1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
22.2.13 14:47

@kaspluc Chtěla jsem zůstat bylo pro mě vše jednoduší. Většinu problémů jsem řešila tady s dr a do Brna jezdila jen na kety. Musím odejít už jen kvůli sobě a kvůli své dr. abych nestratila důvěru i k ní a tam už to je taky nahnutý :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.2.13 14:50

@mikš Tal změň všechny a hotovo, i tvoji gyndu!!! Co víš, třeba je to i v hlavě a pak by to pomohlo. Není dobré, když váháš a pochybuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.2.13 14:52

@kaspluc Jo nad tím taky přemýšlím že to vyměním vše a uvidím, ale zase si říkám kdybych otěhotněla moje gyn mě zná, ale ty důvěra kruciš kruciš :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.2.13 17:10

@mikš Někdy je lepší ten, kdo tě právě nezná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.2.13 19:40

@kaspluc no tak to máš asi pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
26.2.13 08:11

Ahoj holky tak dnes je 14 dní od KET a výsledek? Krásný!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
26.2.13 08:33

@nurse.007 Jee super, obrovska gratulace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.13 08:52

@nurse.007 Gratulace veliká!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
26.2.13 09:18

Děkuju holky. Tak teď bojovat ať to tak zůstane. A jak se vám jinak daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.13 09:56

Moc ti to přeji. No já umírat v teplotách doma… včera jsem byla na kontrole a zítra jdu zas..kvůli tomu nastydnuti… jinak jsem 36+0 dnes…tak se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
26.2.13 10:11

@nurse.007 Táák gratuluji a hlavně ať je vše v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
26.2.13 10:17

@kamillka2 jejda to je mi líto. Já jsem byla teď taky nemocná celých čtrnáct dní tak doufám, že bude všechno v pořádku.
Brzy se uzdrav ať kontrola zítra dobře dopadne. Už to máš do cíle jen kousek.
@mikš děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
26.2.13 14:59

@nurse.007 Ty čárky vypadají stějně jako vypadály ty moje a máme stejný test :-), to značí i tobě úspěch :hug:…protože mně se ted mele v bříšku holčička, která má už přes kilo! Drž se. Kdy jdeš na kontrolu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
26.2.13 15:00

@kamillka2 Jéééé tak to se brzy uzdrav, ale neboj, ted už by se miminku nic nestalo i kdyby muselo ven :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.2.13 08:28

Ahoj holky :-)

Chtěla jsem se zeptat. Byly jsme v 2× v Repromedě na SG a po 4 měsících co bral přítel Profertil, tak jsem dopadli ještě o něco hůř než poprvé. Takže nám bylo doporučené umělé oplodnění, přesněji IVT. Nemám s tím žádné zkušenosti a ani sem pořádně nerozuměla tomu, co říká doktor (potom co řekl výsledek SG jsme se sesypala) Vzali nám krev na genetické testy a kolem dubna si máme přijít pro výsledky. Můžu se zeptat co nás čeká dál nebo jak to bude dál probíhat? Jste s Repromedou spokojené? Slyšela jsem od známých, že do Vás cpou jen hormony a výsledek žádný, ale co jsme koukala do diskuzí tak to tak hrozné nebylo, nevím :nevim: :-(

Budu ráda za každou odpověď. Děkují :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.