje, stráášně doufám, že to bude OK… :D a bude se zase něco dít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.8.13 13:22
@Tonyax píše:
@ivebou já ho mám dobrat v sobotu a už se na to hrozně těším. je to s ním pěkná otrava. Jednou jsem ho zkusila polknout a dvě hodiny jsem byla jak opilá.
Držím palce ať PGD dopadne dobře :kytka:

To je divný, já jsem ho kdysi brala a nic mi po něm nebylo, ale je fakt, že to je nejspíš individuální…Mě to ale taky pěkně otravovalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
7.8.13 13:58
@ivebou píše:
To je divný, já jsem ho kdysi brala a nic mi po něm nebylo, ale je fakt, že to je nejspíš individuální…Mě to ale taky pěkně otravovalo :D

Myslím, že utrouš snáším nejhůř. Zlatý injekce. :mrgreen:

Kdy ti vlastně dělali OPU? Mě ve středu a do pátku budou volat s výsledkama PGD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.8.13 16:48

@Tonyax OPU mi dělali v sobotu 27. Pak 6dni zrala ta embryjka a rikala mi vcera doktorka, ze do patku mi budou volat. A uz je mi to nejak dlouhy… A uz zhruba vis, kdy pujdes na transfer? Kdyz to dobre dopadne tak me to ceka koncem srpna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.8.13 07:18

@ivebou taky už netrpělivě čekám na výsledek. Já půjdu až v září. Vyšlo nám to blbě s dovolenou, kterou máme už zaplacenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.