1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
17.11.12 18:29

@kaspluc to je super, takový stres žeeeeee.....jen ať se miminku daříííí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.11.12 18:42

@kaspluc Tak to jsem moc ráda že to tše dobře dopadlo tak ať se ti jen a jen daří :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.11.12 19:33

Diky moc holky. Uz mi z toho fakt hrabalo! Ted uz budu mit snad aspon chvilku klid… Asi snad uz na gynde ani moc nosit nebudu :andel: :mrgreen:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
17.11.12 20:01

@kaspluc Pořád po tobě pokukuju a držím palce. Jsem strasne rada, ze to takhle dopadlo. Jinak mně z 12 vajec zbyla 3 embrya a po ms konecne zavadet- kez by to vyslo. Jinak me si stridaj jak na bezicim pase- akorat dr. Veselá mné jeste nevysetrovala, jinak mne videli na utz uz vsichni, tak nevim co tam maji za system. Jinak Tokareva se zaucovala pouze co se cestiny tyce, ale jinak je to urcite zkusena dr. Mne delala cystu i puknci a vse v pohode. Je mi moc sympatická. Samozrejme, ze kdyz se bobes nechytne napoprve budu nastvana na kohokoli kdo mi bude zavadet. Musime si drzet palce, holt ani dr. nejsou vsemocni…Bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.11.12 20:20

@smiley1 To máš pravdu včera jsem byla podrážděná z nepodařeného KETu, ale dnes už na to koukám taky jinak. Počkám až přijde ms a zkusíme to ještě jednou a snad už se dočkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
17.11.12 20:35

@mikš Úplně to chápu, už mám taky nervy na dranc. Dítě žádný, 2 potraty a se synarelem jsem zacinala uz v zari!!! A k opu doslo az minuly tyden a ted jeste cekat na transfer (a na ms, ktera si u me dava sakra na cas), ktery mozna nevyjde :zed:. No, je to na makkvici, ale nesmime prestat doufat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.11.12 20:43

@smiley1 Jsem na tom stejně akorád už mám 3 potraty 2 pokus za sebou a žádné dítě. Potratila jsem na začátku srpna a ms jsem se dočkala až v půli října taky to mám všelijaký. Teď, ale nemám tušení kdy to dostanu :zed: Jestli to psychicky vše dám tak už to zmáknu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
17.11.12 20:49

@mikš Ach jo, tak to jsme na tom podobne. A taky to byla zt bez zjevnych pricin? Taky jsem je mela hned na zacatku, akorat podruhé bylo :srdce: a dr. mi dal těhu průkazku- njn :zed:. Kez by nam to vyslo. Hlavne prezit prvni trimestr. Myslim, ze budu nejhysterictejsi tehule na svete :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.11.12 20:57

@smiley1
První bylo přirozenou cestou mimo děložní a to vše odstartovalo, po druhé tedy 1 IVF zt a teď jsem to někde stratila :nevim:
Mám hrozný strach a na druhou stranu se těším, protože věřím že to už dopadne, ale psychika dělá své 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
17.11.12 21:03

@mikš To máš pravdu. Nejhorší je to zjisteni, ze nalez // se bohuzel automaticky nerovna mminku, ach jo… To toho uz mas taky dost za sebou. Ja vzdy otehotnela prirozene, ale kvuli tem zt jsme zvolili ivf s pgd. Samotnou me prekvapilo, jak moc se nam to vyselektovalo. Ale v Repromede jim verim a opravdu se snazim pozitivne myslet (zkraty a chvilkove hysterie nepocitam :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.11.12 21:13

@smiley1 To máme asi všichni ty výpadky klidu :mrgreen:
Jo už toho mám docela dost na seznamu a tak teď doufám že už seznam ukončím a podaříse to embryko donosit tak aby z něho bylo miminko :mrgreen:, ale je to těžký boj :zed: Krevní genetiku jsme měli dobrou tak já jen doufám že mě ještě tohle nepotká :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
18.11.12 06:59

@mikš Hele, já beru prášky na ředění krve a asi 15 vitamínů denně na doporučení paní prof. Na to, že mi našli „jen“ krevní mutaci, kterou má prý kdekdo, tak docela mazec. Jinak mám vyštřený vše, do dnešní vˇeda asi umí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.11.12 10:46
@smiley1 píše:
@kaspluc Pořád po tobě pokukuju a držím palce. Jsem strasne rada, ze to takhle dopadlo. Jinak mně z 12 vajec zbyla 3 embrya a po ms konecne zavadet- kez by to vyslo. Jinak me si stridaj jak na bezicim pase- akorat dr. Veselá mné jeste nevysetrovala, jinak mne videli na utz uz vsichni, tak nevim co tam maji za system. Jinak Tokareva se zaucovala pouze co se cestiny tyce, ale jinak je to urcite zkusena dr. Mne delala cystu i puknci a vse v pohode. Je mi moc sympatická. Samozrejme, ze kdyz se bobes nechytne napoprve budu nastvana na kohokoli kdo mi bude zavadet. Musime si drzet palce, holt ani dr. nejsou vsemocni…Bohuzel…

Dekuji! Take ti tedy drzim palecky, at to vyjde… Jj ta doktorka je urcite zkusena, ja ji tam chytla prvni den, co se zaucovala s koukalé, tak ji ukazoval jak s ultrazvukem, pc, papiry atd… Spis takove ty technicke veci - kde co je. Urcite by to bez praxe, znalosti atd delat nemohla. Mne vetsinou vysel na vse koukal, ale jednou i hromadova a s veselou jsem komunikovala mejlem a na prvnich konzultacich! Myslim, ze jsou tam fajn vsichni, hlavne super sestricky!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
18.11.12 10:49
@smiley1 píše:
@mikš To máš pravdu. Nejhorší je to zjisteni, ze nalez // se bohuzel automaticky nerovna mminku, ach jo… To toho uz mas taky dost za sebou. Ja vzdy otehotnela prirozene, ale kvuli tem zt jsme zvolili ivf s pgd. Samotnou me prekvapilo, jak moc se nam to vyselektovalo. Ale v Repromede jim verim a opravdu se snazim pozitivne myslet (zkraty a chvilkove hysterie nepocitam :mrgreen: ).

Mne se to taky mega po pgd vytridilo! Z 10 jen 2:-(… Ale nelituji, byla to zdrava embryjka a maji mnohem vetsi sanci, ze :srdce: vydrzi a ze nebude geneticka vada! Coz me presvedcil prvni screening! A ty hodnoty pravdepodobnost! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
18.11.12 16:41

@kaspluc Mě to pgd vůbec nenabízeli nevím proč asi jim to přišlo zbytečné. To já jich měla 17 a zbylo jich 6 a ještě mám 4 tak tam snad na mě čeká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.