Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamilko a teď jsi jakoby ve kterém??? Mně teď jen je ráno jak hned vstanu na zvracení, ale jen tak hodinku a pak před spaním zase… ![]()
Holky vidím to u vás velmi pozitivně, hlavu vzhuru…kaspluck: pokud je ti ráno zle a večer…tak to je dobře..
holky vyjde to..já jsem 20 den po ET a 5 dnů stará embryjka
tak snad to těhotenství bude
…ale nevím nevím s těmi negativními testy
…Kamilko a věděla jsi i to pohlaví nakonec nebo ne???
Čekáme dvojčata kluka a holku…tedy teď jdu v pondělí k doktorovi a snad bude vše o. k. protože jedno z dvojčatek je menší tak snad nezmizí…ale věřím svým detickam…stejně tak věřím vám že budete také…jak jsem psala jeden den negativní test ale pozitivní krev…
Děkuji za podporu…budu na vás myslet a kdybych mohla poradit klidně mě kontaktujte…hodně pevné nervy a štěstí
Kamilko holcicka a kluk, to je krasa
Ja uz se nemuzu dockat jak budu tehotna, verim ze se zadarilo. I kdyz to nejak nepoznam ![]()
BeldaR: určitě to vyjde je moc brzo abys něco cítila…vše bude o. k…uvidíš. moc ti přeji jen to nejlepší…a moc děkuji♥♡
Belda - ja myslim, ze hlavni je, ze se necitis jako pri prvnim pokusu a je tam nejaka zmena!!!-:) to je super
A dvojcatka parecek, to bude sranda potom - hlavne, at je vse ok az do konce:-)
Belda - tak jakpak je ti dneska?? Už se ti také blíží testování, že? Který den to zkusíš? ![]()
Kaspluc zkusim zitra. Nejak me boli bricho jako pred ms. Vypada to asi blede
Ach jo:( Co ty?
BeldaR : taky jsem to tak měla…bude-li se blížit menzes bolesti. Budou sílit…pak to zůstane lež a odpocivej
Ahojky holky no me jen rekly ze vajicka po rozmrazeni neprezila a hned se rozpadli
a mela jsem tam zmrazeny 2 komaktni moruly a necelej rok? My by jsme to s manzelem chtely zkusit tak za pul roku znova cele od zacatku a tak prave nevim jestli mame jit do toho PGD nebo si jen priplatit za ICSI ma jen endometriozu a vsechny testy jsou v poradku ale prej s tim PGD je velka sance na poprve tak nevim? Poprve nas to stalo 27 000 a to se da nasatrit ale tech 60 000 sza PGD to uz je horsi to by jsme setrili hooooodne dlouho
Nebojte se uvidite ze az pujdete na krvicku tak bude pozitivni ja tomu verim
uz jen to ze mate PGD mate velkou sanci ze se vam to povede hlavne se nesmis stresovat a byt v klidu to ma taky na to velky vliv? A proc jsis pro jistou nedala zavest obe pak by jsi mela mnooooohem vetsi sanci.My jsme si po kazde nechaly zavadet 2?tak se hlavne drz a mysli na to ze to bude vse o. k moc ti to preju vim jaky to je kdyz to nevyjde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.