1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.10.12 06:12

Díky za podporu byli jsme po druhé, více šancí nebylo. Uvidíme určitě to nevzdáme a budeme se snažit dál. Tobě ať se zadaří a vyjde vám to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.12 06:23

Problém, nám to prostě asi rok nešlo. Přítel měl špatnej spermogram a já mám 39let.Po lécích se mu to hodně zlepšilo a druhý měl super. Já jsem kromě laparo nic neměla a říkaj, že to není až tak hrozné, aby to nešlo. No uvidíme teď se vrátím do práce a před vánocema si zajdu ke svýmu ženskýmu pro radu co dál, přece musí být ještě nějaké řešení. Ty se hlavně opatruj pozdravuj doma a moc držím pěsti. Já se zase objevím pa :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.12 06:25

Maky tobě taky držím pěsti :andel: a díky za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
8.10.12 06:27

Děkuju Leontýnko a také ti držím pěsti, ať se brzy dočkáte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.10.12 08:14
@leontýnka123 píše:
Problém, nám to prostě asi rok nešlo. Přítel měl špatnej spermogram a já mám 39let.Po lécích se mu to hodně zlepšilo a druhý měl super. Já jsem kromě laparo nic neměla a říkaj, že to není až tak hrozné, aby to nešlo. No uvidíme teď se vrátím do práce a před vánocema si zajdu ke svýmu ženskýmu pro radu co dál, přece musí být ještě nějaké řešení. Ty se hlavně opatruj pozdravuj doma a moc držím pěsti. Já se zase objevím pa :hug: :mavam:

Tak to nebude treba tak dlouhe cekani! Manzel at bere vitaminky, mojemu se spermio po nich take moooc zlepsilo a treba se vam podari normalne! Mas fajn, ze ti nenasli zadnou jinou chybu a nemate genetickou vadu, jako treba my… Taky bychom to jinak zkouseli klasicky, ale holt to nejde. Tak moc drzim palecky a myslim, ze tady zanedlouho bude zprava, ze jsi v tom :-). Papaaaaa :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.12 10:28

Luci a můžu se zeptat co jste užívali za vitamíny? Bral jenom manžel nebo i ty? Já užívám jen kyselinu listovou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.10.12 11:30
@leontýnka123 píše:
Luci a můžu se zeptat co jste užívali za vitamíny? Bral jenom manžel nebo i ty? Já užívám jen kyselinu listovou :nevim:

Ja beru dlouho calibrum baby plan a manzel pro fertil nebo fertil man. Oboje je dobre!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.12 13:40

Díky moc tak si to koupíme a snad to bude lepší pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.10.12 17:55
@leontýnka123 píše:
Díky moc tak si to koupíme a snad to bude lepší pa :mavam:

Urcite bude!!! :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
11.10.12 06:55

Ahoj holky :mavam:

Tak krev byla včera pozitivní - 462 j. 4+2tt. Na utz nebylo zatím nic vidět, jen hezká sliznice a taky cysta na vaječníku, tak mám trochu obavy, s cystama jsem si toho užila už dost.. :? Ale snad to bude ok. Na další utz jdu 19.10. to už bude fazolka vidět :dance:

A jak se daří vám? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
11.10.12 08:55
@Maky.p píše:
Ahoj holky :mavam:

Tak krev byla včera pozitivní - 462 j. 4+2tt. Na utz nebylo zatím nic vidět, jen hezká sliznice a taky cysta na vaječníku, tak mám trochu obavy, s cystama jsem si toho užila už dost.. :? Ale snad to bude ok. Na další utz jdu 19.10. to už bude fazolka vidět :dance:

A jak se daří vám? ;)

Tak to je super!!! Moc gratuluji. Ja mela po 14 ti dnech 1043 jednotek myslim a to uz sla videt tecka. Pak na dalsi KO uz srdicko a sup domu:-). Ja jdu na nadli ult v pondeli, to bych mela byt 9+3 a dostanu uz prukazku :dance:. :potlesk:
Tak se setri a odpocivej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
11.10.12 09:45

Tak držím palce na průkajdu a děkuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.12 09:50

Ahoj děvčata, tak se z mého bojovníčka malého Jiříčka vyklubala Annička…:-):D po redukci dvojčátek mám už nižší riziko potratu i třetí Anničky…máme uz 12,4 cm…a na 89% vyloučené vývojové vady…tak teď prosíme dva brášky v nebíčku aby sestřičce s kterou vyrůstali v bříšku pomohli bojovat…achjo…chci si už oddechnout a držet jí v náručí!!! všem přeji štěstíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
11.10.12 09:54

@kamillka2 Jéé, to je krásné, moc moc gratuluji k holčičce. Určitě ji bráškové budou strážit a ochraňovat :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.12 10:14

@Bananas : moc děkuji a zdravíme Terezku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.