Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaspluc ne ne Anetka byla náš první zázrak a to doslova
začinala na vaze 770g a 34cm
je to naše bojovnice, ted čekáme druhou bojovnici ![]()
@petullle Aha a druhou máte z IVF tedy…týýý jo tak maličká, jak jste to zvládli? A proč jsi rodila tak brzy? Něco se stalo?
Ahoj holky, můžu přispět do vaší diskuse? Já jsem taky po IVF, narodila se nám dcera, teď oslavila 1.narozeniny a šla bohužel císařem. Ale musím říct, že to zas tak hrozný nebylo. Tři dny jsem chodila ohnutá jak stará babka, ale po týdnu to už bylo v pohodě.
Porod mi vyvolávali, měla jsem i epidurál, ale nakonec to šlo ráz naráz. Dávali mi kapačky na otevření, protože sem se neotvírala. Nakonec mi řekli, že už mi nemůžou dát nic, že by to malá nemusela přežít, tak sem souhlasila s císařem.
Teď plánujeme druhé mimčo, ale nepočítám s tím, že se zadaří normálně
měla sem zvýšený prolaktin.Na prvním IVF jsme byli taky v Repromedě a naprostá spokojenost. ještě máme u nich dva mrazáčky, tak uvidíme. Všem vám moc přeji, aby jste měly porod v pohodě a podle vašich představ. ![]()
@kaspluc jj druhou mame Z IVF jinak to nešlo bohužel, a narodila se dřív kvůlu těžké preeklampsii, byla 70 dní v nemocnici než jsme si ji mohli vzít domů, bylo to těžké ale zvládli jsme to
@petullle Teda tak to si ani neumím představit
. Hlavně, že už je dobře. ![]()
Tak holky já zas krvácím, ale nemám bolesti a zítra jedu na kontrolu. Dr říkal ať zobu ascorutin a ležím tak zítra uvidíme. Mimi musí být v pořádku.
@nurse.007 : holka drž se!!! Dej hned vědět… krvacis nebo spíš?
@kamillka2 je to krev, ale slabě. Bez bolesti břicha, ale píchám si fragmin tak to prý může být i tím. Zítra dám vědět jak to dopadlo. Co ty? Malá je v pořádku? Kope? Já se na to tak těším.
@petullle děkuji. Musí to být dobré. Pořád se snažím myslet jen pozitivně tak to musí být dobré.
HOLKY JESTLI SI TADY PAMATUJETE MOJI SPOLUBOJOVNICI Z POKOJE ZDENIČKU, TAK SE PRÁVĚ NARODIL DAMIÁNEK - CÍSAŘSKÝM ŘEZEM
.
@kaspluc nepamatuji ale i tak moc gratuluji, hlavně zdravíčko
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.