1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.4.13 16:59

@nurse.007 : huraaaaaa… sledují tě a držím pěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
23.4.13 17:17

@nurse.007 to jsem rada, ze je v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.4.13 19:39

@kamillka2 děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennyska
26.4.13 19:32

IVF

Všechny Vás zdravím :D může se přidat? jsem 11 dní po 1.IVF a ráda bych se na pár věcí zeptala… a moc gratuluji Vám, které máte za sebou úspěšný pokus :D trošičku závidím, ale mooooc přeju :D

• Citovat
  • Upravit
Jennyska
26.4.13 19:34

Stalo se vám některé, že jste měla 11 den po IVF negativní testík a nakonec byl přecejen pozitivní? mám nervy jak špagáty a pořád nic…

• Citovat
  • Upravit
83
2.5.13 13:54

Ahoj holky :mavam: Tak už mám vše za sebou. Včera jsem byla na odběru vajíček, ale dostaly se jen k jednomu vaječníku kde odebraly 23 vajíček, z toho 9 bylo použitelných a dnes volali z Repromedy, že oplodnit se jich podařilo 7. Po 6 dnech budou odebírat buňky a dělat genetické vyšetření, potom je zamrazí a další MS cyklus tj. koncem května by je mě měli dát zpět. Všechno mám poprvé tak vůbec nevím jestli jsme na tom dobře nebo ne, co myslíte vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.5.13 18:08

Ahoj my jezdíme do Brna do Repromedy jsou tam moc příjemní. Už jsme byli na odběrech a za 14dní jedeme na konzultaci a pro vysledky. Stojí to peníze ale to mimco je to co oba chceme moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.5.13 18:09

Neví někdo jak se to tam pohybuje s cenami a co pojištovana platí je lepší se zeptat na vzp? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.5.13 18:10

Ahoj mě to taky čeká jak dlouho si čekala než si se dostavila na odběry vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.5.13 18:49

Já tam jezdím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.5.13 19:17

Ahoj já mám trombofilii mám se bát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.5.13 19:19

Přeji at to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
4.5.13 20:38
@nurse.007 píše:
Tak jsme v pořádku a trošku větší než by jsme měli být. Pan doktor říkal, že nechápe čím to krmím :-). Podle transferu jsem 12+1 a podle miminka 12+6.

My jsme byli take bud vetsi nebo zase mensi…ted ma prej mensi hlavicku, nikdy to neni podle tabulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
4.5.13 20:40
@Lucka90 píše:
Ahoj holky :mavam: Tak už mám vše za sebou. Včera jsem byla na odběru vajíček, ale dostaly se jen k jednomu vaječníku kde odebraly 23 vajíček, z toho 9 bylo použitelných a dnes volali z Repromedy, že oplodnit se jich podařilo 7. Po 6 dnech budou odebírat buňky a dělat genetické vyšetření, potom je zamrazí a další MS cyklus tj. koncem května by je mě měli dát zpět. Všechno mám poprvé tak vůbec nevím jestli jsme na tom dobře nebo ne, co myslíte vy? :think:

Ja to mela podobne. Jen mne jich brali 11, 10 oplodnili 2 prosla pres Pgd. Zavadeli take v dalsim cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
4.5.13 20:42
@vercaamartin píše:
Neví někdo jak se to tam pohybuje s cenami a co pojištovana platí je lepší se zeptat na vzp? :|

Drahe to tam sice je, ale uroven maji vysoko a uspechy to na jejich www dokazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.