Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamillka2 píše:
Chce to klid…vím moc dobre vím co je strach…ver mi…ale musis být v klidu to ubližuje miminku ve vývoji nejvíce!!!
Diky Kamco! Uz piju medunku na uklidneni!!! A co ty jsi uz doma???
A už jsem doma, ale mám rizikovou…polehavam …jim ovoce, piju tehu cajiky, ctu si…nesmím na to myslet je to těžké…ale musí být…uvidíš bude vše v pořádku…jako maminka ver svému miminku…teď už budem mít strach furt♥♥♥
A fakt necti ty katastrofy…a internet…já to dělala a není to dobre, když jsem řekla docentovi ze jsem někde něco četla…řekl mi každé tehu. je jiné…a zakázal mi to číst!!! srdíčko se objeví…jak říkám já je měla konec sedmého
@kaspluc Moc děkuji za uklidnění. Taky jsem holt trochu moc četla na netu a nikdo nezačínal na 75 jednotkách. Taky si napíšu otázky na papír, asi to bude lepší… Jestli tě zo uklidní, mě taky nešlo na to nemyslet. Celý den jsem trávila na netu, porovnávala svojí fotku z utz s těma co jsem našla, a myslím, že ani na potřetí zo nebude lepší..
Zkus dělat to co @kamillka2 .., Je to těžké, ale je to tak. Kup si třeba knížku o miminkách a pročítej si jí- takhle to plánuju já
![]()
@kaspluc píše:
Tak se divame na MARLEY A JA a uz mam zase strach! Herecka tam byla na ult v 10.tydnu a nemeli srdicko.,:-( ach jo, co kdyz tam nebude
Ten film mě apsolutně dostal a asi půl hodiny jsem brečela a nešlo mi přestat.
@kamillka2 píše:
Necti internet…zbláznila by ses…nic nečtu, povídám si s miminkem…povídáme si…věřím mu!!! taky miminku ver
Svatá pravda. Nečíst nic ošklivého v těhu pak je o to větší strach. Já vím, že se budu v dalším těhulkování bát, ale nesmím si to připouštět, protože bych se mohla i přehnaným strachem připravit o miminko. Pro ně je důležitý klid a pohoda maminky.
@nurse.007 píše:
Ten film mě apsolutně dostal a asi půl hodiny jsem brečela a nešlo mi přestat.
My breceli oba i manzel… Hlavne potom, jak hafik umrel ![]()
A teda dneska me boli bricho fest!!! Uplne jakoby mooooc pred MS!!!
Ahoj holky, tak jsem zpět. Ve čtvrtek jedeme zase do Brna. První embryjko se neudrželo tak si jedeme pro poslední nakonec ze šesti přežily dvě. Tak to snad vyjde jsem pořád doma a odpočívám co vy jak to s vámi vypadá. Doufám, že jste na tom líp než já.
@leontýnka123 píše:
Ahoj holky, tak jsem zpět. Ve čtvrtek jedeme zase do Brna. První embryjko se neudrželo tak si jedeme pro poslední nakonec ze šesti přežily dvě. Tak to snad vyjde jsem pořád doma a odpočívám co vy jak to s vámi vypadá. Doufám, že jste na tom líp než já.
Jeeeee ty jsi konecne tady??? Hura!!! To prvni ti nevyslo? Mne take ne… Ale v lete jsme jeste stihli druhe a to vypada dobre! 7.9.jsem objevila // a ted cekame uz jen na potvrzeni
a pak me z brna propousti! A kde jsi tak dlouho byla? Nam z 10 ti take zbyly jen dve, uz nemame nic! Zdenka ceka chlapecka a Janu jsem tam potkala pri minulem ult a nevysly ji uz dve a jeste maji jedno, ale ted si dava pauzicku!
@leontýnka123 píše:
Dej si nahore zapnout podpisy, objevi se ti pod kazdym popis toho, co prozil!
@leontýnka123 píše:
A kdy tam ve ctvrtek jedes? Ja tam jedu take ve ctvrtek!!!
@kaspluc Mě tenkrát taky bolelo břicho a prsa, ale šíleně, ale znamenalo to jen dobré zprávy. Mě se manžel smál, že mě ten film tak dojal ![]()
@leontýnka123 tentokrát to určitě vyjde neboj.
Ahoj neměli jsme přístupnej internet mladej ho měl na prázdninách má ho na flešce. To ti moc přeju hlavně at´ to miminko vyjde a jste zdraví. V ten čtvrtek ještě nevím kdy tam pojedeme. Zítra kolem 11h.tam budeme volat na kolik nám to na ten čtvrtek nachystají. A ty tam jedeš na kdy?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.