1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BeldaR
27.7.12 14:56

Myslim, ze kazda zena se k tomu upina at je to prvni pokus nebo nekolikaty. Je to velmi citliva zalezitost. Samozrejme kdyz se nezadari tak je clovek hodne zklamany a potrebuje cas na srovnani myslenek! Ale dulezite je byt pozitivni! Ono to stejne vyjde :D
Ja myslim, ze se to hcg kazdnym dnem meni.Ze muzes mit dve carky zitra ale i pozitri, to ti nikdo nerekne, je to vsechno individualni!

• Citovat
  • Upravit
28.7.12 08:38

Ahoj holky, zbytečně se tu stresujete…a to mimiskum nepomáhá…menzes můžete dostat i přes utrogestan. Ten v tom žádnou roli nehraje …klid chce to klid testovala bych o bden.. já teda test dělala už sedmý den po ET ale já mam zavedena dvojčata…skočila bych v poneděli na krev tam je to jiste..jednou se mi stalo že test negativní a krev pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.7.12 09:05

Kamilka-ja mam volat vysledek az ve ctvrtek, takze krev az tak po dalsi nedeli. A ms ja opravdu nedostanu, urcite ne v terminu! Beru 3×2 utrog. a lepim naplasti a ty mrchu nepusti… Asi to tedy nemusi mit na svedomi utrous-i kdyz ja minule ms dostala az po vysazeni, ale ty naplasti urcite :-)! A ty mas dvojcatka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
28.7.12 09:25

A testovala jsi dnes Kaspluc? Je mozne ze ms nedostanes. A ja jsem pres utrogestan normalne ms dostala v terminu.

• Citovat
  • Upravit
28.7.12 09:46

Kaspluc : já to tenkrát dostala i přes utros když jsem potratila i přes náplastí…když si skoncíš na svou gynde krev ti vezmou jako mne..byla jsem nedočkaví a skočila na gyndu ..do CARU jsem šla až za další týden..naštvalo mi že mi nic není jen rýma nic víc…:-D já jsem dnes 20 den po ET a byly tam dvě minulý týden..tak snad se udrží…věřím jim…teď v pondělí mám další kontrolu …snad tam budou musí…už sem si na ne tak zvyklá…i u tebe bude vše v pořádku..tolik si pro něj udelala, teď už je to na přírodě…hlavně se nestresuj testama…testůj obden.. stres mimi neprospívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.7.12 09:50

Holky testnu az v pondeli, dnes urcite ne…a Beldo, jakpak ti je? A KAMILKO jake jsi mela pocity ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.7.12 10:02

Ja jsem ze zacatku mela tlaky v brichu, ted uz me to bricho neboli, jen ho jakoze tak nejak citim a je mi rano a vecer pred spanim soufl, jinak nic…a citim trochu vice prsa, ale kdyby jste je mely takove jako ja, taky byste je citily haha :mrgreen:,takze to asi neni tehotenstvim ;)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.12 10:06

Užij si víkendu..a zkus zapomenout…♥♡ je to těžké…mě právě nic nebylo a není ani teď…jen trošku prsa a trochu únava…nic víc přísahám bohu…nastvala jsem se a šla jsem na krev…kdybych nevěděla výsledky ani bych nepostřehl že jsem tehu… jen v den menzes hrozně bolesti a pak jak když nutné…říkala jsem si tak teď to dostanu…a ono nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.12 10:09

Tak to vidím pozitivně co pises ♥♡ trochu podobně žaludek přestal…jen když mám hlad tak se ozve…určitě budeš♥ no já mám prsa 70F teda teď už 70 G:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.12 10:13

Vlastně moje rodiče byli těhotenství test jeden den sem je viděla a nic a druhej den mi jednohlasne řekli že jsem těhotná poznali to podle oči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
28.7.12 11:13

Kaspluc ja uz nic necitim, uz ani to bricho. Prsa me neboli jen je mam vetsi, asi z utrogestanu. Tak uvidim asi v utery.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
28.7.12 11:17

Tak to je zajímave :-)…naše mamka na mě teď taky podezřele moc čumí :-)!!! Ale u nás je to tajné, takže jsem hrála, že nic a že ještě dlouho nechci atd…tak byla chudinka smutná a plavala ve studeném bazénu hodinu :-) a pořád si mě tak divně prohlíží. Dokonce jsem hrála, že piju vínko - které miluji - a pak jsem ho vylila do květináče :P :P :P
No uvidíme, manžel má teď dovolenou, tak výletujeme, tak na to tak nemyslím. Ale u mě teda jakoby příznaky byly…zezačátku pořád ten podbříšek, pak prsa, motačka - málem jsem sletěla ze schodů, šílená bolest hlavy…ale tak ten 7. den to zmizelo a teď jen lehce cítím ten podbříšek…tak ti nevím, jestli to zmizení příznaků není spíše na škodu 8o 8o 8o Jo a jednu noc, tu před tím, než ty příznaky zmizely, jsem měla palčivou bolest v podbříšku, ale jen tak deset minut! :! :idea: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.7.12 11:21
@BeldaR píše:
Kaspluc ja uz nic necitim, uz ani to bricho. Prsa me neboli jen je mam vetsi, asi z utrogestanu. Tak uvidim asi v utery.

:D Tak to by ale pro tebe mohlo být dobré ne??? :D Minule jsi říkala, že tě bříško bolelo a dopadlo to zle…tak teď to jistě vyjde :dance: :dance: :dance:…A vidíš Kamilka taky neměla žádné bolení a má :hug: // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.12 11:30

Maminky to poznají:-D holky hlavu vzhůru…mne bylo 8 dnů tak nějak všelijak …pak jak když nutné až dnes mám žaludek jak na vodě…myslím si že bude vše o. k…a v pondělí budete překvapení…také občas v noci jsem měla bolesti, ale asi to bylo kvůli zavrtavani mimisku…i prsa mne dokonce přestala bolet a začala ať teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
28.7.12 11:31

Ano minule to byla tragedie, jak me bolelo bricho. Nedala se ta bolest vydrzet. Takze ano mohlo by to vyjit :) Musim prejit utery a pak budu na dobre ceste :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.