1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
2.10.12 10:06

Zkouším to, ale moc mi to nejde.. :nevim: Snažím se mu domlouvat, aby to nevzdalo, tak snad to dobře dopadne.. Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.10.12 11:03
@Maky.p píše:
Nevím, teď už budu testovat až další středu, tak jak mám, podle CARu. Testovala jsem, jak mizí Ovitrelle, čárka slábla, byla úplně slaboučká a pak 2 dny o víc jak polovinu zesílila a dneska je zase slabší. Bradavky přestaly bolet a šutr na žaludku už taky nemám, jak poslední dva dny. Takže soudím, že to prcek vzdal :nevim:

Buď úplně v klidu…já když jsem se ptala na příznaky, tak se mi v CARu vysmály, že tak brzy nikdo nikdy žádné příznaky mít nemůže a že všechny naše rádoby příznaky jsou z hormonů a neeee z těhu!!! a je to pravda. Při prvním pokusu mě bolelo snad vše a prd…u druhého mi nebylo vůbec nic až na únavu z mého milovaného utrouše a byly tam jasné //!!! Ale testovala jsem až po 13ti dnech…kolikátý den jseš po transferu ty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.10.12 11:04
@kamillka2 píše:
Musíš myslet pozitivně, musím miminku utvořit to nejlepší pohodlí u tebe v bríšku…musíš věřit svému miminku co máš pod strdíčkem…ja nezvracela, nic mi nebylo, ani mě nebolela prsa…test negativní a druhej den v krvy 21 000 HCG v krvi…

Kami a co ty? Jak se daří miminku??? Už je ti lépe? A ve kterém ted jsi? :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.12 11:10

Děvčata moc děkuji, jste moc hodné…s miminkem to zatím vypadá dobře, teď jdu ve ČT na kontrolu, ale jen taky k obvodnímu doktorovi a v uterý jdu do Podolí…tak snad bude vše v pořádku, pořád se modlím a pořád jsem v riziku po té redukci…tak snad se popereme a bude vše v porádku…přem­louvám a prosím holčičky v nebíčku aby dávaly pozor na brášku… ta druhá redukce byla o dost horší kvuli psychice, protože jedna holčička přežila smrtící dávku jedu do srdíčka a k velkému překvapení na kontole, žila a rostla a sílila…byla stejně velká jako bráška..nejdříve radost že budou dvojčátka, ale pak studená sprcha nikdo mi nedokázal říci zda holčička nebude postižená, kvuli tomu zastavenému srdíčku, mohla mít poškozený mozeček…a znova redukce, znovu pláč (dělají to za plného vědomí), znova jsem si v duchu zpívala ukolébavku pro miminka…ležela jsem v podolí týden… nejhorší byla první noc..překulila jsem se z boku na bok a vytekla mi plodová voda… začala jsem plakat, prosit všechny svaté…usilovně jsem zvonila na sestřičku, ta mi vzala kalhotky a běžela s nima někam, pak přiběhla vzala mě na křesílko a vezla mě na porodní sál… já plakala..naštěstí se ukázalo na UTZ že plodovka vytekla z dvojčátek..ú­leva..a zároveň bolest…ale radost byla větší…teď zas prosím všechny svaté aby mi tam miminko udrželi…děkuji moc moc…jsem v 15 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
2.10.12 11:29

@kaspluc - děkuji za podporu, budu ještě doufat, že tam prcek bude.. Transfer jsem měla ve středu, takže je to týden :think: A test mám dělat další středu, tak zkusím už vydržet 8)

@kamillka2 - moc držím pěsti, ať vše dopadne ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.10.12 11:57
@Maky.p píše:
@kaspluc - děkuji za podporu, budu ještě doufat, že tam prcek bude.. Transfer jsem měla ve středu, takže je to týden :think: A test mám dělat další středu, tak zkusím už vydržet 8)@kamillka2 - moc držím pěsti, ať vše dopadne ok :palec:

