Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Všechny Vás zdravím
může se přidat? jsem 11 dní po 1.IVF a ráda bych se na pár věcí zeptala… a moc gratuluji Vám, které máte za sebou úspěšný pokus
trošičku závidím, ale mooooc přeju ![]()
Stalo se vám některé, že jste měla 11 den po IVF negativní testík a nakonec byl přecejen pozitivní? mám nervy jak špagáty a pořád nic…
Ahoj holky
Tak už mám vše za sebou. Včera jsem byla na odběru vajíček, ale dostaly se jen k jednomu vaječníku kde odebraly 23 vajíček, z toho 9 bylo použitelných a dnes volali z Repromedy, že oplodnit se jich podařilo 7. Po 6 dnech budou odebírat buňky a dělat genetické vyšetření, potom je zamrazí a další MS cyklus tj. koncem května by je mě měli dát zpět. Všechno mám poprvé tak vůbec nevím jestli jsme na tom dobře nebo ne, co myslíte vy? ![]()
Ahoj my jezdíme do Brna do Repromedy jsou tam moc příjemní. Už jsme byli na odběrech a za 14dní jedeme na konzultaci a pro vysledky. Stojí to peníze ale to mimco je to co oba chceme moc ![]()
Neví někdo jak se to tam pohybuje s cenami a co pojištovana platí je lepší se zeptat na vzp? ![]()
Ahoj mě to taky čeká jak dlouho si čekala než si se dostavila na odběry vajíček?
@nurse.007 píše:
Tak jsme v pořádku a trošku větší než by jsme měli být. Pan doktor říkal, že nechápe čím to krmím. Podle transferu jsem 12+1 a podle miminka 12+6.
My jsme byli take bud vetsi nebo zase mensi…ted ma prej mensi hlavicku, nikdy to neni podle tabulek.
@Lucka90 píše:
Ahoj holkyTak už mám vše za sebou. Včera jsem byla na odběru vajíček, ale dostaly se jen k jednomu vaječníku kde odebraly 23 vajíček, z toho 9 bylo použitelných a dnes volali z Repromedy, že oplodnit se jich podařilo 7. Po 6 dnech budou odebírat buňky a dělat genetické vyšetření, potom je zamrazí a další MS cyklus tj. koncem května by je mě měli dát zpět. Všechno mám poprvé tak vůbec nevím jestli jsme na tom dobře nebo ne, co myslíte vy?
Ja to mela podobne. Jen mne jich brali 11, 10 oplodnili 2 prosla pres Pgd. Zavadeli take v dalsim cyklu.
@vercaamartin píše:
Neví někdo jak se to tam pohybuje s cenami a co pojištovana platí je lepší se zeptat na vzp?
Drahe to tam sice je, ale uroven maji vysoko a uspechy to na jejich www dokazuji.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.