1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.8.12 21:29

Holky, otázka vám neudělali všechny testy než jste podstoupili IVF nebo KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.8.12 22:06

BeldaR - jasne, ja jsem se treba dneska ptala proc to nevyslo nebo co zmenit a pry je to mezi nebem a zemi, ze holt urcite veci ovlivnit nelze!!! Tak neda se, pravdepodobnostbpri prenosu druheho embrya v cyklu je uz65% pry, takmto je mnohem vice nez u prvniho :-), takze to vyjde i vam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.8.12 22:08

Kamilka - jisteze mi delali vsechny testy, my mame tu nejspecializovanejsi lecbu - picsy, ivf + pgd v 6. Dnu blastocysty - tudiz prenos pouze blastocyst a nasledny prenos po zmrazeni a peclive priprave delohy! Ja mam vse od zlazy az po kardiologii ok, nas problem je geneticka anomalie na me strane, manzel je ok a v den odberu mel ukazkovy spermiogram :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.8.12 23:07

Ale proste jak nam bylo receno, nektere veci ovlivnit nelze a zalezi na spouste cinitelu, ktere v ty dny pomzavedeni embrya musi vyjit, aby si rozumnelo s telem matky… Takze proste se to stava ten neuspech, jinak by vsechny zeny mely deti hned a bez starosti… Tak my jsme asimty vyvolene, ktere to procento snizuji :-), neda se, vyjde to proste nekdy priste!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.8.12 08:14

Ahoj, sleduji vaši diskuzi, ale jsem teprve čekatelka na IVF, takže zatím nepřispívám. Držela jsem Vám moc pěsti a mrzí mě, že to nevyšlo, ale jistě to klapne v příštím pokusu. Hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.8.12 08:17

Kasplus - prosím tě, můžeš mne poradit proc jsi měla PICSI a na kolik tě IVF s PGD a ICSI s PICSI v Repromedě vyšlo? Právě o tom PICSI taky uvažuji.. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
4.8.12 08:55

LauJak-jiste :-)!ICSY stoji 10.000 a plus PICSY 5.000,coz je vyhodne. Je to dobre v tom pripade, kdy ma muz ne prilis vabny spermiogram a nebo pro jistotu, aby PGD proslo co nejvice embryjek a nebyly vyrazeny kvuli tomu, ze byla oplozena nekvalitni spermii! Proste PICSY je vybrani nej spermii z hlediska morfologie, rychlosti, pohyblivosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
4.8.12 09:02

LauJak-PGD nas vyslo 24.000. Pak my jeste platili zalohu IVF 17.700 a pak doplaceli 5000 za mrazeni embryji a 7700 za peci o ne…cele i s leky nas vse vyslo 65.000. Ted me ceka druhy KET a i po prvnim neuspechu bych REPROMEDU nevymenila. Jsou tam vsichni skveli a my chapeme, ze to stoji penize! Sice je pravda, ze je to nejdrazsi klinika, ale je na vysoke urovni! Ne, jak jinde mrazi 10 embryji a pak ti KET 10× nevyjde, protoze jsou to tzv. „druhakova“ nekvalitni embrya… Tady mrazi pouze to, co ma sance na preziti a uchyceni. Takze to neni reseno kvantitou, ale kvalitou! Klidne se ptej dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
4.8.12 10:08
@LauJak píše:
Ahoj, sleduji vaši diskuzi, ale jsem teprve čekatelka na IVF, takže zatím nepřispívám. Držela jsem Vám moc pěsti a mrzí mě, že to nevyšlo, ale jistě to klapne v příštím pokusu. Hodně štěstí!!!

A dekujeme za podporu, ja verim, ze pro proste nakonec vyjde vsem. Jen nekdo musimasi bojovat dele :jazyk:!!! A ty z IVF nemej strach, bylo to cele uplne v pohode, od pichani injekci az po negativni test… Je pravdou, ze to cekani nakonci je nejslozitejsi, protoze 14 dni je dlouho, ale i kdybch na to vse mela jit od zacatku, tak jsem naprosto klidna, protoze nic z toho nijak neboli a vse je setrne. Takze i tobe hodne stesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.8.12 11:01

Kasplus - děkuji za informace a podporu, tak v tom případě určitě půjdu taky do PICSI, pokud je tam větší šance, tak není co řešit.. Přítel má totiž špatnou morfologii:-/ Těch 65 tisíc mě mile překvapilo, počítala jsem s PICSI s cca 80 tisíci. Jinak souhlasím s názorem na Repromedu, sice je dražší, ale kvalita tam určitě je velká.. Nedávno mně psala holčina z jiného Caru, že ji po 2 IVF teprve delali imunologii..:-/ A řešení bylo na světe, kvůli jednomu vyšetření byla 2× zbytečně na IVF.. Jsem si jistá, že tohle by se v Repromedě nestalo. Já si za kvalitní služby také ráda připlatím.
Jinak Vám všem přeji hodně štestíčka, doufám, že se všechny brzy dočkáme..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
4.8.12 12:09

LauJak. - ono s tou imunologii je to tezko… Kdyz ti vyjde spatne, daji ti uzivat prednison. V Repromede ho beres rovnou!!! Takze ja ji nemam a kdyz jsme se ptala, tak mi rekli, ze uz me v podstate leci tak, jakobych ji treba spatnou mela!!! Takze bych rekla, ze tam rizika pro jistotu predchazeji! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
5.8.12 18:04

Laujak ja teda tak v poho IVF jak Kaspluc neprozivam. Asi je to individualni. Ja bych nejradsi otehotnela prirozene a mela klid. Ale bohuzel prirozene sanci nemame. A co je vas problem?

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
5.8.12 18:21

BeldaR - neboj, sama jsi psala, ze jednoumtomproste vyjit musi!!! A pis si, ze to vyjde!!! I mne i tobe i jinym! :potlesk: musime verit! Jeste mi byl pred ms a v prvni casti cyklu doporucen kontryhelovy cajik, tak uz ho mam ;). A p. doktorka me povzbudila tim, ze druhe embryjko v jednom IVF ma uz zase mnohem vetsi sanci! Takze jdeme do toho ne??? Mne jedine, co moc netesi je, ze uz nebudu mit volno, ale budu ucit a ve skole je zacatkem roku hoooodne nemocnych deti a pri brani prednisonu mame snizenou imunity. Tak se bojim, abych neco nedostala!!! Pokud to dobre vyjde, tak bych ale po KET mela byt jeste 5 dni doma, tak snad se to embryjko zakousne a uz nepusti!!! Jo a mrcha porad nic :pocitac:, kdyz ji potrebuju, tak nic!!! Beldo a ty jdes v dalsim cyklu nebo kdy budes vedet terminek? Ja uz zase setrim tech 7700 na zavedeni nadbytecneho embryja :jazyk:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
5.8.12 18:30

BeldaR - a vis co, ty to muzes prirozene aspon zkouset, ale my nesmime, takze ani nemame pidi sanci, ze by se podarilo jinak nez s reprem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
5.8.12 18:40

Kaspluc nevim zkouset mozna muzeme ale hrozi se tam vbehne spatna spermijka a mimi muze byt nemocne. Mne se nikdy zazrak nestal, ale verim ze se nam to podari, jen uz jsem netrpeliva kdy. Ve ct jdu na konzultaci a tam se asi rozhodnu jestli pujdu hned. Necham si ale jeste zkontrolovat stitnou zlazu. Ale kdybych sla hned tak to bude cca za 14dni.
No vim ze sance se zveda. A mne uz zavedli dve embryjka tak ted do tretice vseho dobreho :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.