Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petullle A jestli tě bolí dole a byla jsi na ET ne na KET, tak je to pozůstatek hormonů - jak se stahují vaječníky.
Tak děkuji
já už na krev jít nemám, mám jít v pondeli uz jen na UTZ tak snad to bude vsechno v poradku
a byla jsem na ET, mela jsem po OPU dost velke bolesti ale presli az dva dny po OPU, tak me to tedka trochu zarazi ze je to tu znovu ale jsou jine bolesti než po OPU ![]()
@petullle může to být stimulacní syndrom tak hodně pij a papej vlákninu. Určitě to bude dobré. Hladinu hcg má každé tehu jinou a hlavně, že roste.
Ahoj holky musím se pochlubit…v pondělí už nastupuji do porodnice…a 13.3.2013 by se měla narodit malá…:-) já se tak těším holky…
@nurse.007 : jsi hrozně silná a zasloužíš si to holka!!! víme své co…:-)
![]()
@kamillka2 ty jsi taky moc statečná a už to budeš mít za sebou. Jak ten čas letí. Bojuju prostě to za to stojí. Musí to teď vyjít a termín by mohl vyjít k desátému výročí to by bylo super. Já se tak těším.
@kamillka2 píše:
Ahoj holky musím se pochlubit…v pondělí už nastupuji do porodnice…a 13.3.2013 by se měla narodit malá…:-) já se tak těším holky…
Teda, gratulace…To máš stejný termín jako Zdenka, jestli si ji z tadyma pamatuješ:-)…A ty jdeš na císaře? ![]()
Ahoj holky, v Repromedě mně čeká první IVF. Ted cekáme na výsledky genetiky - budou cca koncem dubna. Chci se zeptat kdy nejdříve mně na IVF vezmou? Měsíc trvá schválení, takže stačí když tam teď během března zajedeme podepsat žádost a v květnu by mně už mohla začít stimulace? Díky moc za radu.
@LauJak Ahoj, nejdelší je čekání na tu genetiku a pak už je to celkem rychlé tak yslím, že jak to budou mít ak hned začnete.
@nurse.007 píše:
@LauJak Ahoj, nejdelší je čekání na tu genetiku a pak už je to celkem rychlé tak yslím, že jak to budou mít ak hned začnete.
Ahoj, moc děkuji ![]()
@LauJak Přesně tak…až bude genetika, můžeš hned 2.den MS začít ![]()
@kaspluc no v sobotu a v neděli vždycky večer kolem desáté krev přinutření na wc, ale už je to dobré. Včera jsem byla na hematologii a hned mi pan primář dal injekce Fragminu, aby jsme od samého začátku věděli, že je všechno v pořádku a preventivně zařízené tak si celé těhu budu píchat injekce. Jinak mám dnes cukrový deficit a strašnou chut na sladké a na kafe a ted je mi špatně jako bych měla žaludek na vodě
tak snad to bude dobré. V pátek jedu na kontrolu tak jsem zvědavá jak to bude vypadat. No a co ty? Už máš taky pěkný kus cesty za sebou. Jsem zvědavá na kamilki.
Ahoj děvčata, všem gratuluji k dobrým zprávám!!! Já koukám na Vyšehrad z Podoli a uz se nemůžu dočkat té malé cacorky
mám plánovaný CR nejspíš na příští týden ve čtvrtek… Takže ještě týden v nemocnici…
@kamillka2 tak hlavně ať už to spolu pěkně dotáhnete ten týden a máš malou u sebe v náručí. Proč vlastně musíš ležet už tak brzy v nemocnici? Už se těším až nám pošleš fotecku malé princezny.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.