Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaspluc Já jsme v pohodě, jediný co je špatně tak SG. 1 krásný miminko by úplně stačilo
Na jednu stranu doufám, že to nebudou dvojčátka, zatím nemáme pořádně vyřešené bydlení takže by jsme se neměli kam vměstnat
@Lucka90 My si nechali zavádět po jednom…double cheesee bych nechtěla. Navíc oni tě tam i na to upozorní, že jsou potom větší rizika - nedonošení, redukce, uchycení stejně jen jednoho…Nám přímo řekla paní Veselá, že dokonce je větší pravděpodobnost, že se vydaří jedno, že pro tělo je to menší zátěž. A už bohatě stačí hormony atd.
Neboj SP není důvodem, pokud tam aspon něco je…kupte vitamínky a at muž dodržuje jistá pravidla životosprávy a je to ![]()
@kaspluc Vitamíny jaký? Když bral ten profertil tak jsem mu k tomu koupila vitamín E a selzinek.. A od kdy by to měl začít brát? Moc ti děkuji za odpovědi, hrozně si toho vážím
![]()
Ahoj holky, hlásím dnešní kontrolu. Hcg pozitivní 2513 a byl vidět vacek. Za týden kontrola.
@nurse.007 tak to moc krásnou hodnotu
a to tam máš dvě nebo jen jedno? ![]()
@nurse.007 píše:
Ahoj holky, hlásím dnešní kontrolu. Hcg pozitivní 2513 a byl vidět vacek. Za týden kontrola.
No tak to je úžasnéééééé, já měla po 14ti dnech nějak 1400 - mám to v popisku, ted nevím…Takže paráda. A váček byl vidět až 19. den. Takže to vypadá, že to klaplo, super, mooooc ti to přeji. ![]()
@petullle dávali jedno taky se mi zdá ta hladina dost vysoká, ale to je dobře. Byla jsem mile překvapená.
@kaspluc jsem šťastná teď jen to musí takhle krásně pokračovat. Děkuji za přání. Musí nám to už všem vyjít už jsme čekali dlouho.
@nurse.007 jo je krasna opravdu ja mela 16 den od ET jen 601 jednotek ted v pondeli ikdyz byl v deloze naznak vacku tak jsem s toho takova nejista, že tak malou hodnotu, no uvidime v pondeli to jdu znovu na UTZ tak snad bude vsechno v poradku ![]()
@petullle Bud v klidu - každý to má jinak…důležité je, at to stoupá krát 2 za dva dny. ![]()
@kaspluc já mela HCG 10 den když nepočítám den ET 168 tak myslíš že to stouplo normálně?
jsem s toho nervozní navíc dneska me dost bolí panev a jakoby pravý vajecnik dost, může po ET být mimoděložní když to davají do dělohy? Asi blbá otazka ale radsi se ptám ![]()
@petullle Tak to ti stoupá v pohodě…Někdy se mimisek chytá déle. Jinak prej je u IVF šance na mimoděložní jen minimální. To by ale poznali z ULT.
Bud klidná!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.