Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kazdopadne, pokud mi v patek potvrdi negativni krev, tak mam v planu vymest tady vsechny bary a diskoteky a radne se zprasit!!!
MYSLIM, ZE MI TO POMUZE!
Kazdopadne, pokud mi v patek potvrdi negativni krev, tak mam v planu vymest tady vsechny bary a diskoteky a radne se zprasit!!!
MYSLIM, ZE MI TO POMUZE!
MYSLIM, ZE MI TO POMUZE!
Ja uz mam lehce krev, nevyslo to
Jdu zitra na ktev pro jistotu. A kdy by jsi se chystala na Lucinku? A jaka je priprava na ket?
Beldi tak to je mi mooooc líto…no ještě, že jdeš zítra, řekni, že chceš hned na KET!!! Dají ti jen náplasti Estahexal - na lepení na tělo pro růst sliznice dělohy, lepí se to od prvního dne MS, tak to ještě stihneš…a pak jdeš 10 den cyklu na ult a řeknou ti, od kdy máš užívat Utrouš a kdy dojít na KET…toť vše…pak zároveň s utroušem opět prednison a anop.
Prosím tě a který den cyklu jsi šla na ET a který den cyklu máš teď - dneska??? Děkuji!!! ![]()
Dnes jsem 26.den cyklu, ale mam kratsi cyklus. Vetsinou 25 dni.
Zeptam se na ten ket, jen nevim jak to bude, ja jsem byla totiz minule po neuspechu hrozne rozhozena. Dalsi ms jsem dostala az za 36 dni coz bylo zpozdeni o 10dni. Tak nevim jak je to pak s ovulaci atd. No mozna si dam schuzku i s doktorem. Uvidime comi zitra reknou.
To se neváže na ovulku, ale na ms…první den lepíš a ono potom ti ta děloha po tom naroste sama a není to žádný zásah velký!!!
No a ted se cítíš jakpak???
Je to lepší??
Jinak ti na zítra držím palce, třeba se ještě stane zázrak!!! ![]()
Sakra, jak je tohle mozne??? Mate ale jeste ty 2 mrazacky, ne? Tak to mas jeste pred sebou a uz to proste musi vyjit!! Zitra napis, co a jak bude dal! Me napsali, ze 11.den po KETu je brzo, ze je to jine neztET, tak mam mozna jeste nejakou pidi sancicku..uvidime
d
Ja tam pojedu az v patek a ve ctvrtek rano jeste testnu doma, kdyby nahodou!!! A prosim te, na krev te vzali i kdyz to bylo negativni ju? Ja chci pro jistotu na krev s kazdym vysledkem, at vim, ze to neni nekde jinde, neznto ma byt… A co ted, jake mas dale plany? Jdes do ketu hned?
Jinak u me porad stejne… Ms nic, bolesti nic, jen jsem unavena a je mi zle od zaludku, dneska jsme byli na vylete a v aute jsem se malem pozvracela… Ale jinak doma mam jen zLudek jakoby na vode a nic… Tak fakt nevim, co to je.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.