Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamillka2 Děkuji, vrtí se mi tady v bříšku. Mě by zajímalo, kdy spí, páč mám pocit, že se vrtí pořád ![]()
hlavně odpočívej protože pak si neodpočineme…:-) Annička si včera cucala prstíky…a furt si upravovala vlásky…:-) bude to parádnice…:-)
A tak to já zase odpočívám. Nakoupila jsem vlnu a přemýšlím, co té malé cácorce upletu ![]()
No já neumím ani plést ani háčkovat…:-)i když také nezahálím:-) probourávám se vedle do gaarsonky…a dělám cácorce velkej pokojíček s vlastní koupelnou…:-)
@kamillka2 píše:
Ahoj děvčata, tak se z mého bojovníčka malého Jiříčka vyklubala Annička…:-):D po redukci dvojčátek mám už nižší riziko potratu i třetí Anničky…máme uz 12,4 cm…a na 89% vyloučené vývojové vady…tak teď prosíme dva brášky v nebíčku aby sestřičce s kterou vyrůstali v bříšku pomohli bojovat…achjo…chci si už oddechnout a držet jí v náručí!!! všem přeji štěstíčko…
Teda to budou same holcicky
! Parada, gratuluji!
Holky, potrebovala bych radu. Od 22.dc strikam synarel, dnes jsem 41.dc a mrcha „jakou znám“ nikde (uz takhle mam dlouhy cykly
).. Vcera jsem zacala spinit, ale malinko. Dneska to samy, mozna trosku vic. Do Repromedy se neda dovolat a ja nejak nevim, jestli pokracovat se synarelem, nebo prestat a zacit s prednisonem, nebo oboje. Já jsem se zapomnela na vse zeptat ![]()
Ahojky!
Tak to bude o toho našeho chlapa teda bitka
![]()
Tak to letí, už jdu zítra na velký ultrazvuk a jsme v půlce ![]()
@smiley1 asi už to vyřešilas…měla bys začít píchat gonal, ne?
Gratulace!!!:-)
taky sem jednou budu muset dát tu mojí cácorku (bojovníčka), ale my už máme 14,5 cm od hlavičky k zadečku…
![]()
@kamillka2 píše:
Gratulace!!!:-)taky sem jednou budu muset dát tu mojí cácorku (bojovníčka), ale my už máme 14,5 cm od hlavičky k zadečku…
![]()
![]()
No tak honeeeem!!! přidejj!!!
![]()
http://www.repromeda.cz/…atku-53.html
Holky snazilky, Repromeda ma akci! Kuknete na to
.
Moc moc moc děkuji za informaci, už jsem tam psala mail, třeba něco ušetříme ![]()
@abeceda.27 píše:
Moc moc moc děkuji za informaci, už jsem tam psala mail, třeba něco ušetříme
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.