Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky za podporu byli jsme po druhé, více šancí nebylo. Uvidíme určitě to nevzdáme a budeme se snažit dál. Tobě ať se zadaří a vyjde vám to ![]()
Problém, nám to prostě asi rok nešlo. Přítel měl špatnej spermogram a já mám 39let.Po lécích se mu to hodně zlepšilo a druhý měl super. Já jsem kromě laparo nic neměla a říkaj, že to není až tak hrozné, aby to nešlo. No uvidíme teď se vrátím do práce a před vánocema si zajdu ke svýmu ženskýmu pro radu co dál, přece musí být ještě nějaké řešení. Ty se hlavně opatruj pozdravuj doma a moc držím pěsti. Já se zase objevím pa
![]()
@leontýnka123 píše:
Problém, nám to prostě asi rok nešlo. Přítel měl špatnej spermogram a já mám 39let.Po lécích se mu to hodně zlepšilo a druhý měl super. Já jsem kromě laparo nic neměla a říkaj, že to není až tak hrozné, aby to nešlo. No uvidíme teď se vrátím do práce a před vánocema si zajdu ke svýmu ženskýmu pro radu co dál, přece musí být ještě nějaké řešení. Ty se hlavně opatruj pozdravuj doma a moc držím pěsti. Já se zase objevím pa![]()
Tak to nebude treba tak dlouhe cekani! Manzel at bere vitaminky, mojemu se spermio po nich take moooc zlepsilo a treba se vam podari normalne! Mas fajn, ze ti nenasli zadnou jinou chybu a nemate genetickou vadu, jako treba my… Taky bychom to jinak zkouseli klasicky, ale holt to nejde. Tak moc drzim palecky a myslim, ze tady zanedlouho bude zprava, ze jsi v tom
. Papaaaaa
![]()
Luci a můžu se zeptat co jste užívali za vitamíny? Bral jenom manžel nebo i ty? Já užívám jen kyselinu listovou ![]()
@leontýnka123 píše:
Luci a můžu se zeptat co jste užívali za vitamíny? Bral jenom manžel nebo i ty? Já užívám jen kyselinu listovou
Ja beru dlouho calibrum baby plan a manzel pro fertil nebo fertil man. Oboje je dobre!!! ![]()
@leontýnka123 píše:
Díky moc tak si to koupíme a snad to bude lepší pa
Urcite bude!!!
![]()
Ahoj holky ![]()
Tak krev byla včera pozitivní - 462 j. 4+2tt. Na utz nebylo zatím nic vidět, jen hezká sliznice a taky cysta na vaječníku, tak mám trochu obavy, s cystama jsem si toho užila už dost..
Ale snad to bude ok. Na další utz jdu 19.10. to už bude fazolka vidět ![]()
A jak se daří vám? ![]()
@Maky.p píše:
Ahoj holky![]()
Tak krev byla včera pozitivní - 462 j. 4+2tt. Na utz nebylo zatím nic vidět, jen hezká sliznice a taky cysta na vaječníku, tak mám trochu obavy, s cystama jsem si toho užila už dost..
A jak se daří vám?Ale snad to bude ok. Na další utz jdu 19.10. to už bude fazolka vidět
Tak to je super!!! Moc gratuluji. Ja mela po 14 ti dnech 1043 jednotek myslim a to uz sla videt tecka. Pak na dalsi KO uz srdicko a sup domu:-). Ja jdu na nadli ult v pondeli, to bych mela byt 9+3 a dostanu uz prukazku
. ![]()
Tak se setri a odpocivej!
Ahoj děvčata, tak se z mého bojovníčka malého Jiříčka vyklubala Annička…:-):D po redukci dvojčátek mám už nižší riziko potratu i třetí Anničky…máme uz 12,4 cm…a na 89% vyloučené vývojové vady…tak teď prosíme dva brášky v nebíčku aby sestřičce s kterou vyrůstali v bříšku pomohli bojovat…achjo…chci si už oddechnout a držet jí v náručí!!! všem přeji štěstíčko…
@kamillka2 Jéé, to je krásné, moc moc gratuluji k holčičce. Určitě ji bráškové budou strážit a ochraňovat
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.