1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
2.8.12 18:56

To je prave to divne, jinK bych to taky prisuzovala tem hormonum… Ale po nich jsem to mela za 24 dni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
2.8.12 18:58

Ja vim, no prave. Nevim jak to napsat, ale zkusim. Zacala jsem stimulovat, pak zavedeno jedno embryjko, nepovedlo se dosla ms za 14dni od opu. A pak to zpozdeni o 10dni. A pak jsem zacala znovu stimulovat, ale to je uz druha vec.
Takze to je stejne jako ty ne? Mela jsi po opu a pak jednou ms?

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
2.8.12 19:24

Jojo mohlo by to byt ono… Jen s tim rozdilem, ze me po opu nic nezavedli, vsechny leky jsem vysadila a normmalne to dostala a pak uz jen lepila naplasti… No, snad je vse ok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
2.8.12 22:31
@kamillka2 píše:
@nurse.007 : je mi to moc moc líto, sama sem si s tím prošla..vím jak se cítíš…bude lépe..uvidíš!!! moc ti to přeji…a pkud se mohu zeptat jakou infekci jsi měla?..

Našli mi Klepsiellu pneumoniea, ale zda v krvi nebo moči nebo ze stěru z pochvy nevím to mi nikdo nějak neráčil říct a taky mám hrozné vzpomínky na samotný porod na pokoji na ženském oddělení a vím, že už si do stejné nemocnice nepůjdu nikdy lehnout. Nějak nevím jak vyplnit to strašný prázdno o cítím. Jak jsi to zvládala? Já jsem už přes den skoro v pohodě, ale večer jak zalehnu tak to nějak nedávám. Psala jsem si s dr Hromadouvou tak psala at se přijdu za 4 až 6 měsíců ukázat tak doufám, že to zvládnu. Chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.12 07:20

Nurse007: ježíše kde jsi to chytla? Klidně vyhledej pomoc odborníků jako já…vypovídat se, vyplakat… holka to bude ještě trvat dlouho, ale hned jak pujdeš do dalšího snažení uleví se ti…ale strach bude přetrvávat…musis být hodně moc silná a nemyslet na to…je to hrozně těžké…moc na Tebe myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
3.8.12 08:51

No co jsem ši o klepsielle četla tak se to dá chytit i v nemocnici a zasahuje nejvíc močové cesty, pohlavní orgány, střeva a dýchací cesty tak doufám, ze ve mě nebude přetrvávat. No jsem z toho na větvi. Dnes jdu na jedno sezení tak uvidíme nechci pořád svým smutnenim ničit i manžela. Snad při dalším pokusu nebudu panikarit. Děkuji ti za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.12 09:33

@nurse.007 : jsi hodně silná…cítím to z Tebe…a moc moc ti držím pěstičky…ale opravdu vyhledej nějakou odbornou pomoc..i když se ti může zdát že to zvládáš, tak vnitřní bolest, tu kterou nechceme dát na obdiv, zvládat nemusíme, a pokud chceš další miminko, měla bys být smířená a být uplně v pohodě…vím jak je to těžké…a opravdu mi pomohla až psycholožka a to tím že jsem tam chvilku povídala a pak 45 minut brečela a brečela…pomohla mi neskutečným způsobem…odpust třeba to teď napíšu neomaleně, ale taky jsem si „hrála“ na silnou…byla jsem ale jen na oko..večer jsem nemohla zamouřít oka atd…pomohla mi až ona, nebylo na místě abych si „hrála“ na silnou a díky mé hrdosti se pak připravila o další těhotenství tím že jsem stresovaná…vše co píšu myslím v dobrém…prosím nezlob se…vůbec nemáš zač…kdikoliv napiš když se ti bude chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.12 09:34

@nurse.007 : ježiš ta hrubka…kdykoliv… :mrgreen: :mrgreen: to bylo na rozesmání…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
3.8.12 12:18

@kami
Nechci si hrát na silnou. Vím, že to by mě zničilo. Dnes jdu k paní co dělá karty, terapie pro uvolnění mysli a vše možné. Už jednou mě uvolnila tak snad se povede i teď a když ne tak určitě vyhledam odborníka nechci se v tom zavřít. Jen si říkám jestli takhle nějak vypadá dno. Jani fakt děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
3.8.12 12:23

@kami díky :-) píšu z mobilu a skáče tam co chce tak ne Jani ale kami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
3.8.12 15:12

Tak co Kaspluc? Jsi ok?

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
3.8.12 15:16

Nurse je mi to lito co se ti prihodilo!!! Zivot je kruty, ale nejsi v tom sama!!! Drzim ti prsticky, aby jsi se brzy dala do kupy! A verim, ze se brzy dockas sveho snu!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
3.8.12 16:23

BeldaR, kamilka… Holky tak nic no, krev negativni, jinak vse v poradku, takze doufam, ze prijde mrcha - docela sranda, jak jsem ji nechtela a ted chci at dojde rychle:-) a pak jdu za dva tydny na dalsi ket a domu si tedy povezeme lucinku. Duvod neznamy, embryjka jsou nej kvality, lucinka je jeste o stupinek vyse, deloha byla exkluzivni a stejne prd… Tak nevim, pry je to proste mezi nebem a zemi a neco si tam s necim nesedlo…premyslim, co mam ted zmenit a nevim… Snad to, ze budu brat femibion 800, te jsem pred tim zacla az po ketu a ze sex bude jen s plastenkou, aby se mi tam neco nedostalo… Jinak me nic nenapada!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
3.8.12 20:04

BeldaR - tak treba budeme cekat opet spolu, ze??? Nebo na kdy zhruba planujes KET? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
3.8.12 20:52

Kaspluc pokud dostanes mrchu tak plus minus budeme cekat spolu. Ja se teda jeste rozhodnu po schuzce, chci si zkontrolovat stitnou zlazu. Ja se musim zeptat proc to nevyslo nam :( Ale tvoje Lucinka vyjde ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.