Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@len22 píše:
@mikš no ET po prvním IVF se nepovedlo, 12. den jsem začala špinit a pak menstruaceteď půjdu na první KET snad se zadařííííí
teda ty máš sněhuláků to už musí vyjít
no mám jich dost a i v dobré kvalitě ale nějak je nemůžu v sobě udržet
nejhorší je že to chci pochopit a ono to nejde ![]()
@mikš noo ano se to moc pochopit nedá…každá chceme to své miminko
@len22 píše:
@kaspluc a kdo ti zaváděl embrio? já měla taky tu Dr. Tokarevu a nepovedlo se, ale třeba je to náhoda, stejně doufám, že teď mi to zavede Koukal…
Mne zavadel obe Koukal! Jedno se nepovedlo a druhe ano. A u obou byly priznaky temer stejne
. Prsa, unava, brisko… Tak jsem se ptala, jak je to mozne a usmali se a rekli - uplne normalne - neni to znamka tehotenstvi, ale hormonalni lecby! Tak brzy nic nikdo nemuze poznat… Asi to tak je… Koukal je moooc sikovny! ![]()
@mikš píše:
@len22 No jsem z toho úplně na větvy. Nejdřív jsem byla u Koukala a teď tohle vím že se říká že tonoucí se stébla chytá, ale od prvopočátku se mi paní Tokarevu nezdála a nervozita na ni byla vidět a i to dlouho trvalo.
Tak ona je asi uplne nova, Koukal ji totiz zaucoval pri mych poslednich ultrazvucich!
@mikš píše:
@len22 Teď jsem byla na ketu poprvé se přestalo vyvýjetMám ještě 4 sněhuláky ve 3 fázích vývoje, Dnes jsem si dělala test a negativní tak že čekám též na menses a šup tam s ním znovu, ale už ne od ní
A co ty tobě se nepovedlo první IVF nebo jak si na tom??
Jooo ale abys dostala co nejdrive ms, musis vysadit utrous a estrahexal!
Ale holky ja myslim, ze to neni o tom, kdo zavadi… To je nahoda! Bylo mi receno, ze kdyz se chytit ma, tak se chytne. Opravdu poprve bych prisahala, ze se to povedlo a na test jsem cumela jak blba, uplne bily!!! A podruhe jsem si spis uz tak neverila a i tim, ze jsem se tak nepozorovala jsem si myslela, ze priznaky nic, tak byly ty dve krasne stejne. Je to asi vazne proste souhra spoustay nahod atd. Nebojte, podari se vam urcite! Drzim palecky
.
@kaspluc máš pravdu, my prostě chceme, aby se to podařilo a hledat chybu budeme i ve šaptném počasí
![]()
@len22 píše:
@kaspluc máš pravdu, my prostě chceme, aby se to podařilo a hledat chybu budeme i ve šaptném počasí![]()
![]()
Ja verila Koukalovi i kdyz to poprve nevyslo. Mne treba Hromadova nesedela vubec!!!
@kaspluc už jsem ho vysadila hned včera co mi doktorka řekla že je to blbí. Tak jsem zvědavá za jak dlouho to dostanu ![]()
To víš že se chytáme všeho v tu chvíli ničemu nerozumíme a nechápeme to.Tak snad do třetice se zadaří ![]()
@kaspluc je hrozně šikovný tak snad ho budu příště zase mít. Jo ty příznaky to už mě je teď taky jasný že to neznamená uchycení ![]()
Holky tak jsem vcera poslala vysledky do nasi porodnice a doktorka mi vzkazala, ze dle vysledku se jedna o tezky zanet ledvin a mam okamzite dojet, aby se podivali ult na mimi a na ledviny. Tak mi drzte palce, pak se ozvu …
Příspěvek upraven 20.11.12 v 09:59
@kaspluc Myslím na tebe vše dobře dopadne drž se a brzo písni
![]()
Tak jsem doma. V porodnici byla moc mila doktorka. Udelala ult miminka, vse v nejlepsim poradku. Potom mi poklepala ledviny a nic me nebolelo, bylo ji to divne, ale divala se na vysledky moci a prej jsou uplne hrozne, na tezky zanet ledvin. Pak se ptala na leky, zadne to ale ovlivnit nemohly. Potom jsem ji jeste rekla, ze jsem mela nedavno svedeni a kvasinky a mazala si to Clotrimazolem, tak mi doporucila to cevkovani … Nicmene me ujistila, ze to neboli, ze na tom nekolikrat byla, ze ma dnes cas a udela mi to! Tak diky ni a tomu, jak byla silene mila a hodna jsem cela rozklepana sla. Opravdu me to vubec nebolelo, jen uplne malilinko stiplo. Uz kdyz tu moc videla, rikala, ze je uplne cira, ze to neni mozne. Ted jsem ji volala a vse nula, zadne bilkoviny, zadne leukocyty, proste nic… Takze to pry urcite bylo mykozou a deloznim povrchovym zanetem… Na ktery pak pomohla ta prvni atb! Takze mam po mesici konecne klid!!! Manzek uz se tak bal, ze se mu tam udelalo spatne. Jsem moc stastna!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.