1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
22.7.13 10:45

Ahoj // JSOU OBDEN SILNĚJŠÍ TAK SNAD JE TO DOBRÁ ZPRÁVA VE STŘEDU UDĚLÁM FINÁLNÍ TEST TO BUDE 14.DEN PO KET :lol: A PAK SE UVIDÍ PODLE KRVE A SNAD I PODLE UZ SNAD BUDE VIDĚT :hug: JE MI DOBŘE NIC MĚ NEBOLÍ ZATÍM :lol: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.7.13 11:07

@vercaamartin Paráda, gratuluji, říkala jsem, že Repromeda znamená úspěch :-) :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.7.13 20:04

Ahoj jak jsi měla silný dálnice ty? já od 7.dne testuju a je to vždy silnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
23.7.13 08:22

Ahoj :mavam: když jste měli pozitivní test cítili jste že jste těhotné nějaké změny v těle nevím jak to poznám mě třeba bolí břicho když dlouho něco dělám a neodpočívám :roll: špatně mi není ale to by bylo brzy že? zítra je to 14.den po KET tak se uvidí už abych jela na krev aby bylo jasno :lol: test mě povzbudil ale jistota to není :roll: věřím že když je pozitivní tak snad je vše jak má být :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
23.7.13 08:26

@vercaamartin mě dost bolelo v kříži ale to bylo tak všechno, neboj krev bude pozitivní, hod se do klidu a užívej si to ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
23.7.13 08:28
:hug: :lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
24.7.13 14:43

Tak zítra do Repromedy na krev a na uz tak se těšim ale i ne, protože nevím jestli mi řeknou dobrou zprávu :roll: test je i dnes 14.den pozitivní a je to silnější než 2dny zpět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
25.7.13 11:38

@vercaamartin Jak si dopadla? Ale myslím si, že už je to jasný :dance:
byla jsem v Repromedě včera a zrovna tam byla paní ukázat dvojčátka :srdce: :srdce: A z jednoho vajíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
25.7.13 15:11

Ahoj tak je to pozitivní dali mi ještě léky a za 10 uz znova ale byl vidět ten váček říkala že to vypadá dobře :hug: :hug: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
25.7.13 16:05

Dnes jsem dostala ještě estrofen jinak pořád jedu femibion, medocriptin, estrapatch, fraxiparine, prednison :roll: ale když to potřebuje :P tak to papám s radostí :lol: nebylo vidět embryjko jen ten váček tak snad se za těch 10dní pak ukáže :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
26.7.13 07:28

@vercaamartin určitě se ukáže :hug:
A to se normálně bere tolik léků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
26.7.13 11:33

To asi ne nebere ale záleží co máš za problémy proč nemůžeš nor. otěhotnět. Ten femibion je vitamíny pro těhotné, jinak jsou tem léky na růst sliznice kvůli transféru a po a utrogestan to vše pomáhá vytvořit to správné prostředí pro těhotenství aby bylo ok a hormony podle krve beru ale nic mi to nedělá vždy posnídám a pak všechny patáky slupnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
26.7.13 11:35

Fraxiparin mám na ředění krve ale ten potřebuji ze svých zdr, důvodů to se tě netýká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
26.7.13 11:40

@vercaamartin Já brala také tolik, jen ne na ředění, ale 9 utrogestanů denně…neboj, mně se také nic neukázalo, jen váček, srdíčko tam tukalo až také na dašlí kontrole :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
26.7.13 14:10

To jsi mě moc potěšila :hug: děkuji už aby to bylo máme tam jet tak nějak v tom týdnu mezi 5.8 do 10.8 za těch 14dní :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.