1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
5.8.12 19:44

No vidis to!!! Stitnou zlazu ti udela i obvodak a druhy den vis vysledek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
6.8.12 16:31
@BeldaR píše:
Laujak ja teda tak v poho IVF jak Kaspluc neprozivam. Asi je to individualni. Ja bych nejradsi otehotnela prirozene a mela klid. Ale bohuzel prirozene sanci nemame. A co je vas problem?

Ahoj, my máme asi problém ve spermiích (jinak je prý vše ok). Přítel má spatnou morfologii a kvůli tomu asi potrácím. Vždycky když jsem si spočítala plodné dny, tak jsem měla za 14 dní pozitivní test, ale taky max. do 2 měsíců potrat. Už to nemám chuť zkoušet znovu, prý by se asi jednou přirozeně zadařilo, ale tlačí mě čas a ty potraty jsou zapřah na psychiku:-/ Já se hrozně bojím abychom tam u PGD měli aspoň jedno embryo..
Holky, všechny se držte, jednou nám to všem vyjde, ale zatím musíme bojovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.12 16:59

LauJak: ahoj…měli jsme úplně ten samej problém…zda normálně ovulujes budeš reagovat na stimulaci výborné neboj. Mi měli 24 vajíček a pak po PGS 9 kvalitních…mi postupovali PGS protože žádnou špatnou genetiku nemáme..ale je to hodně podobne…postup to pokud trpíš na potraty jako já…já vytratila hned…teď to vypadá slibné(ťuk ťuk ) neboj..pořád lepší než další potrat…vše bude o. k..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.8.12 17:48

LauJak - takmpokud mate genetiku ok, coz my ne… Tak vam zbude vice embryjek! Nam zbyla dve… A kdyz je problem v te morfologii, to ma muj muz take, tak na to je prave PICSY!!! Takze si myslim, ze sanci mate velikou. Navic, pokud otehotnis, tak mas zrejme i dobrou imunologii, max budes mit protilatky az na embryjko amto se vyresi prednisonem a kondomsexem!!! To muzes zkouset uz ted :-) drzim palecky a ja take verim, ze nam to vyjde!!! Hura hura hura, ja uz mam MS, takze vecer lepim amuz se mi bude blizit dalsi KET :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
6.8.12 19:10

Kamillko2: prosím tě, to PGS je odlišné od PGD v čem? Dívala jsem se na stránky Repromedy, ale moudrá z toho rozdílu mezi PGS a PGD nejsem :oops: Ke komu chodíš do Repromedy? Já k prim. Veselému a ten zatím mluvil jenom o PGD, tak teď nevím co bude lepší. Takže ty už jsi těhotná, moc gratuluji, to je nádhera ;)

kaspluc: takže už začínáš připravovat tělo na KET, u druhého pokusu je mnohem větší šance, budu ti držet palce i na nohách, tenktokrát to klapne;) Jj, do toho PICSY bych chtěla jít, když se platí jenom 5 tisíc navíc, tak to je ok, to si raději připlatím a budu vědět, že mám to nejlepší. Kolik má tvůj muž morfologicky správných spermií? Můj myslím cca 12%. Asi jsem vždycky v těhotenství chytla tu morfologicky špatnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
6.8.12 20:07

LauJak - kamilka neni v repromede a pgs je mysli screaning ne diagnostika…ale vic infa o tom nemam, nam rovnou rekli pgd a hotovo!!! Tam vyradi geneticke vady uplne a proto my jsme do toho sli. Manzel jich mam ok jen8%,takze takemzadna hitparada, ale podruhe po vitaminech a dodrzovani pravidel to mel uplne vzorove!!! Takze neves hlavu, kazdy mesic je to u vetsiny muzu jinak :-)!!! A dekuji za drzeni palecku, verim, ze to uz vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.12 22:52

LauJak: také sme měli špatnou morfologii a dva SP proto PGS… je rozdíl v tom že PGD. zkoumá tu genetickou vadu ke které jsou genetické dispozice…a PGS. zkoumá kvalitní spermií a vajíčko zvlášť..asi tak jsem to pochopila..pokud trpís na potraty doporučuji…já teda patřím úplně nikam jinam než k vám…já chodím na soukromou kliniku..po dvou potratech jsem nejdříve chtěla aby mi udělali veškeré testy..prostě aby to vzali z gruntu..jinak nic nepodstoupim…vše bylo o.k..krom streptokoka v pochve a neuroplazma..a špatně morfologii spermatu. A doporučili nám PGS že nám to zvisi šanci na donoseni…a ejhle teď cekam zda se 15.8. Dvoum dutinkam utvoří srdíčka takovou mám zkušenost s PGS…holky všem vám to vyjde držím vám moc pěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
6.8.12 23:39

