Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, zbytečně se tu stresujete…a to mimiskum nepomáhá…menzes můžete dostat i přes utrogestan. Ten v tom žádnou roli nehraje …klid chce to klid testovala bych o bden.. já teda test dělala už sedmý den po ET ale já mam zavedena dvojčata…skočila bych v poneděli na krev tam je to jiste..jednou se mi stalo že test negativní a krev pozitivní
Kamilka-ja mam volat vysledek az ve ctvrtek, takze krev az tak po dalsi nedeli. A ms ja opravdu nedostanu, urcite ne v terminu! Beru 3×2 utrog. a lepim naplasti a ty mrchu nepusti… Asi to tedy nemusi mit na svedomi utrous-i kdyz ja minule ms dostala az po vysazeni, ale ty naplasti urcite
! A ty mas dvojcatka? ![]()
A testovala jsi dnes Kaspluc? Je mozne ze ms nedostanes. A ja jsem pres utrogestan normalne ms dostala v terminu.
Kaspluc : já to tenkrát dostala i přes utros když jsem potratila i přes náplastí…když si skoncíš na svou gynde krev ti vezmou jako mne..byla jsem nedočkaví a skočila na gyndu ..do CARU jsem šla až za další týden..naštvalo mi že mi nic není jen rýma nic víc…:-D já jsem dnes 20 den po ET a byly tam dvě minulý týden..tak snad se udrží…věřím jim…teď v pondělí mám další kontrolu …snad tam budou musí…už sem si na ne tak zvyklá…i u tebe bude vše v pořádku..tolik si pro něj udelala, teď už je to na přírodě…hlavně se nestresuj testama…testůj obden.. stres mimi neprospívá…
Holky testnu az v pondeli, dnes urcite ne…a Beldo, jakpak ti je? A KAMILKO jake jsi mela pocity ty?
Ja jsem ze zacatku mela tlaky v brichu, ted uz me to bricho neboli, jen ho jakoze tak nejak citim a je mi rano a vecer pred spanim soufl, jinak nic…a citim trochu vice prsa, ale kdyby jste je mely takove jako ja, taky byste je citily haha
,takze to asi neni tehotenstvim
!!!
Užij si víkendu..a zkus zapomenout…♥♡ je to těžké…mě právě nic nebylo a není ani teď…jen trošku prsa a trochu únava…nic víc přísahám bohu…nastvala jsem se a šla jsem na krev…kdybych nevěděla výsledky ani bych nepostřehl že jsem tehu… jen v den menzes hrozně bolesti a pak jak když nutné…říkala jsem si tak teď to dostanu…a ono nic…
Tak to vidím pozitivně co pises ♥♡ trochu podobně žaludek přestal…jen když mám hlad tak se ozve…určitě budeš♥ no já mám prsa 70F teda teď už 70 G:-D:-D
Vlastně moje rodiče byli těhotenství test jeden den sem je viděla a nic a druhej den mi jednohlasne řekli že jsem těhotná poznali to podle oči…
Kaspluc ja uz nic necitim, uz ani to bricho. Prsa me neboli jen je mam vetsi, asi z utrogestanu. Tak uvidim asi v utery.
Tak to je zajímave
…naše mamka na mě teď taky podezřele moc čumí
!!! Ale u nás je to tajné, takže jsem hrála, že nic a že ještě dlouho nechci atd…tak byla chudinka smutná a plavala ve studeném bazénu hodinu
a pořád si mě tak divně prohlíží. Dokonce jsem hrála, že piju vínko - které miluji - a pak jsem ho vylila do květináče
…
No uvidíme, manžel má teď dovolenou, tak výletujeme, tak na to tak nemyslím. Ale u mě teda jakoby příznaky byly…zezačátku pořád ten podbříšek, pak prsa, motačka - málem jsem sletěla ze schodů, šílená bolest hlavy…ale tak ten 7. den to zmizelo a teď jen lehce cítím ten podbříšek…tak ti nevím, jestli to zmizení příznaků není spíše na škodu
Jo a jednu noc, tu před tím, než ty příznaky zmizely, jsem měla palčivou bolest v podbříšku, ale jen tak deset minut!
![]()
@BeldaR píše:
Kaspluc ja uz nic necitim, uz ani to bricho. Prsa me neboli jen je mam vetsi, asi z utrogestanu. Tak uvidim asi v utery.
Tak to by ale pro tebe mohlo být dobré ne???
Minule jsi říkala, že tě bříško bolelo a dopadlo to zle…tak teď to jistě vyjde
![]()
![]()
…A vidíš Kamilka taky neměla žádné bolení a má
//
Maminky to poznají:-D holky hlavu vzhůru…mne bylo 8 dnů tak nějak všelijak …pak jak když nutné až dnes mám žaludek jak na vodě…myslím si že bude vše o. k…a v pondělí budete překvapení…také občas v noci jsem měla bolesti, ale asi to bylo kvůli zavrtavani mimisku…i prsa mne dokonce přestala bolet a začala ať teď
Ano minule to byla tragedie, jak me bolelo bricho. Nedala se ta bolest vydrzet. Takze ano mohlo by to vyjit
Musim prejit utery a pak budu na dobre ceste ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Myslim, ze kazda zena se k tomu upina at je to prvni pokus nebo nekolikaty. Je to velmi citliva zalezitost. Samozrejme kdyz se nezadari tak je clovek hodne zklamany a potrebuje cas na srovnani myslenek! Ale dulezite je byt pozitivni! Ono to stejne vyjde
Ja myslim, ze se to hcg kazdnym dnem meni.Ze muzes mit dve carky zitra ale i pozitri, to ti nikdo nerekne, je to vsechno individualni!