1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
27.2.13 10:06

@kaspluc zítra jedu ráno na krev tak jsem ještě celkem nervózní aby bylo hcg dost vysoké a na uz aby bylo něco vidět. Minule jsem byla taky pozitivní, ale teda jen duch tam byl proti tomuto tak věřím, že je to ok tak jak má.
@Lucka90 ahoj a vítej. Prvně bych ti poradila u partnera zkusit změnit životozprávu a brát vitamíny MACA. Mému muži řekli že je prakticky neplodný, ale po těchto zkušenostech chodil na Sp častěji a pokaždé se našla nějaká spermie na použití tak jsme mrazíli dokud bylo potřeba a pak jsme nechali uměle oplodnit i dárcem a byla jsem těhotná jednou, ale jen do 22tt. Nyní mám pozitivní test a uvidíme jak se to bude vyvíjet dál. Věřím, že to teď zvládneme do konce. Jinak tě bude čekat stimulace. Ale pokud jsi ty sama v pořádku zkus se zeptat na inseminaci myslím, že by to bylo pro tvé tělo pro začátek nejšetrnější. Já repromede věřím, protože už jsem díky nim těhotná byla. Tak hodně štěstí přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
27.2.13 10:08

@Lucka90 ahoj my navštěvujeme repromedu, podstoupili jsme první IVF s ICSI, chodíme k pani doktorce hromadove a nemohu si stezovat, je asi pravda že je nejrahsi v brne ale my máme vysledek pozitivní, mám holčičku v bříšku a zatím to snad všechno vypadá v pořádku, v pondělí jdeme na UTZ. Takže hlavu vzhuru ikdyby sis vybrala jiný car, metody jsou téměř stejné, jen asi finančně odlišné. Ničeho se neboj, taky jsem se bála, záleží na vás zda se rozhodnete do IVF jít nebo ne. Každopádně zvládlo to spoustu žen, zvládneš to i ty. Přeji aby se brzy zadařilo a ty se mohla radovat s rostoucího bříška ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.2.13 10:17

@nurse.007 @petullle Holky Děkuji :hug: :-) Můžu se ještě zeptat @petullle co mě všechno čeká? Zatím nám braly krev na genetiku a v Dubnu jdeme pro výsledky. Co bude potom? Děkuji ještě jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
27.2.13 10:23

@Lucka90 no nam brali taky krev na vsechno mozne, pak jsme sli na konzultaci a tam nam sdelili vysledky, no a jelikoz jsem zrovna byla v ocekavani menzes tak jsem hned dostala kratky stimulacni protokol a zacla kolotoc stimulace a dojizdeni na UTZ a krev. Stimulovala jsem 11 dní gonalem perem a 7 dni cetrottide injekce, mezi tím jsem dojížděla co 3 dny na UTZ a krev pak jsem měla 12 DC píchnutí ovitrelle na prasknutí folikulu, je to HCG a 14 dC jsem měla OPU, bylo 13 folíku, odsáto 13 vajíček, měli jsme PGD a zbylo nám jenom jedno zdravé embryjko - holčička, žádný mrazáček, kterou mi transferovali 6 den po OPU do bříška, po 14 dnech jsem měla dvě // na testu, a ted v pondělí jsem byla v caru znovu na krvi, HCG roste, a už byl náznak gestačního váčku v děloze, na další UTZ jdu ted v pondělí tak uvidíme jak na tom budeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.2.13 10:27

Já mám jít ještě 2-3 den MS na nějaký testy bez objednání hned ráno. A v tom dubnu teda jak půjdeme pro výsledky tak už začne kolotoč stimulace a podobně… No sem zvědavá.
Hrozně moc ti děkuji, hned je člověk klidnější když i tom ví víc :hug: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
27.2.13 10:40

@Lucka90 jj to je na hormonalni profil, ja si v ten den nechala udelat i odber na AMH :) hlavně se neboj ničeho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.2.13 10:42

@petullle Děkuju ti a moc držím palce :hug: Takhle zákroků a vyšetření se ani nebojím, spíš mám strach z toho aby se vůbec zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.2.13 10:43

@Lucka90 Jedna se o horm. profil kvuli sile leku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.2.13 10:44

@Lucka90 Jinak ja na Repromedu nedam dopustit. Predevsim na pana Koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.2.13 10:48

@kaspluc Děkuji, moc my Vaše názory pomohly :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.2.13 10:48

@Lucka90 Jsou sice drazsi, ale jejich sluzby jsou kvalitni a pristup je uzasny. JA jim X krat psala mejly,odp.hned! Projdi si jejich www, jakou maji obrovskou uspesnost…ja mam v brisku holcicku a ty penize za to stoji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.2.13 10:50

@Lucka90 A ja jsem asi uchyl :mrgreen:,ale me to jezdeni tam moc bavilo. I ty inj, odbery, kontroly… Ja se tesim, az tam budu jezdit zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.2.13 10:58

@kaspluc To je dobře :-) pokud by tam musel člověk jezdit jen z povinnosti tak ho to bude odrazovat, ale člověk pokud se tam těší tak je na tom hned psychicky líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.2.13 13:39

@Lucka90 To máš pravdu…Já to brala tak, že jsem věděla několik let předem, že holt tohle mě čeká, takže jsem ani nějak neváhala a neřešila možnosti. Prostě byla jen jedna :-) a hotovo. A když nemáš na výběr, lehce se s tím vším smiřuje. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
28.2.13 05:48

Holky děkuju Vám moc! Hrozně jste mi pomohly! Jen mám trochu strach se na to všechno těšit, protože se bojím že se nezadaří oplodnit ty vajíčka nebo že ve mě nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.