Kamilko drzim pesticky, aby byly srdicka! Musis byt ted stastna!!! Nemuzu se dockat az si taky zaziju ten pocit.
U nas taky byly spatne spermijky, ale embryjka nesly vysetrit, jen jedno. Ale genetiku mame v poradku a spermijky nebyly tak spatne morfologicky jak si mysleli.
Ted mame dva mrazacky, tak pujdu mozna tento cyklus na ket, uvidim podle toho co rekne doktor ve ctvrtek.
Tentokrat to bude do tretice vseho dobreho, tak by to mohlo vyjit :)

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
7.8.12 08:33

Kamilko hlavne at vse dobre dopadne!!! S tim pgd a pgs ja moc totiz nevedela, co to… Jen vim, ze my potrebovali pgd kvuli robertsonske translokaci a pomoci pgd nam vysetrili embryjko, tudiz i vajicko i spermii v kupe!!! A picsy nam vybrala na vajicko ty nej spermijky!!! Ale vidite, rikali nam, ze mame uplne nejkomplikovanejsi a nejlepsi vysetreni a stejne nebyl uspech :-(… Tak ono je to vse zavisle i na jinych faktorech, nez na tom, ze ti tam daji exkluzivni embryjko! Jinak pgd je s ucasti vzp nebo vozp za 24.000,– jinak 65.000,–… Pgs netusim! :nevim: ale clovek udela vse a zaplati vse, pokud to zvysuje sanci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.8.12 08:37

Beldi a tobe to urcite uz take vyjde!!! Tak nejde o to, kolikrat uz jsi byla na et, ale o to, kolikrat v danem ivf cyklu!!! Tudiz, ted pujdes podruhe ve druhem ivf cyklu, coz mi rikali, ze je vcelku velka sance uspechu!!! Takze neboj se, vyjde nam to urcite vsem!!! :potlesk: :dance: A tedy, kdyz ta dve zamrazena nesla vysetrit, tak to vlastne pohlavi uz nevite, ze? Takze budete mit prekvapenicko… A jsou to blastocysticky? Drzim na ctvrtek palecky!!! A pak napis, jak jsi dopadla!!!
Jinak ja uz slusne krvacim, takze lepim naplasti Estrahexal a jupiiiii za dva tydny si pojedeme pro Lucinku. Holky se pry rika, ze jsou vetsi bojovnicci a ze se lepe chytaji v deloze a drzi, tak nevim, co je na tom pravdy, ale snad to tak u nas bude :dance: :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.12 14:14

Holčiny „moje“ milované, uvidíte vše bude dobré…pokud máte veškerá vyšetření a je vše o. k. musí se to hold nechat na přírodě…přeji Vám jen to nejlepší, nestresujte se, to je nejhorší co může být…vím je to moc moc těžké,,, ale jednou si tu budeme povídat o strastech a radostech s miminky…děkuji že mi také držíte pstičky.., moc si toho vážím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
7.8.12 22:55

Kamilko my mame uz snad vsechno udelane, takze uz by se mohla priroda slitovat a mohli bychom mit taky stesticko! Nemuzu se dockat az se budu radovat a budu stastna!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
8.8.12 09:40

Beldi a zkousel tvuj manzel vsechny ty spermijkove rady??? Mojemu to opravdu velice pomohlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
8.8.12 23:22

Kaspluc jake rady?

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
9.8.12 09:17

Belda - jak jsem ti kdysi psala, co jsme vyčetli a co nám radili doktoři!!! Chce to před odběrem nemít moc sportovní zátěže, můj si dal odpočinek od fotbalu, nepít žádný alkohol, pil nealko pivo…naopak hodně pít tekutiny všelijaké, nejíst kořeněné, sladké…pak bral ten Profertil a Fertilmen, koupal se v bazénu, žádné přehřívání, chodil „na ostro“ :-). A světe div se - o sto procent lepší spermio po měsíci!!! Ten první vzorek byl naprosto katastrofální!!! :nevim:

Příspěvek upraven 13.08.12 v 11:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.