Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj // JSOU OBDEN SILNĚJŠÍ TAK SNAD JE TO DOBRÁ ZPRÁVA VE STŘEDU UDĚLÁM FINÁLNÍ TEST TO BUDE 14.DEN PO KET
A PAK SE UVIDÍ PODLE KRVE A SNAD I PODLE UZ SNAD BUDE VIDĚT
JE MI DOBŘE NIC MĚ NEBOLÍ ZATÍM
![]()
@vercaamartin Paráda, gratuluji, říkala jsem, že Repromeda znamená úspěch
![]()
Ahoj jak jsi měla silný dálnice ty? já od 7.dne testuju a je to vždy silnější ![]()
Ahoj
když jste měli pozitivní test cítili jste že jste těhotné nějaké změny v těle nevím jak to poznám mě třeba bolí břicho když dlouho něco dělám a neodpočívám
špatně mi není ale to by bylo brzy že? zítra je to 14.den po KET tak se uvidí už abych jela na krev aby bylo jasno
test mě povzbudil ale jistota to není
věřím že když je pozitivní tak snad je vše jak má být ![]()
@vercaamartin mě dost bolelo v kříži ale to bylo tak všechno, neboj krev bude pozitivní, hod se do klidu a užívej si to
![]()
Tak zítra do Repromedy na krev a na uz tak se těšim ale i ne, protože nevím jestli mi řeknou dobrou zprávu
test je i dnes 14.den pozitivní a je to silnější než 2dny zpět ![]()
@vercaamartin Jak si dopadla? Ale myslím si, že už je to jasný ![]()
byla jsem v Repromedě včera a zrovna tam byla paní ukázat dvojčátka
A z jednoho vajíčka ![]()
Ahoj tak je to pozitivní dali mi ještě léky a za 10 uz znova ale byl vidět ten váček říkala že to vypadá dobře
![]()
Dnes jsem dostala ještě estrofen jinak pořád jedu femibion, medocriptin, estrapatch, fraxiparine, prednison
ale když to potřebuje
tak to papám s radostí
nebylo vidět embryjko jen ten váček tak snad se za těch 10dní pak ukáže
![]()
@vercaamartin určitě se ukáže ![]()
A to se normálně bere tolik léků?
To asi ne nebere ale záleží co máš za problémy proč nemůžeš nor. otěhotnět. Ten femibion je vitamíny pro těhotné, jinak jsou tem léky na růst sliznice kvůli transféru a po a utrogestan to vše pomáhá vytvořit to správné prostředí pro těhotenství aby bylo ok a hormony podle krve beru ale nic mi to nedělá vždy posnídám a pak všechny patáky slupnu ![]()
Fraxiparin mám na ředění krve ale ten potřebuji ze svých zdr, důvodů to se tě netýká ![]()
@vercaamartin Já brala také tolik, jen ne na ředění, ale 9 utrogestanů denně…neboj, mně se také nic neukázalo, jen váček, srdíčko tam tukalo až také na dašlí kontrole
.
To jsi mě moc potěšila
děkuji už aby to bylo máme tam jet tak nějak v tom týdnu mezi 5.8 do 10.8 za těch 14dní
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.