Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mikš píše:
Test byl negativní nechápučekám na vysledky krve
Jezisi sakra!!! Jak to? Vsak to vypadalo tak moc dobre? Kdy budou vysledky krve?
@kaspluc okolo jedné hodiny jsem zmatená a zlomená zároveň. Doktorka se mě snaží povznést že tam měla paní která taky měla negativní test ale hcg měla dobré, ale to při mé neskutečné smůle není možné ![]()
@mikš : jestli ti to pomůže já měla test negativní a čekala jsem trojčátka, třeba test byl špatně proveden, nebo byl kazovej…
@kamillka2 Děkuju za podporu, ale dělala jsem si 2 a oba byli negativní ale nechápu to v podbřišku mě pobolívá jako kdybych to měla dostat a prsa mě bolej jak psa tak kde se stala chyba. Nekrvácím ani nešpiním. Nedokážu si to vysvětlit ![]()
@mikš píše:
@kamillka2 Děkuju za podporu, ale dělala jsem si 2 a oba byli negativní ale nechápu to v podbřišku mě pobolívá jako kdybych to měla dostat a prsa mě bolej jak psa tak kde se stala chyba. Nekrvácím ani nešpiním. Nedokážu si to vysvětlit
Beres utrous a estrahexal? Ampo kolikate jsi byla na transferu?
@kaspluc beru obojí a prednison byla jsem po 2.Poprvé se to nujalo v 7 týdnu to umřelo a teď prozměnu vůbec nic ![]()
@mikš píše:
@kaspluc beru obojí a prednison byla jsem po 2.Poprvé se to nujalo v 7 týdnu to umřelo a teď prozměnu vůbec nic
Estrahexal a utrous ti ms brzdi! Ja taky poprve nedostala ms a citila vse jako tehule. Rekli mi, ze to neni tehotenstvim, ze to je moc brzo, ze je to hormonama! Podruhe jsem se citila podobne, ale uz jsem to neresila… A ted mam strach od prvniho dne dvou carek. A co se v tom7.tydnu stalo? A mate jestempripadne embryjka? ![]()
@kaspluc Aha tak že naděje umřela uplně
Poprvé jsem to hrotila a dopadlo to akorád se přestalo vyvýjet
A teď jsem se na vše vyprdla dělala jsem vše a zase tohle nemám na to asi náturu. Máme ještě 4 eskymáky
@mikš píše:
@kaspluc Aha tak že naděje umřela uplněPoprvé jsem to hrotila a dopadlo to akorád se přestalo vyvýjet
A teď jsem se na vše vyprdla dělala jsem vše a zase tohle nemám na to asi náturu. Máme ještě 4 eskymáky
Neee nerikam ze umrela!
Jen objasnuji, ze ms prijit nemusi! A vidis, mas stesti, mate jeste 4 snehulky… My meli 2 a hotovo. A prvni nevyslo…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.