Jéjeee tak po 7 mi dnech je opravdu testovat mooooc brzo…Vím jaké to je, u prvního jsem testovala po 5.dnu každý den a prd…ale vydrž to, je to vážně lepší, psychika je víc v pohodě a tolik se nestresuješ a ono to dopadne stejně tak, jak to dopadnout má. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.10.12 11:59
@kamillka2 píše:
Děvčata moc děkuji, jste moc hodné…s miminkem to zatím vypadá dobře, teď jdu ve ČT na kontrolu, ale jen taky k obvodnímu doktorovi a v uterý jdu do Podolí…tak snad bude vše v pořádku, pořád se modlím a pořád jsem v riziku po té redukci…tak snad se popereme a bude vše v porádku…přem­louvám a prosím holčičky v nebíčku aby dávaly pozor na brášku… ta druhá redukce byla o dost horší kvuli psychice, protože jedna holčička přežila smrtící dávku jedu do srdíčka a k velkému překvapení na kontole, žila a rostla a sílila…byla stejně velká jako bráška..nejdříve radost že budou dvojčátka, ale pak studená sprcha nikdo mi nedokázal říci zda holčička nebude postižená, kvuli tomu zastavenému srdíčku, mohla mít poškozený mozeček…a znova redukce, znovu pláč (dělají to za plného vědomí), znova jsem si v duchu zpívala ukolébavku pro miminka…ležela jsem v podolí týden… nejhorší byla první noc..překulila jsem se z boku na bok a vytekla mi plodová voda… začala jsem plakat, prosit všechny svaté…usilovně jsem zvonila na sestřičku, ta mi vzala kalhotky a běžela s nima někam, pak přiběhla vzala mě na křesílko a vezla mě na porodní sál… já plakala..naštěstí se ukázalo na UTZ že plodovka vytekla z dvojčátek..ú­leva..a zároveň bolest…ale radost byla větší…teď zas prosím všechny svaté aby mi tam miminko udrželi…děkuji moc moc…jsem v 15 týdnu

Kami a před tebou teda smekám…vím, jak jsi to měla, četla jsem už…ale je to hrůza prostě. Ono při tom vícečetném těhu je to komplikovanější! Tak ti moooc držím palečky, aspon už jsi v druhé trimestru a překonala jsi to nejtěžší období!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
2.10.12 13:09

@kaspluc - já vím, že je brzy, ale zase, tak dlouho Ovitrelle v těle mít nemůžu :nevim: Teď už testovat nebudu, až tu další středu. Díky za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.10.12 18:30
@Maky.p píše:
@kaspluc - já vím, že je brzy, ale zase, tak dlouho Ovitrelle v těle mít nemůžu :nevim: Teď už testovat nebudu, až tu další středu. Díky za podporu :kytka:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
2.10.12 19:56

@kamillka2 moc ti a chlapečkovi držím palečky a věřím, že to bude dobré. Zažila jsi si terno nechápu jakto, že mě teda na redukci uspávali :nevim: :nevim: :nevim:. A jen si pamatuju jak za mnou přišla sestřička Vlasta a říká miminko je v pořádku aktivní redukci zvládlo. To se mi trošku ulevilo. Věřím, že bude všechno dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
2.10.12 19:57

@kaspluc A co u tebe mimísek?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.10.12 20:12
@nurse.007 píše:
@kaspluc A co u tebe mimísek?? :D

U me dobre zatim! Mimi ma centimetr, tedy melo pred tydnem a v patek jdu na dalsi ult:-), tak uz se tesim!!! Co ty jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
2.10.12 20:27

@kaspluc já docela dobře. Koupila jsem si knížku co mi tady v jiné diskuzi doporučovali tak čtu. Andělé v mých vlasech a jinak se těším na konec října až navštívíme Repromedu a začneme zase něco dělat, aby jsme měli drobečka.

Těšení na každý další UZ to znám, je to úžasný vidět drobečka jak roste. Užívej si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
2.10.12 21:54
@nurse.007 píše:
@kaspluc já docela dobře. Koupila jsem si knížku co mi tady v jiné diskuzi doporučovali tak čtu. Andělé v mých vlasech a jinak se těším na konec října až navštívíme Repromedu a začneme zase něco dělat, aby jsme měli drobečka.Těšení na každý další UZ to znám, je to úžasný vidět drobečka jak roste. Užívej si to.

A kdypak planujes zacit „znovvu“? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
3.10.12 10:16

@kaspluc Příští týden bych měla nastoupit do práce a podle toho na jaké směně budu se objednáme na konzultaci na konec října no a pokud bude vše ok tak snad koncem listopadu se nám zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.