Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mikš Já to mám právě extrémně nepravidelný musím říct. Takže to bude prekvapko, jestli dorazi nebo jestli zase budu muset cekat jak dlouho..
@smiley1 to já to měla taky, ale utrouš mě to srovnal uvidíš budu na tebe myslet ![]()
@mikš Jsi moc hodná. Urcite napisu, az to dostanu- naplasti mam nafasovany, tak dobry…
@smiley1 a jaký máš??Já mám estrahexal, ale teď jsem doktorku prosila, aby mi napsala nějaké jiné podle ceny páč mi minule napsala hrozně drahý a to mi příjde zbytečný
![]()
@mikš Taky mám estrahexal..No, jsou docela drahý, ale já už to přestávám počítat ![]()
@mikš @smiley1 já vám tak s tím lepením závidím
,já musím čekat do ledna ach jo…Jinak já jsem Utroš vysadila v pátek a pořád se nic neděje
,podbřišek furt nafouklý-já se toho snad nezbavím! Doufám, že mě budeš @smiley1 informovat o tom jak KET probíhá, ať vím do čehu jdu a tolik se nebojím.
Holky, nebojte, vsechno vam dobre dopadne… Abeceda.27 - neboj, KETU se opravdu neboj!!! ![]()
@abeceda.27 Určitě budu informovat. Ale buď v klidu. Já na mrchu taky čekám už od soboty a ta bestie nikde
. Táhne se to nejvěřitelně, ale snad to přinese své ovoce- kéž by ![]()
@kaspluc A po KETu tě tam nechají ležet?? A jak dlouho? A co potom cesta domů? Leží mi to v hlavě, nerada bych „ho“ ze sebe při cestě po D1 hned vyklepala. Není lepší zůstat na noc v Brně a ležet?
@smiley1 píše:
@kaspluc A po KETu tě tam nechají ležet?? A jak dlouho? A co potom cesta domů? Leží mi to v hlavě, nerada bych „ho“ ze sebe při cestě po D1 hned vyklepala. Není lepší zůstat na noc v Brně a ležet?
Neboooooj! Po KETU neni duvod tam lezet. Nektera centra to delaji, spise pro klid pacientek, ale z lekarskeho hlediska to nema opodstatneni. Doktor mi to vysvetlil tak, ze embryjko se po zavedeni vsaje do delohy - jako kdyz das dva chleby k sobe a mezi nima je kopa masla:-), takze ani pri ceste nevypadne. Jde o to, jak daleko bydlis… 400 km je uz pry treba dost, je to namahave tak dlouho byt v jedne poloze a trepat se. My bydlime 100 km od repromedy. Poprve jsem vzadu lezela a mela deky a polstare a nevyslo a podruhe jsem na to prdela a sedela normalne a klaplo to:-). Tak ono je to tezko. Ten den jsem potom doma lezela, druhy den uz nelezela, ale jen odpocivala, dalsi den take a pak sup do prace. Ale setrila jsem se a kdyz jsem mela tehu potvrzeno a uvidela
, sla jsem na doporuceni hned na neschopenku! A jsem za to rozhodnuti mooooc rada. Kdyby jsi mela jeste nejakou otazku, klidne pis, mam to vcelku nastudovano
! ![]()
@kaspluc Jeee, dekuji za vysvetleni. Já právě myslela, že hoďku je lepší poležet, ale máš pravdu, asi to na to velký vliv mít nebude. No, asi taky pojedeme domů a prostě se uvidí. Otěhotněla jsem 2× normálně paradoxně, když jsem se nejvíc nešetřila a dlabala na to - jezdili jsme napr. na tom kruhu za rychlym clunem, pricemz voda ze mě tekla jeste snad 2 dny
a za týden jsme našla //. No, sice to nedopadlo, ale kvuli tomuhle to urcite nebylo. A to byl moc hezky priklad s tim chlebem a maslem
![]()
Ahoj holky,
Teď čekám na 3 IVF v Repromedě a musím říct, že i přes dva vydařené pokusy se špatným koncem jsem moc spokojená. Nyní jsem po injekci Dephereline a neklesla mi sliznice, tak mi paní doktorka řekla, že mám ještě týden počkat a s Gonalem by jsme začali až v pondělí. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Jinak na to cestování jsem se ptala, protože dojíždíme přes 100 km a bylo mi řečeno, že dojíždění vadí spíš u zahraničních klientů nebo pokud jsou ta letecky
@smiley1 no ale pořád nejsou drahý ty co mě napsala dr u nás tak to ještě jse.5ekla jsem si o levnější tak jsem zvědavá co mi napíše
Tak co už nebo ještě pořád nic ![]()
@smiley1 to mě ještě koukal říkal že mezi ty namazaný chlebíky dá mák tak jestli mám pocit že vyklouzne ![]()
@kaspluc to ti určitě říkal koukal s těma chlebama viď ![]()
@montty ahoj no já jsem po tom dipherelinu přestala ihned krvácet ale za necelých 10 dní po tom jsem zase začala krvácet a myslela jsem že je vše ztracený ale doktorka řekla je ten gonal skusíme píchat a uvidíme a měla jsem jich hodně i přes to že jsem ms dostala znovu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.