1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
18.9.12 16:18
@leontýnka123 píše:
Ahoj neměli jsme přístupnej internet mladej ho měl na prázdninách má ho na flešce. To ti moc přeju hlavně at´ to miminko vyjde a jste zdraví. V ten čtvrtek ještě nevím kdy tam pojedeme. Zítra kolem 11h.tam budeme volat na kolik nám to na ten čtvrtek nachystají. A ty tam jedeš na kdy?

Ja tam jedu 11:50!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
19.9.12 10:10

Ahojky, dlouho jsem nepsala, ale občas vás přečtu :-)
Jak už psala Lucka, čekáme chlapečka, už to mám podruhé potvrzené. Letí to, začínám 16tt :-)

Holky, všem vám moc držím palce, ať se taky dočkáte a vše dobře dopadne!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.9.12 13:15
@leontýnka123 píše:
Ahoj neměli jsme přístupnej internet mladej ho měl na prázdninách má ho na flešce. To ti moc přeju hlavně at´ to miminko vyjde a jste zdraví. V ten čtvrtek ještě nevím kdy tam pojedeme. Zítra kolem 11h.tam budeme volat na kolik nám to na ten čtvrtek nachystají. A ty tam jedeš na kdy?

Tak co uz vis kdy tam jedes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.9.12 12:28

Holky, jeste takovy maly dotaz. Za jak dlouho po synarelu vam dorazila ms? Ja mam zacit 22.dc, coz uz mam za dverma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
20.9.12 15:50
@smiley1 píše:
Holky, jeste takovy maly dotaz. Za jak dlouho po synarelu vam dorazila ms? Ja mam zacit 22.dc, coz uz mam za dverma :dance:

Jeje synarel jsem nemela! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
20.9.12 15:51

Tak holky :srdce: uz tam bylo krasne a bilo!!! Takze me propustili a poprali hooodne stesticka a je to ;). I mi to prislo lito, ze tam uz nepojedu! No… Za tri roky vse nanovo:-). Jo a mimi ma 6,5 mm, to je kus co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.9.12 20:20

Kapsluc, takže ty jsi měla tu injekci? A za jak dlouho prisla ms?
Holky, zadna z vas nemela synarel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.9.12 20:21

Jeeee, a moc gratuluji k srdíčku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
20.9.12 20:43
@smiley1 píše:
Kapsluc, takže ty jsi měla tu injekci? A za jak dlouho prisla ms?
Holky, zadna z vas nemela synarel?

Ja jsem nemela nic!!! Po ms druhy den jsem zacla s gonalem stimulovat! A dekuji za prani k srdicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
20.9.12 23:09

@smiley1 já taky synarel neměla tak bohužel nevím taky jsem píchala gonal.

@kaspluc moooooc veliká gratulace. Myslím, že se ti nebude jen stýskat, ale přijde ti dlouhá doba před další kontrolou u OG :). Nebo aspoň mě to tak přišlo, že už najednou nejsou kontroly tak časté a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.9.12 15:44

@smiley1 já chodila na vyvolání MS injekcí a tuším jsme ji píchali, jak jsem začala se synarelem a pak došla MS za pár dní, přesně fakt nevím. Druhý den MS jsem začala s gonalem (a tuším už aj ráno prednison a večer 1/2 anopyrinu, co holky? Já už nevím a je to 3 měsíce, co jsem to podstupovala )

@kaspluc už jsem gratulovala, ale toho není nikdy dost, takže gratulujuuuu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
21.9.12 17:50
@Zdeon píše:
@smiley1 já chodila na vyvolání MS injekcí a tuším jsme ji píchali, jak jsem začala se synarelem a pak došla MS za pár dní, přesně fakt nevím. Druhý den MS jsem začala s gonalem (a tuším už aj ráno prednison a večer 1/2 anopyrinu, co holky? Já už nevím a je to 3 měsíce, co jsem to podstupovala )@kaspluc už jsem gratulovala, ale toho není nikdy dost, takže gratulujuuuu :D.

Diky!!! Ja ti ani nevim na co ten synarel je? Ale ten jsem urcite nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
21.9.12 19:46

Holky, děkuji za reakce.. Zdeon, nevis, jak je mozne, ze nekdo synarel ma a nekdo ne? Taky jsi mela dlouhy protokol? Ja normalne chodim k dr. Hromadove, je moc sympaticka, ale nemela cas, takze jsem sla k dr. Koukalovi a s nim jsme naplanovali ivf, tak mam ted trochu pochybnosti o jeho postupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.9.12 20:24

@smiley1 ty jo, to nevím, proč někdo jo a někdo ne. Já měla krátký protokol. Bylo to vše nějak rychlé…
Nebude to třeba proto, že kaspluc měla pgd? Že bylo jasné, že půjde zavádět až v dalším cyklu? Fakt nevím…Gonal jsem pak píchala tuším 10 dní (125j. celou dobu)

@kaspluc ten synarel je sprej do nosa. Stříká se ráno a večer jednou do každé dírky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.9.12 20:53

Vau to jsou postupy?? Já měla taky jen krátký protokol, ale dr Koukal je v pohodě. Já tam byla zrovna, když se zaučovala je šikovný. Neboj se @smiley1 .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.