1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
2.7.13 13:56

@kaspluc PGD budem mít taky, naštěstí je nějaká akce a celé to hradí VZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.7.13 14:00

@Tonyax Fak to mate super, nas vyslo ivf 100 tisic:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.7.13 14:51

@kaspluc ty brďo, do toho bychom asi ani nemohli jít :( A to byl jeden pokus?
Ale hlavně, že to vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.7.13 16:14

@Tonyax To bylo jedno ivf se dvema kety. Prvni ket nevysel, druhy ano…mela jsem i velke davky gonalu, 300 jednotek na 11 dni a spousty hormonu na sliznici a udrzeni plodu potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.7.13 20:32

Je to mazec, kolik to stoji! My za to dali asi 40 000,–.
Myslím si, že takový věci by měly hradit pojišťovny automaticky celý a nestresovat lidi tím-nemáš prachy? nebudeš mít dítě. Je to hrozný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.7.13 22:47
@Martina28 píše:
Je to mazec, kolik to stoji! My za to dali asi 40 000,–.
Myslím si, že takový věci by měly hradit pojišťovny automaticky celý a nestresovat lidi tím-nemáš prachy? nebudeš mít dítě. Je to hrozný!

Presne tak…take nechapu, proc bych mela platit za to, ze mam po otci genetickou vadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.7.13 07:22

Všude píšou jak se rodí málo děti, ale že by se zamysleli nad tím proč, tak to je nenapadne!
Někteří nemají peníze na umělý oplodnění. I my kdybychom neměli nastřádány penízky ze svatby, tak to nemáme taky z čeho zaplatit. Splácíme hypotéku a kdyby nám to nevyšlo na poprvé tak nevim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
3.7.13 09:28

@Martina28 přesně. Já nevím, když nám tenhle pokus nevyjde, jestli budeme mít na další :(

@kaspluc Jak vlastně probíhá ten KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
5.7.13 20:15

Ahoj chci se zeptat jakej je transfer? Čeká mě ve středu 10.7.děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
6.7.13 22:13

@vercaamartin nic strasnyho, ja mela problem se zavedenim katetru, ale i tak je to gyn. prohlidka. manzel byl se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.7.13 23:00

@Martina28 My meli nasetreno 50tis.Ale ze to bude 2× tolik, to jsme nevedeli. Nejvetsi sranda byla, kdyz na recepci rekli, mate tady maly nedoplatek 12tis a my uz nemeli co do huby a ani zapl. splatku… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.7.13 23:02

@Tonyax V dalsim cyklu ti hormonama pripravi delohu a az je sliznice min 8mm tak zavedou embryjko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.7.13 23:04
@vercaamartin píše:
Ahoj chci se zeptat jakej je transfer? Čeká mě ve středu 10.7.děkuji :mavam:

Ja ani netusila, ze transferuji! Pohoda to byla, jen me studilo zavedeni naradicka a pak se mi chtelo curat a mela jsem strach, ze mimi vycuram :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 23:06

@kaspluc jeee ahoj jak se. vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.7.13 14:12

Holky, zaujaly mě ceny ve vašem centru. To je teda horor. Nás stálo jedno IVF v FN Olomouc 12 000,–
A to jsem tam měla ICSI, PK, AH. Píchala jsem gonal v peru a merional v klas. injekcích. Brala léky na sliznici a utrogestan až do 12tt. No nechápu, že jste ochotné platit takové sumy, když ani nemusíte. Léky máte mít všude hrazené pojišťovnou, jen většina CAR si za ně účtuje nemalé poplatky navíc. Máte právo na 2250 jednotek gonadotropinů zdarma.
Já jsem nezaplatila ani kačku, do jednotek jsem se vlezla a ještě mi zbylo.
Jako je jasné, že kdybych potřebovala vyšší dávky, tak si je zaplatím. Ale většinou to potřeba právě není.
Fakt nechápu, že si některé centra dělají z utrpění druhých takový bisnis :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.