Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@leontýnka123 píše:
Ahoj neměli jsme přístupnej internet mladej ho měl na prázdninách má ho na flešce. To ti moc přeju hlavně at´ to miminko vyjde a jste zdraví. V ten čtvrtek ještě nevím kdy tam pojedeme. Zítra kolem 11h.tam budeme volat na kolik nám to na ten čtvrtek nachystají. A ty tam jedeš na kdy?
Ja tam jedu 11:50!
Ahojky, dlouho jsem nepsala, ale občas vás přečtu ![]()
Jak už psala Lucka, čekáme chlapečka, už to mám podruhé potvrzené. Letí to, začínám 16tt ![]()
Holky, všem vám moc držím palce, ať se taky dočkáte a vše dobře dopadne!!! ![]()
@leontýnka123 píše:
Ahoj neměli jsme přístupnej internet mladej ho měl na prázdninách má ho na flešce. To ti moc přeju hlavně at´ to miminko vyjde a jste zdraví. V ten čtvrtek ještě nevím kdy tam pojedeme. Zítra kolem 11h.tam budeme volat na kolik nám to na ten čtvrtek nachystají. A ty tam jedeš na kdy?
Tak co uz vis kdy tam jedes?
Holky, jeste takovy maly dotaz. Za jak dlouho po synarelu vam dorazila ms? Ja mam zacit 22.dc, coz uz mam za dverma ![]()
@smiley1 píše:
Holky, jeste takovy maly dotaz. Za jak dlouho po synarelu vam dorazila ms? Ja mam zacit 22.dc, coz uz mam za dverma
Jeje synarel jsem nemela! ![]()
Tak holky
uz tam bylo krasne a bilo!!! Takze me propustili a poprali hooodne stesticka a je to
. I mi to prislo lito, ze tam uz nepojedu! No… Za tri roky vse nanovo:-). Jo a mimi ma 6,5 mm, to je kus co???
Kapsluc, takže ty jsi měla tu injekci? A za jak dlouho prisla ms?
Holky, zadna z vas nemela synarel?
@smiley1 píše:
Kapsluc, takže ty jsi měla tu injekci? A za jak dlouho prisla ms?
Holky, zadna z vas nemela synarel?
Ja jsem nemela nic!!! Po ms druhy den jsem zacla s gonalem stimulovat! A dekuji za prani k srdicku.
@smiley1 já taky synarel neměla tak bohužel nevím taky jsem píchala gonal.
@kaspluc moooooc veliká gratulace. Myslím, že se ti nebude jen stýskat, ale přijde ti dlouhá doba před další kontrolou u OG
. Nebo aspoň mě to tak přišlo, že už najednou nejsou kontroly tak časté a tak.
@smiley1 já chodila na vyvolání MS injekcí a tuším jsme ji píchali, jak jsem začala se synarelem a pak došla MS za pár dní, přesně fakt nevím. Druhý den MS jsem začala s gonalem (a tuším už aj ráno prednison a večer 1/2 anopyrinu, co holky? Já už nevím a je to 3 měsíce, co jsem to podstupovala )
@kaspluc už jsem gratulovala, ale toho není nikdy dost, takže gratulujuuuu
.
@Zdeon píše:
@smiley1 já chodila na vyvolání MS injekcí a tuším jsme ji píchali, jak jsem začala se synarelem a pak došla MS za pár dní, přesně fakt nevím. Druhý den MS jsem začala s gonalem (a tuším už aj ráno prednison a večer 1/2 anopyrinu, co holky? Já už nevím a je to 3 měsíce, co jsem to podstupovala )@kaspluc už jsem gratulovala, ale toho není nikdy dost, takže gratulujuuuu.
Diky!!! Ja ti ani nevim na co ten synarel je? Ale ten jsem urcite nebrala…
Holky, děkuji za reakce.. Zdeon, nevis, jak je mozne, ze nekdo synarel ma a nekdo ne? Taky jsi mela dlouhy protokol? Ja normalne chodim k dr. Hromadove, je moc sympaticka, ale nemela cas, takze jsem sla k dr. Koukalovi a s nim jsme naplanovali ivf, tak mam ted trochu pochybnosti o jeho postupu.
@smiley1 ty jo, to nevím, proč někdo jo a někdo ne. Já měla krátký protokol. Bylo to vše nějak rychlé…
Nebude to třeba proto, že kaspluc měla pgd? Že bylo jasné, že půjde zavádět až v dalším cyklu? Fakt nevím…Gonal jsem pak píchala tuším 10 dní (125j. celou dobu)
@kaspluc ten synarel je sprej do nosa. Stříká se ráno a večer jednou do každé dírky ![]()
Vau to jsou postupy?? Já měla taky jen krátký protokol, ale dr Koukal je v pohodě. Já tam byla zrovna, když se zaučovala je šikovný. Neboj se @smiley1 .
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.