Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mikš píše:
@kaspluc no to já to vydržim o to vůbec nejde jen tak se zajímám minule jsem si dělala test 14 den jak mi řekli na klinice ani mě to nenapadlo si ho dělat dřív to já mám co dělat tak na to nemyslím jen když je přítel pryč tak mám myšlenky, ale jinak mě zabavíMusím vydržet do 16.11 a pak dalších 14 dní na ultr.Jako minule vím co mě čeká tak to beru jako dovolenou
![]()
Tak jasne ono to ani jinak brat nejde:-)!
@mikš píše:
ta je úžasná doufám že už teď taky na uz něco uvidím a budu konečně šťastná
Uvidis, ze budes!!! Druhe kety jsou pry nejuspesnejsi! Rekli mi prvni30%, druhy 70% coz je dost!!! ![]()
@kaspluc píše:
Tak jasne ono to ani jinak brat nejde:-)!
stačí jen pozitivní myšlení a užívat si to ![]()
moc ti to přeju a gratuluji k princezně
![]()
@mikš píše:
stačí jen pozitivní myšlení a užívat si to![]()
moc ti to přeju a gratuluji k princezně
![]()
Diky! Neboj za chvilku budou blahoprat ostatni tobe
!
@kaspluc píše:
Uvidis, ze budes!!! Druhe kety jsou pry nejuspesnejsi! Rekli mi prvni30%, druhy 70% coz je dost!!!
no vidíš to jsem ani nevěděla tak teď budu ještě klidnější
![]()
Už doufám že budou
písneme si zase zítra když tě něco napadne co by mě povzneslo ![]()
Děkuji moc že si se mnou píšeš
![]()
@mikš píše:
Už doufám že budoupísneme si zase zítra když tě něco napadne co by mě povzneslo
Děkuji moc že si se mnou píšeš![]()
Jasne. Nemas za co! ![]()
@kaspluc Ahoj tak jak se máš?? Jak pak se máš? Mě zbývají 3 dny a budu testovat tak snad to bude dobré a budu se moct češit na další průběh ![]()
@mikš píše:
@kaspluc Ahoj tak jak se máš?? Jak pak se máš? Mě zbývají 3 dny a budu testovat tak snad to bude dobré a budu se moct češit na další průběh
Tak to se tesim na vysledek. Mne zas vysla blbe moc, mam tam leukocyty, pritom mi nic neni, tak to nechapu a stve me to. Drzim moc palecky, at ti to vyjde!
@kaspluc jak to že ti vyšla blbě moč???Co ti na to doktor řekl, a jaký to má vliv na mimčo??No začínám mít strach ale snad to bude dobrý ![]()
@mikš píše:
@kaspluc jak to že ti vyšla blbě moč???Co ti na to doktor řekl, a jaký to má vliv na mimčo??No začínám mít strach ale snad to bude dobrý
No mně vyšla blbě už 5.10. - měla jsem tam leukocyty, takže asi prý zanět…takže atb, po dobrání vše stejné. nechápu…nic mě nebolí, nic mi není!!! mám pocit, že ty leukocyty jsou tam z něčeho jiného. Hledám možnosti, jestli z utrouše, nebo prednisonu, nebo díky alergii…prostě další atb už nechci…jinak pro mimi to prý není nebezpečné když se to léčí. pokud máš zánět v močových cestách a neléčí se, přesune se na ledviny a to mimi ohrožuje. ale já žeru brusinky, laktobacily…homeopatika… ![]()
@kaspluc píše:
No mně vyšla blbě už 5.10. - měla jsem tam leukocyty, takže asi prý zanět…takže atb, po dobrání vše stejné. nechápu…nic mě nebolí, nic mi není!!! mám pocit, že ty leukocyty jsou tam z něčeho jiného. Hledám možnosti, jestli z utrouše, nebo prednisonu, nebo díky alergii…prostě další atb už nechci…jinak pro mimi to prý není nebezpečné když se to léčí. pokud máš zánět v močových cestách a neléčí se, přesune se na ledviny a to mimi ohrožuje. ale já žeru brusinky, laktobacily…homeopatika…
Tak to na tebe budu myslet, aby se ti to spravilo a zkusím ti pomoci v hledání ![]()
@mikš píše:
Tak to na tebe budu myslet, aby se ti to spravilo a zkusím ti pomoci v hledání
Dekuji mooooc! Dokonce jsem vycetla, ze nektere holky maji leukocyty zvysene cele tehu a neni k tomu zadny duvod, tak snad jsem to i ja!
Mne totiz i nervuji ta vysetreni… U urologa jsem nikdy nebyla a tolik doktoru, ktere jsem od cervna diky ivf navstivila jsem nevidela snad od narozeni
!!!
A co ty, uz testujes??? Radeji se moc nechci ptat, at to nezakrikneme
. Drzim mooooc palecky!
@kaspluc Dnes mám 13 den testuji zítra tak zabavuju veškeré myšlenky abych to vydržela ![]()
Nesmíš se tak stresovat není to dobrý jak pro tebe tak ani pro to malé. Ber to vše pozitivně nic to nebude uvidíš taky ti držím palečky ať je vše ok ![]()
@mikš píše:
@kaspluc Dnes mám 13 den testuji zítra tak zabavuju veškeré myšlenky abych to vydržela
Nesmíš se tak stresovat není to dobrý jak pro tebe tak ani pro to malé. Ber to vše pozitivně nic to nebude uvidíš taky ti držím palečky ať je vše ok
Tak zitra hned napis! A drzim palecky!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.