1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
28.7.12 11:40

Kamilko a teď jsi jakoby ve kterém??? Mně teď jen je ráno jak hned vstanu na zvracení, ale jen tak hodinku a pak před spaním zase… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
28.7.12 11:44

Kaspluc tak to je jak tehotenstvi! To vyjde uvidis!

• Citovat
  • Upravit
28.7.12 11:51

Holky vidím to u vás velmi pozitivně, hlavu vzhuru…kaspluck: pokud je ti ráno zle a večer…tak to je dobře.. :mrgreen: holky vyjde to..já jsem 20 den po ET a 5 dnů stará embryjka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
28.7.12 11:52

Kamilko tak si to uzivej! A cekas dvojcatka?

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
28.7.12 11:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak snad to těhotenství bude :dance: :dance: :dance: …ale nevím nevím s těmi negativními testy :jazyk: :jazyk: :jazyk:…Kamilko a věděla jsi i to pohlaví nakonec nebo ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.12 12:08

Čekáme dvojčata kluka a holku…tedy teď jdu v pondělí k doktorovi a snad bude vše o. k. protože jedno z dvojčatek je menší tak snad nezmizí…ale věřím svým detickam…stejně tak věřím vám že budete také…jak jsem psala jeden den negativní test ale pozitivní krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.7.12 12:29

:dance: Tak snad to vše vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.12 12:31

Děkuji za podporu…budu na vás myslet a kdybych mohla poradit klidně mě kontaktujte…hodně pevné nervy a štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
28.7.12 13:40

Kamilko holcicka a kluk, to je krasa :) Ja uz se nemuzu dockat jak budu tehotna, verim ze se zadarilo. I kdyz to nejak nepoznam :)

• Citovat
  • Upravit
28.7.12 14:33

BeldaR: určitě to vyjde je moc brzo abys něco cítila…vše bude o. k…uvidíš. moc ti přeji jen to nejlepší…a moc děkuji♥♡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.7.12 17:28

Belda - ja myslim, ze hlavni je, ze se necitis jako pri prvnim pokusu a je tam nejaka zmena!!!-:) to je super :potlesk: A dvojcatka parecek, to bude sranda potom - hlavne, at je vse ok az do konce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.7.12 11:34

Belda - tak jakpak je ti dneska?? Už se ti také blíží testování, že? Který den to zkusíš? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
29.7.12 12:07

Kaspluc zkusim zitra. Nejak me boli bricho jako pred ms. Vypada to asi blede :( Ach jo:( Co ty?

• Citovat
  • Upravit
29.7.12 12:53

BeldaR : taky jsem to tak měla…bude-li se blížit menzes bolesti. Budou sílit…pak to zůstane lež a odpocivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuš2
29.7.12 13:17

Ahojky holky no me jen rekly ze vajicka po rozmrazeni neprezila a hned se rozpadli :( a mela jsem tam zmrazeny 2 komaktni moruly a necelej rok? My by jsme to s manzelem chtely zkusit tak za pul roku znova cele od zacatku a tak prave nevim jestli mame jit do toho PGD nebo si jen priplatit za ICSI ma jen endometriozu a vsechny testy jsou v poradku ale prej s tim PGD je velka sance na poprve tak nevim? Poprve nas to stalo 27 000 a to se da nasatrit ale tech 60 000 sza PGD to uz je horsi to by jsme setrili hooooodne dlouho :(Nebojte se uvidite ze az pujdete na krvicku tak bude pozitivni ja tomu verim :) uz jen to ze mate PGD mate velkou sanci ze se vam to povede hlavne se nesmis stresovat a byt v klidu to ma taky na to velky vliv? A proc jsis pro jistou nedala zavest obe pak by jsi mela mnooooohem vetsi sanci.My jsme si po kazde nechaly zavadet 2?tak se hlavne drz a mysli na to ze to bude vse o. k moc ti to preju vim jaky to je kdyz to nevyjde :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.