1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
31.5.13 13:37

Taky jsem od začátku na PN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marťásek78
31.5.13 16:09

Já Vám tak závidím (a přeju), že máte ten začátek už za sebou. Jak já bych se chtěla posunout o pár měsíců dopředu… Bojím se, abych to nezakřikla, tak jsem o tom radši ještě ani nikomu neřekla.

• Citovat
  • Upravit
952
31.5.13 17:41
@Marťásek78 píše:
Já Vám tak závidím (a přeju), že máte ten začátek už za sebou. Jak já bych se chtěla posunout o pár měsíců dopředu… Bojím se, abych to nezakřikla, tak jsem o tom radši ještě ani nikomu neřekla.

Uvidíš, že to celkem uteče. Záleží jakou máš práci a tak. Já sice dělám admin, ale musím být v práci o půl páté ráno což jsem trochu nezvládála tak jsem sla nejdříve na neschopenku jakože se zády od obvodní. Ta samozřejmě věděla, že jsem po IVF tak to vzala v pohodě a jak mě předali z repromedy gynekologovi tak jsem převedla neschopenku k němu a nikdo nic v práci nevěděl ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marťásek78
31.5.13 19:10

No já mám za sebou první půlku toho co ty, ale teda úplně přesný scénář. Jestě před et jsem se domluvila s obvoďačkou, taky jako že záda. V práci dělám v obchodě a ještě k tomu celkem dost nočních, tak jsem nechtěla riskovat, že bych si tím mohla něco pokazit. Teď si teda připadám jako zrádce, protože si uvědomuji, že se tam (pokud to dopadne dobře :mrgreen: ) pár let nevrátím a oni počítají s tím, že jsem za chvíli zpět. Ale pořád nemám chuť to tam říct, abych to nezakřikla.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
31.5.13 20:55
@Marťásek78 píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že se mezi vás cpu. Mám takový dotaz. Podstoupila jsem v Repromedě 1.ivf. Zatím úspešně. Na testu //. Už jsem byla i na krvi - taky v Repromedě - dělali mi i ultrazvuk - na něm zatím nebylo nic vidět. To bylo toto úterý. No a příští týden mám dojet zase na ultrazvuk. Chtěla jsem se proto zeptat, jestli některá z vás ví, pokud je ivf úspěšné, jak dlouho pak musíte docházet na kontroly do repromedy, než Vás předají Vašemu doktorovi?

Ja do 8.tydne do potvrzeni srdecni akce. Nechala jsem si neschopenku v Repromede, v praci to byla jakoze angina, reditel vedel, ze podstupuji IVF, tak to hral se mnou, pak jsem to prevedla na svou gyndu a bylo to. Takze jsem byla na naschopence celou dobu a muzu jen doporucit, moc jsem si tehotenstvi uzila, byla jsem v klidu a nase dvoutydenni Lucinka je naprosto pohodove miminecko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marťásek78
31.5.13 21:38

Jéé to zní pěkně. :) Přeji ať všechno takle pěkně pokračuje.

• Citovat
  • Upravit
348
4.6.13 18:17

AHOJ :mavam: já tam jezdím také to ti ale nepovím mě ted v pátek čeká odběr vajíček :lol: dál informovaná nejsem zatím budu tam něž otěhotním ale asi budou chtit jednou za cas tě videt :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
1.7.13 20:33

Ahoj :mavam: chci se zeptat za týden mě čeká embryotransfér a chci se zeptat je tu někdo komu to vyšlo na poprvé a jak jste potom odpočívali moc atd dík :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.7.13 07:51

Ahoj hoky, tak mě transfer vyšel hned na poprvé. Nechali jsme si zavést dvě a jedno se uchytilo. Teď máme 16 m. holčičku a čekáme druhé 10tt.To se nám podařilo přirozeně a hned na první pokus. Takže hlavu vzhůru. Já jsem zdárný příklad toho, že to jde.
Chodili jsme do Repromedy k dr. Fisherovi..
Přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.7.13 10:39

Ahoj holky,
koukám, že tahle diskuze je o něco živější :)
my byli na první konzultaci v Repromedě na jaře. Poslal nás tam gynekolog po dvou letech snažení
PO všech těch vyšetřeních nám vyšlo, že já jsem v pořádku, ale manžel má hodně špatný spermiogram. Takže nám doporučili tu metodu PISCI a spočítali nám to s těma dražšíma lékama na 35 000

@vercaamartin zrovna jsem ti psala do té druhé diskuze. Tak držím palce. Já si začnu v pátek píchat injekce a trochu se toho bojím.

@Martina28 Moc gratuluju :kytka: :kytka: A tobě doporučili zavést dvě embryjka? Nám Mudr. Hromadová řekla, že už to většinou nedělají a mě to nedoporučila vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.7.13 11:32

Ahoj tak nám řekli 10.7.středa jedeme na zavedení tak se těšim že to nebude utíkat doufám že se uchytí :hug: doporučil jedno protože je vše dobré a ja jsem menší a hubená atd. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.7.13 11:55

Holky vsem vam moc drzim palecky a stale vas sleduji:-) My jsme take Repromedacky pripad, ze to jde.Uz mame doma Lucinku…je to zlaticko, ale mame opet starosti, malicka dostal a trminky na nedorostle kycle, tak jsem z toho moc smutna…bojujte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.7.13 13:05

Tonyax-děkuju, já jsem třeba vůbec nevěřila tomu, že by se nám druhé dítko podařilo přirozenou cestou..
Jinak já jsem byla na ET 4.6.2011 takže to ještě dávali na výběr jedno nebo dvě. Z dvojčat jsem měla trochu obavy, ale nakonec to dopadlo dobře. Já jsem měla 14 vajíček, z toho bylo dobrých 10,4 ICSI,6 PICSI a přežily 4.Dvě jsme si nechali zavést a dvě máme ještě zmražený. Člověk nikdy neví,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.7.13 13:14

@Martina28 To paní doktorka se na mě podívala a řekla, že u mě dvojčata nedoporučuje :mrgreen: My už jedno dítko přirozenou cestou máme :) (6 let) a trvalo tenkrát rok a půl, než se zadařilo.

Vy jste teda zkoušeli obě metody, ISCI i PISCI najednou? Nám doporučují tu PISCI, snad kvůli patologickému spermiogramu.

@vercaamartin to už máš za pár :palec:

@kaspluc Chudinka malinká, ale ono se jí to zpraví, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.7.13 13:53

@Tonyax Tak PiCsy je na vyssi urovni.My meli snad vse…pgd, picsy, prodlouzenou kultivaci, zavedeni v dalsim cyklu ketem po uprave delozni sliznice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.