Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaspluc Chtěla jsem zůstat bylo pro mě vše jednoduší. Většinu problémů jsem řešila tady s dr a do Brna jezdila jen na kety. Musím odejít už jen kvůli sobě a kvůli své dr. abych nestratila důvěru i k ní a tam už to je taky nahnutý
![]()
@mikš Tal změň všechny a hotovo, i tvoji gyndu!!! Co víš, třeba je to i v hlavě a pak by to pomohlo. Není dobré, když váháš a pochybuješ.
@kaspluc Jo nad tím taky přemýšlím že to vyměním vše a uvidím, ale zase si říkám kdybych otěhotněla moje gyn mě zná, ale ty důvěra kruciš kruciš
![]()
Děkuju holky. Tak teď bojovat ať to tak zůstane. A jak se vám jinak daří?
Moc ti to přeji. No já umírat v teplotách doma… včera jsem byla na kontrole a zítra jdu zas..kvůli tomu nastydnuti… jinak jsem 36+0 dnes…tak se bojím
@kamillka2 jejda to je mi líto. Já jsem byla teď taky nemocná celých čtrnáct dní tak doufám, že bude všechno v pořádku.
Brzy se uzdrav ať kontrola zítra dobře dopadne. Už to máš do cíle jen kousek.
@mikš děkuji moc.
@nurse.007 Ty čárky vypadají stějně jako vypadály ty moje a máme stejný test
, to značí i tobě úspěch
…protože mně se ted mele v bříšku holčička, která má už přes kilo! Drž se. Kdy jdeš na kontrolu? ![]()
@kamillka2 Jéééé tak to se brzy uzdrav, ale neboj, ted už by se miminku nic nestalo i kdyby muselo ven
.
Ahoj holky ![]()
Chtěla jsem se zeptat. Byly jsme v 2× v Repromedě na SG a po 4 měsících co bral přítel Profertil, tak jsem dopadli ještě o něco hůř než poprvé. Takže nám bylo doporučené umělé oplodnění, přesněji IVT. Nemám s tím žádné zkušenosti a ani sem pořádně nerozuměla tomu, co říká doktor (potom co řekl výsledek SG jsme se sesypala) Vzali nám krev na genetické testy a kolem dubna si máme přijít pro výsledky. Můžu se zeptat co nás čeká dál nebo jak to bude dál probíhat? Jste s Repromedou spokojené? Slyšela jsem od známých, že do Vás cpou jen hormony a výsledek žádný, ale co jsme koukala do diskuzí tak to tak hrozné nebylo, nevím
![]()
Budu ráda za každou odpověď. Děkují ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.